Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Uporabniški avatar
 jan_jan
JanezU, ne morem si kaj, da ne bi pokomentiral tvoje izjave.
Tako GM4O, kot K-24 sta namenjeni tistim, ki si NE želijo tekmovalnosti, ampak hočejo pot opraviti pošteno v časovnem limitu, ki ga je postavil Upravni odbor tistega kluba, na čigar poti se nahajaš in NE nek samooklicani ženski odbor. Ko se podaš na takšno pot, sprejmeš pravila tistega Kluba, če tega ne želiš, greš zase in se potem ne vpišeš med člane.
Zavedam se, da je velika večina ljudi na tem forumu športnikov od glave do pete, vendar vsi pač niso! Ne zdi se mi smiselno prestavljati meja (časovnih limitov), ki so že dolgo določene. Poznam ljudi, ki so opravili naš ultramaraton samo nekaj minut pred časovnim limitom, pa je iz njih žarelo veliko zadovojstvo, ker 80km in 5000vm +/- v 24h pač ni kar tako. Poznam pa tudi ljudi, ki poti niso opravili, ker je enostavno niso zmogli fizično.
Ko "samooklicani ženski odbor" pravi, da je stvar tako lahka, da je treba znižati čas hoje/teka, s tem ZAVAJA nekoga, ki je okleval, ali naj se na pot odpravi, ali ne. Ali je kdo od vas pomislil, da je na pot "poslal" slabše pripripravljenega in se mu je nato zgodila nesreča zaradi izčrpanosti. Verjetno ne! Zato lepo prosim, pustite zadeve takšne, kot so.
Če to ni dovolj, potem morate pač na tekmo, kjer se lahko "skurite" do onemoglosti, ali pa se zberite na K-24 tisti, ki želite tekmovati in si dajte duška.
Nikoli se mi ne bo zdelo smiselno pustiti tekača prijatelja samega sredi gozda, noči in neznanega terena zaradi doseganja lastnega ega, oziroma pisanja nekih časov po tem Forumu.
Najpomembnejše se mi zdi, da vsi zdravi in zadovoljni pridejo v cilj.
LP jan_jan
Nazadnje spremenil jan_jan, dne 14 Nov 2006, 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
jan_jan napisal/-a:Najpomembnejše se mi zdi, da vsi zdravi in zadovoljni pridejo v cilj.

Prav imaš. Edino in samo to je pomembno.

Po mojem mnenju pa si nažalost malo preresno vzel pisanje Simone in Janeza, ki sta se samo hecala, le smeškotov ne znata uporabljati. :wink:

LP VB
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
2MUCH4ME napisal/-a:...preresno vzel pisanje Simone in Janeza, ki sta se samo hecala, le smeškotov ne znata uporabljati. :wink:
Dobro si ju zmazal iz godlje :lol: HA HA
To temo pa res rad prebiram in še nisem opazil, da bi se tukaj kdo razpištolil :hello:
Pje ... vsem, ki ste opravili K24 in GM4Oxy ... še enkrat čestitke :rol:
:arrow: pa posebej vsem vodnikom
:arrow: pa še nam, ki prebiramo to temo in smo v čakalni vrsti
 janezu
jan jan upam,da res nisi vzel resno zafrkancijo simona T,prav tako tudi ne mojega odgovora.limiti so pa res najmanj naša stvar in tudi na misel mi ne pride,da bi dal predlog za bilo kakšno spremembo,ker vem kako se jih doseže.imamo že dovolj tekem čez leto. K24,GM4O,12UR pa so preizkusi vzdržjivosti-tako v glavi,kot nogah.če je na trasah potrebna koncentracija,pazljivost in predvsem prilagodljivost,upam,da pa je na forumu in na zaključkih dovoljeno malo HECA.pa lep pozdrav vsem! ju
 Jožko
Pozdravljeni!

Spoštovani prjatli in prebiralci strani TF. Zelo me veseli, da tako vestno pišemo-te o dosežkih in udeležbi na naših ultra maratonskih stezicah. Tudi to je pohvalno, da vsak napiše svoje vtise o prehojenih poteh in občutkih na teh poteh. Svoje-naše izkušnje verjetno prav pridejo tudi tistim, ki se bodo s temi potmi še spoprijeli in na koncu je seveda prav, da slišijo mnenja vseh, ki so te poti prehodili-pretekli in iz vsega tega potegnejo najboljše, prilagodijo sebi in uspejo na teh ekstremno zahtevnih poteh. Že na začetku, ko smo ustanavljali naš klub smo povdarili, da to ne sme prerasti v tekmovanje. Pri vsaki zadevi pa kjer so postavljeni časovni limiti se tekmovanje vzspostavi samo po sebi, to pa je že v naši človeški naravi iz svoje kože nažalost ne moremo, to je prepuščeno vsakemu posamezniku
Ne smemo pa zadev posploševati, zadeve so zahtevne, pa seveda spet ne za vse enako, kakor tudi druge stvari v življenju. Vsak naj presodi sam, koliko je sposoben in temu naj se tudi prilagodi.
Namen našega kluba pa je združevati ljudi DOBRE VOLJE, ki se radi vračajo v naše kraje in se enkrat do dvakrat na leto v prijetni družbi tudi srečati.
Zato spoštovani prijatelji ne obbremenjujte se z časom, vsak ki v predpisanem času opravi predpisano pot je pravi KERLC in vsakemu kapo dol.
Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
 Jožko
Pozdravljeni!

Vsem članom kluga PRIJATELJEV GORSKEGA MARATONA 4OBČIN sporočamo:
:arrow: NAŠ PRVI SESTANEK,
:arrow: POTRDITEV ČLANOV
:arrow: IZVOLITEV VODSTVA
:arrow: POBUDE IN PREDLOGI
BO DRUGO SOBOTO V DECEMBRU 09.12.2006 V PODBRDU Z
PRIČETKOM OB 17,00 V GOSTILNI PRI ARMANU. Vse ostale podatke in napotke pa boste prejeli naknadno. Seveda pa vas bomo prosili tudi za prijavo o udeležbi. Na naš prvi sestanek pa lahko povabite tudi ženo, moža, prijatelja in prijateljico, da bomo po skromni večerji lažje z plesom zaključili naše prvo srečanje.
Toliko za enkrat spoštovani prjatli, vse ostalo pa v naslednjih dneh.
Pa lepo se imejte in ne pozabite si obkrožiti datum na svojem koledarčku, in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
 Jožko
Pozdravljeni!

Srečanje članov, ki imajo izpolnjene pogoje za vpis v klub prijateljev GM4O se približuje. Intenzivno potekajo priprave, in odbor je poln idej kako zadevo izpeljati. Mislim, da ekipa, ki organizira vso zadeva je enkratna.
Se je pa dogajanje na progi malo ustavilo, da je verjetno za letos konec z vpisi v knjigo članstva. V hribih je pa tudi ža zapadlo nekaj snega in pobelilo naše stezice, ki so bile obremenjene kod še nikoli.

Veselimo se srečanja z vami spoštovani prijatli.
 RudiV
hoj, Joško
tak dolgcajt je na foromu ko ni več gorskih tekov in se nič ne dogaja na GM4O, tako da komaj čakamo, da pridemo v tvoje prelepe kraje.
Pozdrav vsem gorskim in navadnem tekačem!
zdravja vsem
rudi
 Jožko
Pozdravljeni!

Klavdija hvala lepa za pomoč, drugo leto imaš dovoljeno, da opraviš DVA kroga v rekordnem času v zahvalo za vse, kar postoriš za nas. Pa še pivo :toast: z Dušanom vama plačamo.

Imam pa še eno prošnjo. Če strani TF prebira gospod Robert Pobežin naj me pokliče, če pa ga kdo pozna pa naj ga na to opozori. Ko je Robert izpolnil pogoje za vpis med člane prijateljev GM4O na PB ni bilo knjige, kamor bi se lahko vpisal. Zato je vse potrebno napisal na listek, ki se je kasneje nekje izgubil. Sedaj pa potrebujemo še določene podatke.
Uporabniški avatar
 Dušan
Hojla Jožko!

To je pa izziv! A veš, da še nisem izpolnil pogojev za vpis v klub GM40!! Torej, pivo bo moralo še malo počakati!? Glede na to, da se bliža zima, bo to šele naslednje leto??

Sem pa vesel velikega števila članov kluba! Posredno s tem tudi "prelepa Baška grapa" postaja vse manj pozabljena! Prav na tak način je njene lepote mogoče najbolje spoznati! Je pa klub GM40 lahko tudi zametek nečesa drugega! Klub gotovo združuje ljudi, ki jim ni vseeno, kaj se z naravo v teh krajih dela! Se bo izšlo Jožko, ali bo treba na barikade?

Držte se!

Dušan
 janezu
robert pobežin je že obveščen in upam da se srečamo v podbrdu.če do 9.12. ne bo večjih padavin,nameravajo nekateri od gor.naveze preizkusiti progo v obratni smeri.LP ju
 Jožko
Pozdravljeni!

Hvala Janez, ne bi blo prav, da bi koga pozabili obvestiti, kajti prav vsak član je vreden pozornosti in spoštovanja. Kar pa se tiče proge v obratni smeri, pa mislim, da je težja kod normalno. No pa boste udeleženci že povedali kako in kaj.
Kaj pa za v Črno? Mislim, da nas je s Kranja naprej že za en mali avtobus. Se moramo dogovorit, da gremo vsaj eden za drugim.
 janezu
prijave za podbrdo so že tam, v črno pa seveda tut gremo,se slišimo,da bomo popolnili avtomobile.ali boš do kranja pritekel,preko jezerskega pa te lahko tudi peljemo,če ne boš hud. jožko,da nebi slučajno pozabil povabiti rudkota in g.ženo.LP ju
 Jožko
Pozdravljeni!

Zdaj gre pa zares, sobota se bliža in s tem naše prvo srečanje. Nekaj prijav je že, nekaj pa jih še pričakujemo. In se že veselimo prave tekaške druščine v prijazni vaški gostilni, ki bo ta dan rezervirana samo za nas in naše tekaške dogodivščine.
No nekateri bodo še na ta dan, če bo vreme poskušali izpolmiti pogoje za vpis v naš klub, nekaj hrabrih pa bo s progo poskušalo opraviti v obratni smeri. Mislim, da bo kar zanimivo, in tudi analiza našega početja mislim, da bo kar pestra.
Seveda pa boste tokrat morali priti v Podbrdo, to je še štiri kilometre iz Petrovega Brda naprej. Vse ostale napotke pa vam bomo dali bolj proti koncu tedna. Vreme smo naročili lepo, pa kaj saj ga za sedenje pod streho ne potrebujemo prav lepega, je pa vseeno lepše, če je lepo.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA