Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vin
jonas napisal/-a:bilo je super, jedaca in pijaca na koncu, vreme tudi na mestu, skratka se ze veselim drugega leta !!! organizirano 1-A :)

lp

tocno tako. :) organizatorji so se res potrudili in si zasluzijo pohvale. 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
A kdo ve, če so kje na spletu kakšni rezultati tega peš teka?
:arrow: Hvala
Uporabniški avatar
 ZadniKING
No, organizacija in vse je res štimalo. Še vreme!
Prav luštno je bilo premagati breg, enkrat za spremembo, v fajn družbi... Seveda pa v družbi čas hitreje mine. Nič čudnega torej, da še nikoli prej nisem uspel v tako kratkem času prilesti na vrh...

PS

Rezultati defnitivno so! Sam sem se namreč na štartu zaklepetal in pozabil vklopiti štoparico. Na cilju sem zategadelj stopil do mojstra za notebookom in ga pobaral za čas, ki sem ga potreboval. Je imel vse zabeleženo tako da... Na internetu rezultatov resda še nisem zasledil, sem pa prepričan, da jih je mogoče dobiti, če se zanje poprosi na e-mail Marjana Jauka.
Uporabniški avatar
 areh
Klasika-kadarkoli se dogaja kaj na našem koncu, sem jaz bolan :roll: ...
Čestitke vsem, še posebej prvim za "vesoljske" čase!
lpA
Uporabniški avatar
 jonas
se bom potrudil dobit rezultate čim prej :)

še enkrat pohvale organizatorju !!!
Uporabniški avatar
 klatez
Tako, zdaj pa je dovolj :evil:
Mi je že tako dovolj žal, da nisem bil tam!

Sem mislil iti na ta tek, pa me je vreme nato odvrnilo :roll:
(no ja, po resnici sem cviknil, ker nisem še nikoli tekel v tak hrib :oops: )

Torej je kdo za to, da ponovimo zadevo ta vikend?
(če bo vreme :wink: )
Uporabniški avatar
 jonas
Zdravo!

Rezultati so na naši web strani-glej zgoraj.
Zvečer bodo gori še slike.

Zahvali bi se vsem, da so prišli. Za drugo leto lahko že sedaj povemo, da bo prireditev še veliko bolje organizirana in najverjetneje bo nekoliko prej; ne v novembru.
Poleg teka bo posebej štart še za pohod.

lp

rezultati:
http://www.srichinmoyraces.org/si/Pes_n ... /rezultati
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klatez napisal/-a:Tako, zdaj pa je dovolj :evil:
...Torej je kdo za to, da ponovimo zadevo ta vikend?
Z veseljem, čuj. Samo si pozabo, da je ta vikend Palmanova.
:arrow: Predlagaj en teden kasneje - v soboto ob 10h npr. da spijemo pir pa smo še do kozila doma.
:arrow: Še boljši predlog ... iz Pohorja se spustimo v Radizel, dam za pir ... Čuj, daj odpret novo temo, pa se nas bo menda kaj nabralo.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
jonas napisal/-a:...Rezultati so...
Hvala, včeraj jih še ni bilo.
Uporabniški avatar
 ZadniKING
ZdravkoC napisal/-a:
:arrow: Predlagaj en teden kasneje - v soboto ob 10h npr. da spijemo pir pa smo še do kozila doma.
:arrow: Še boljši predlog ... iz Pohorja se spustimo v Radizel, dam za pir ... Čuj, daj odpret novo temo, pa se nas bo menda kaj nabralo.

Moja malenkost se bom do konca leta še ene par krati povzpel gor na Pohorje! Proti družbi pa načeloma tudi nimam nič proti!! Z drugo besedo: seveda sem za! Ali prosto po Đoletu: "Računajte na me..."
Varianta s spustom v Radizel pa pride v poštev le v primeru, če mi bo omogočen še en panoramski sprehod po motocross stezi... Ob strokovnem vodenju koga, ki se na tamkajšnje brege spozna dovolj dobro, da ne bojo kak gospod kmet streljali name, čes da jim gazim po njihovih njivah... :wink:
Uporabniški avatar
 areh
ZdravkoC napisal/-a:

Drugače hodimo kolesarji od vzpenjače na Belvi ob nedeljah ob 10.00 uri. Več al manj vsako nedeljo kdo pride.
lpA
Uporabniški avatar
 klatez
areh napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:

Drugače hodimo kolesarji od vzpenjače na Belvi ob nedeljah ob 10.00 uri. Več al manj vsako nedeljo kdo pride.
lpA

No, evo! Da ne bomo komplicirali, predlagam kar naslednjo nedeljo 26.11. ob 10h pri vzpenjači.

Lahko pa tudi kdaj gremo iz Radizela - ponudba je mamljiva :roll:
Je pa fajn, da se vedno vrnemo na izhodišče, da ni potem problema z logistiko (kako priti do avta).
Uporabniški avatar
 areh
Ja, okej, se bomo spoznali "tekači" in "kolesarji" :wink: . Ja, kolesarji hodimo gor, upam, da vi ne tečete :oops: . Drugač pa se strinjam da bi bila dobra tema -Peš na Pohorje- za take in podobne pogovore in zmenke na forumu Podružnica Maribor!
lPA
Uporabniški avatar
 vin
klatez napisal/-a:No, evo! Da ne bomo komplicirali, predlagam kar naslednjo nedeljo 26.11. ob 10h pri vzpenjači.

Lahko pa tudi kdaj gremo iz Radizela - ponudba je mamljiva :roll:
Je pa fajn, da se vedno vrnemo na izhodišče, da ni potem problema z logistiko (kako priti do avta).

iz radizela bi lahko bilo zanimivo,ker se ne poznam poti.
bomo v nedeljo malo poklepetali o tem... :)
se vidimo ob 10 uri pri vzpenjaci. 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA