prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 scorpion
Pozdravljeni!

Kot vidite je to moja prva objava na forumu zato se ne čudite če klatim neumnosti :D

No vgl. začel sem s tekom kakšne 3 mesece nazaj, sedaj pa je prišel čas da kupim nove superge namreč v košarkaških ne morm teči. Torej, gre za to da tečem po asfaltu, visok sem 192 in težek 92 kilogramov (baje je to pomembno). Za superge ne mislim dati več kot kakšnih 20000SIT, zanima me pa tudi kaj menite o nike skylon, saj jih imajo na superge.si za 17000.

hvala, lp
Uporabniški avatar
 klatez
O tekaških copatih je bilo že tooooolikoooo napisanega! Ko boš imel čas, uporabi funkcijo Išči in boš marsikaj izvedel.

Ampak saj vem, kako je ko začneš. Torej moj odgovor: za skylonke si po moje malo pretežek. Od Nike si kupi raje model Pegasus, ki je bolje blažen (tekel boš po cesti) in je zelo univerzalen.

Še bolje pa je, če greš v kakšno specializirano trgovino, kjer imajo dobre prodajalce (tu na forumu hvalijo Tomas Sport 2 na Čopovi v LJ) in lahko ti bodo še bolje svetovali. Pomebno je nareč tudi, kakšno stopalo imaš.
Uporabniški avatar
 stari
Glede na tvojo težo ti od NIKE priporočam Vomero ali Structure triax,oba copata sta malo širša ,dobro blažena in imata notranjo ojačitev proti pronaciji.Zračna blazina je po celem podplatu.Ker pa praviš ,da za copate nebi dal več kot 20000 sit ,ti povem ,da copate boš še lahko kupil, novih kolen in hrbtenice pa ne.V TŠ naČopovi imajo stezo in copate lahko tudi probaš.
Veliko užitkov v novih copatih.
 scorpion
torej najlepša hvala za vaše odgovore. bom šel pogledat v tomas sport.

imate še kakšne predloge kakšnih drugih čevljev ki so primerni zame ne le od nike?
Pa še to, teči ne mislim vsak dan ampak le kot dopolnilo fitnesu, saj sem se orbitreka naveličal :D

hvala...
Uporabniški avatar
 primus
Zelo hvaležen model je Asics GT 1110 ali/in njegov boljši in dražji brat 2110.

Ugibam pa, da glede na tvojo višino prva omejitev ne bo cena ampak velikost copata, saj je z velimi številkami pri nas kar velik problem.

you'll see 8)

primus
Uporabniški avatar
 tomi
Ali ima kdo izkušnje s copati PUMA COMPLETE TRAILFOX F6? Meni se zdijo na prvi pogled kar v redu, ne vem pa kako se obnesejo na terenu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA