hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

V nedeljo, 26.11.2006 bo poteklo točno eno leto od 1. Filipidovega spominskega pohoda. Organizator in zaradi izjemno slabega vremena, žal, tudi edini udeleženec lanskega spominskega pohoda je bil Tomaž - Marathon 8) :cast1: .

Letos je, na žalost, tale "muškarčina" na našem forumu silno redek gost, zato sem razpis letošnje ponovitve vzel v svoje roke sam. :wink: Upam, da "moj podpis" pod to prireditev ne bo zopet "avtomatsko" pomenil skoraj nultega števila prijav. :roll: :twisted: No, odločitev je, seveda, vaša, jaz bom vsekakor šel, le vreme naj bo veliko boljše kot lani. :roll: :wink:

Torej :arrow: v nedeljo, 26.11.2006, gremo ponovno na Vodiško planino, scenarij izleta pa je na kratko opisan v naslednjem odstavku: :arrow:

Kratek scenarij, dobimo se v Kropi ob 9.00 uri pred pokopališčem (največ parkirnega prostora je v mestu, nekaj pa tudi pri samem pokopališču). Po kratkem poklonu na Filipidovem grobu se bomo povzpeli (hodili, tekli, ...) na Vodiško planino. :lauf:

Predlagam vam en prikupen krožni pohod iz Krope po eni od dveh variant, ki se začenjata prav nad pokopališčem. Desno vodi nekoliko položnejša, a malo daljša pot, moj predlog pa je leva pot, ki nas dokaj strmo, a hitro dvigne na Vodiško planino, od tod pa mimo ali preko Črnega vrha (1307m - najvišja točka Jelovice?) in Zidane skale (prekrasno razgledišče proti Kropi) mimo Jamnika spusti nazaj v Kropo. Vse skupaj je dobrih 4 (ali slabih 5) ur povprečne hoje. 8)

Seveda pa je izbira poti ter hitrost gibanja prepuščena nam. O temu bo odločalo tudi vreme tistega dne. :wink: Glede lokacije morebitne zaključne analize se bomo zmenili na samem kraju dogodka. Najbrž pa bo to kar Gostilna in pizzerija Pri jarmu. 8)

Opomba :arrow: Veliko koristnih podatkov lahko dobite, če se sprehodite skozi poste lani najavljenega, 1. Filipidovega spominskega pohoda (hoje).

Pa tudi najava aprilskega pohodain zbirka poročil po "uspešnem" zaključku pohodavsebujejo kar nekaj uporabnega branja. 8)

Spisek prijavljenih:

01. Vlajko
02. Pegaz
03. miro
04. še1PR
05. Daša
06. eggy
07. Marjana
08. Pia (in Tobi)
09. ero
10. nada
11. tomaz.zupancic
12. 2MUCH4ME - polnoletna oseba
13. 2MUCH4ME - mladoletna oseba
14. Lena
15. ales
16. izyemna
17. tini
18. Tuareg
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 26 Nov 2006, 16:45, skupaj popravljeno 19 krat.
Vlajko napisal/-a: Upam, da "moj podpis" pod to prireditev ne bo zopet "avtomatsko" pomenil skoraj nultega števila prijav. :roll: :twisted:

Kaj, Vlajko, a TI organiziraš?
ja pol pa mene ne bo zraven! Groza. :roll: :twisted: :lol:
(Še dobro, da si mel smeškote tam, sicer bi se kar razhudil nate!)

Torej: izvrstna ideja! :clap:

2. Pegaz (skor ziher)
Uporabniški avatar
 miro
Tudi miro skoraj ziher!
Lp
Uporabniški avatar
 še1PR
Pa Alja tud skor ziher!

Vlajko, ne sam da si moj najljubši vremenar (čeprav, ti res prejšnjič nisem čist verjela... :oops: in se bom obljubim popravila :wink: ), še bereš misli! :wink: :) (včeraj z izyemno čekirali koledar...)
 daša
Mene štej zraven.
LP, Daša
 eggy
Ja...pa mene tud skoraj ziher boste imeli zraven.

Sem še Marjanci rekla.......pa je nekak navdušena. Ona se kar noče in noče sem napisat, ne vem zakaj.
Vlajko......mate tam pri vas take IT-ijevce, da si nič ne upa :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Lepo ... Vi kar pridno nadaljujte s prijavami, jaz vas bom pa sproti vnašal. :D

@SosedTours :arrow: A boš tudi za nas zrihtal Neredovega dvonadstropnika? :roll: :P :wink:

3,14es:

eggy napisal/-a:..Vlajko......mate tam pri vas take IT-ijevce, da si nič ne upa :) ...

Kje pri nas? :roll: Kake ET-ijevce? :roll: :lol: A take? :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bravo Il Presidente. :D Kaj pa Tobi boy? :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ojla!

Če ne bo deževalo, pridem tudi jaz!

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 nada
Pa jaz tudi!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kot pomoč pri odločanju vam dolgujem še nekaj dodatnih podatkov:

- Partizanski dom na Vodiški planini je še vedno NON STOP odprt, torej bo tako tudi v nedeljo. 8)

- Po končanem pohodu imamo rezervirano običajno mesto analize, kadar se smukamo po Kropi ali njeni okolici :arrow: to je Gostilna in pizzerija Pr' Jarm, recimo od 14.30 dalje. Tisti, ki ste bili kdajkoli tam, veste, da je to čisto v redu lokalček. :D

- Ker se ta hip ne ve, koliko nas v nedeljo bo, sem jim obljubil, da jih dokončno pokličem v nedeljo ob 9.00. Spomnite me na to, če bom pozabil. :roll: :wink:

- Pa še moja stalna rubrika. :arrow: Zaenkrat kaže, da bo vreme kar v redu. "Neverni (e) Tomaži (Tomaževke)" lahko izbirate med tole ali pa tole možnostjo. :)
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 20 Nov 2006, 14:10, skupaj popravljeno 1 krat.
 eggy
Jaz sicer nisem Tomaž :wink: .....k sm punčka
Ampak.....druga napoved mi je bolj všeč :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA