Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Karmi
joj, pa si res čist nova. No, če prideš iz Kisovca je najkrajša pot če greš čez Ruardi (letališče). Gor prideš pa tko da zaviješ levo mal naprej od tam ko bojo delal novo trgovino (boš vidla plakat v tistem ta čudnem ovinku). No, tam naprej zaviješ levo pa kr u hrib, pol je pa na vrh hriba letališče (mal večji travnik :D ), pol pa nazaj u dolino do glavne ceste, pol zaviješ pa spet levo pol boš pa že vidla parkirišče, kjer pustiš avto. Tečeš pa sam po tisti glavni cesti naprej. Nč ne bo pisal, ampak tko ne moreš zgrešit, ker je ena sama cesta. Tabla pa bo, da je tam Jesenovo.

no, če še ne veš kam, pa še vpraši :D

lp
Uporabniški avatar
 inny
karmi hvala za pojasnilo. no Ruardi vem kje je, ker sem mal brskala in naletela na rekreacijski center ter se odpeljala da vidim kje je. Vendar ti verjetno misliš, da grem v hrib kar naprej po cesti z avtom in ne do rekreac. centra a ne???No pa še to a pot, ki jo opisuješ za tečt je fajn prometna al bolj umirjena? ker opažam, da so tu kr divlji vozniki.

p.s. upam, da kaj kmalu zgradijo ta špar, ker je mercator oderuški. :x
 Karmi
Ja, kr naprej u hrib greš, pol pa v dolino. Cesta ni tko prometna, vozjo pa..... kakor kdo. Pa ne boš edina tekačica (vsaj poleti jih je blo kr precej). Pa vsake tok časa je na tleh tud oznaka, kok km je. Če pa rada v krogih tečeš, je pa europark pravi za tebe. Okrog 1 km je dolg krog. Ampak men bi blo preveč dolgčas :wink:
Uporabniški avatar
 inny
hvala za te koristne informacije. Nisi mipa še povedala kje je europark :lol:

lp
 Karmi
europark je tam čez hrib ku sm ti povedala, da boš avto parkirala, če boš šla tečt do jesenovega. sej se mi zdi da je tabla. pa tko al tko ne moreš zgrešit, ker sta tam 2 majhna jezerčka z vodometi, pa veliko sprehajalnih potk, nogometno igrišče, otroško igrišče......
Uporabniški avatar
 inny
Čist si me presenetila z tem europarkom, sliši se zelo lepo, tako da grem jutri pogledat, ko pridem prej domov. A to je pa edina pot do europarka, čez ta hrib??
Uporabniški avatar
 Ananda
inny napisal/-a: A to je pa edina pot do europarka, čez ta hrib??

Lahko gres okrog - cez Zagorje proti Trbovljam. Pri kozolcu pa ne zavijes desno proti Trbovljam, ampak gres naravnost. Pa imas takoj na zacetku na levi strani Europark.

P.S. A za Trbovlje pa res nihce ne ve nic povedat? :cry: :cry:
 Karmi
Ne, ni to edina pot. Je pa najkrajša.
Lahko tudi v Zagorju pri banki, avtobusni postaji, delavskem domu (ne vem kaj ti je poznano) zaviješ levo (proti Trbovljam) pol pa kr po glavni cesti naprej. Pol boš pršla pa do križišča (zraven bo kozolec, mal prej bojo pa dve avtohiše...), tam greš pa kr naravnost. Pa sj tam bo že tud tabla.

Upam, da boš našla :D
Uporabniški avatar
 inny
punce hvala vama za info. jutri grem malo raziskovat. :D
 Karmi
Ananda,

tud za Trbovlje je rešitev... pripelješ se v Zagorje :lol: Sej ne boš edina, če boš pršla :D
Uporabniški avatar
 inny
Danes sem šla raziskat kje bom v prihodnje tekla.... :D pa sem parkirala na parkirišču pri europarku in en krog odtekla, da vidim kako je velik - mislim, da ni 1 km v krogu, ker sem v Kp tekla v krogu, ki je bil 1 km, pa je bil kar večji za pretečt. No in sem se odpravila proti Jesenovem, ampak nikjer ni bilo znaka, pa niti nisem vedla, da tečem v pravo smer. No pa sem ustavila gospoda, ki mi je prijazno povedal, da je to pot do Jesenovega cca. 9 km do tam. Malo je ozka cesta med hišami, vendar za prvič nisem šla daleč. Cca 3 km v eno smer.
Me pa zanima ali se pot nadaljuje med hišami do Jesenovega? ker me je bilo malo strah, da se ne bo kak pes zapodil za menoj. :shock:

Drugače pa je bila kar lepa pot. :lol:
 Karmi
Uf, si najdla! :) No, lepo da ti je všeč. Glede kroga v evroparku je tko: nekateri pravjo da je več kot 1km, drugi pa pravjo da je okrog 800 m. Js še nism tekla, ker ne maram krogov delat :D

U Jesenovo pa prideš po tisti cesti kot si tekla. Sam naravnost po cesti. Vasi je sam toliko da prideš na vrh hriba, pol ko se pa cesta spusti navzdol, bojo pa sam še na eni strani hiše, pa tud cesta bo mal širša. No, pol prideš do ene soteske (sam cesta pa potok, pa hrib na obe strani), tam je res mal čudno tečt, pol si pa že v Jesenovem. Bo tabla (krajevna oznaka). Js sm tekla pol sam do enga križišča, lahk greš pa naprej če želiš. Ena cesta bo šla v hrib (v Čemšenik) druga pa naprej v Jesenovo. Mal se z avto zapelji pogledat. Psov se ti pa ni treba bat. Js sm v celem letu sam enga manjša pred eno hišo vidla, pa še tist je vedno privezan pa spi :lol:
 Torek
Zdravo!

Nekaj poti v Zasavju ... : zapodite se v hrib in po grebenih in stremenih po hribih do najvišjih ... ne morte zgrešt ... pač se grize v kolena ... za ostalo pa priporočam stadion v Trbovljah.

druga pot (krozna): Cebine -> Vrhe -> Cebine (super, večinoma gozdna)
tretja (Trbovlje): Jager -> Vrhe; Jager -> Mrzlica
četrta: Izlake proti Čemšeniku
peta: Kotredež, Čemšenik; Šentgotard, Trojane
šesta: Izlake -> Čemšeniška planina (lepi razgledi na Savinjsko dolino)
sedma: Vrhe -> Čemšeniška planina (priporočam, bolj ali manj ravninska, dober razgled, dober zrak)
osma: Vrhe -> proti Preboldu (lepe, prazne dokaj odbre gozdne poti)

Za vse poti priporočam vsaj liter vode, dve energijski ploščici, dobre zokne, telefon in prej sporočite kam greste. Če koga zanima kakšna proga bolj natančno, mi prosim sporočite in bom podal povsem natančen opis.

Lep pozdrav in veliko prijetnih tekov po Zasavju.

P.S.: ne .... tukaj nimamo samo dimnikov in umazanega zraka ...
Uporabniški avatar
 Ananda
Karmi napisal/-a:Ananda,

tud za Trbovlje je rešitev... pripelješ se v Zagorje :lol: Sej ne boš edina, če boš pršla :D

Haha, zelo smesno. :cry:
Ananda napisal/-a: Ampak jaz imam problem, da nimam avta in se ne morem vozit tja, kadar nima nihce casa.

Ne, nimam avta, nimam izpita in nimam financnega stanja, ki bi karkoli od tega v bliznji bodocnosti omogocalo. Ce bi imela, bi bila vsak dan v Hrastniku, ker je tam fenomenalno. 8)

Torek je dal dobre ideje, ampak so spet vse vezane na prevoz. :cry: Pes do jagra pa vzame enostavno prevec casa pa tud tiist asfalt v hrib stancat ni prijetno. Je ze boljs it v Klek in proti Planini pa pol naprej na Vrhe ali 1. junij.

Kaze pa, da bomo letos spet po Rudarju tekali. Ce ne bo spet kakega napisa, naj ne tecemo po njem, tako kot letos na pomlad.

No, se vedno pa ostanejo dobre stare Kipe. :D
Uporabniški avatar
 bidi
Ananda napisal/-a:
No, se vedno pa ostanejo dobre stare Kipe. :D

jaz sem se vedno fajn počutil v cementarniškem kamnolomu pa na dnevnem kopu, če le ni bilo tovornjakov in avtomobilov, ki bi dvigovali prah... tako da tudi na kipah ne more bit nič slabše :)
je pa res dober predlog od jagra do vrheh!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA