- 15 Nov 2006, 15:55
Koga od članov ali članic na tekaškem forumu bi lahko ocenili kot legendo, oziroma občudovanja vrednega človeka iz takšnih ali drugačnih razlogov. Lahko jih je seveda tudi več, dobro pa bi bilo, da za vsakega napišete zakaj se vam zdi ta oseba tako posebna. Če sem že odprl novo temo, bom še napisal kdo so zame legende na tem forumu (vrstni red napisanih ni pomemben, ker je vsak na svojem področju):
- fotr (najboljši splošni nasveti glede teka in najdaljši prispevki)
- Aleš (najhitrejši tekač, glede na njegovo kilažo) Aleš, upam da ne zameriš.
- Olson (najboljši tekač na kratkih in dolgih progah glede na njegova leta, 50+)
- Tek_v_snegu, jaz mu pravim snežni tekač (največji strokovnjak na področju prehrane)
- Ero (najboljši organizator)
- Damijan (zelo zanimivi opisi njegovih tekem in po mojem eden hitrejših tekačev na tem forumu ne glede na razdaljo)
Morda se bom še kakšnega spomnil. Če bo odziv zadovoljiv, bom naredil lestvico "legend."
- fotr (najboljši splošni nasveti glede teka in najdaljši prispevki)
- Aleš (najhitrejši tekač, glede na njegovo kilažo) Aleš, upam da ne zameriš.
- Olson (najboljši tekač na kratkih in dolgih progah glede na njegova leta, 50+)
- Tek_v_snegu, jaz mu pravim snežni tekač (največji strokovnjak na področju prehrane)
- Ero (najboljši organizator)
- Damijan (zelo zanimivi opisi njegovih tekem in po mojem eden hitrejših tekačev na tem forumu ne glede na razdaljo)
Morda se bom še kakšnega spomnil. Če bo odziv zadovoljiv, bom naredil lestvico "legend."