Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 alezi the dancer
MihaPR napisal/-a:
sosed napisal/-a:Avtobus mora biti v lj do 24.00

A ze? :twisted: Glede na število prijavljenih, se mormo začet odpravljat že ob osmih zvečer :)

Pa valjda bomo pršl vsak do 22-te v Lj. :roll: , jest mam v planu it še sukat zvečer :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
mnja, težko :) Mal prestavi začetek afterja :)
Uporabniški avatar
 brankos
BoF napisal/-a:Z Dušanom sva obljubila prijatelju, da ga prvič skupaj popeljeva na 21 km, zato prosim organizatorja, da v avtobusni del prevoza vračuna poleg ultra Mravlje še Bojana Kosa

A to moravškega jeklenga Bojana od Novic-extrem al hitrga tržiškega mulčka ali je to kjer tretji ????
Uporabniški avatar
 primus
sosed,

prosim, da seznam dopolniš in tudi zraven mojega imena napišeš VRHNIKA!

primus
Uporabniški avatar
 sosed
primus napisal/-a:sosed,
prosim, da seznam dopolniš in tudi zraven mojega imena napišeš VRHNIKA!
primus

Sem popravil. Čeprav na tej točki niti ni važno kdo kje vstopi. Pri taki udeležbi gotovo koga (nenapovedano) ne bo in zato ne mislim kljukic pred imeni delat ter čakat, da bomo vsi na busu. Štart v Ljubljani je ob 5.30, v Vrhniki 5.50 (ali kakšno minuto kasneje).
ok, par minut zamude si lahko privoščite, ampak raje ne it na knap, da ne boste tekli že v ljubljani ... za busom! ;)

se vidimo čez 3 dni - jaz sem že nervozen! :D
 Marinka
Tudi vremenska napoved nam je za zdaj naklonjena. Na www.meteo.it pravijo, da bo zjutraj 14, čez dan pa 16 stopinj. Dež bo do jutra ponehal, nato pa sledi delno oblačno. No, upajmo, da se italijanski vremenarji zmotijo poredkeje kot naši!
Uporabniški avatar
 pegaz
sosed napisal/-a:se vidimo čez 3 dni - jaz sem že nervozen! :D

Sosed,

lej, nič se ne sekiraj. Vsi smo odrasli, vsi vemo, kdaj je zbor in odhod. Če koga ne bo, bo pač šibal na Vrhniko, ali pa bral poročila v ponedeljek.

Odhod: 5:30
Zbor: 5:15

Sicer ti gre pa zelo dobro. Le tako naprej!
Vsi prisotni ti bomo z veseljem pomagali!

Kmalu na svidenje,
Pegaz :)
 bojanm
Tko ja,čas odhoda se bliža,avtobus bo štartal točno(par sekund gor dol)tko k so točni štarti na maratonih,če kdo slučajno ne bo šel upam,da takih ne bo nej da iz ferpleja 5,5€ sej vemo plačati bomo morali polno število prijavljenih,pa še neki,spremljat nas mora samo dobra volja in veselje,če bomo že dobil pokal za najštevičnejšo ekipo naj si nas lahi zapomnejo kot veseljake :lol: ,kar tudi smo,saj mislm
Uporabniški avatar
 BoF
bojanm napisal/-a:...naj si nas lahi zapomnejo kot veseljake :lol: ,kar tudi smo,saj mislm

:twisted: ...a si mar kdaj dvomil v nas al kaj?
Uporabniški avatar
 BoF
brankos napisal/-a:
BoF napisal/-a:Z Dušanom sva obljubila prijatelju, da ga prvič skupaj popeljeva na 21 km, zato prosim organizatorja, da v avtobusni del prevoza vračuna poleg ultra Mravlje še Bojana Kosa

A to moravškega jeklenga Bojana od Novic-extrem al hitrga tržiškega mulčka ali je to kjer tretji ????

Ne, ne, ne... En dober poba, ki je letos začel tekati in je v Ljubljani šel na 10, pa bo zdaj skušal ne umret na 21. Saj mu bo uspelo! :wink:
Uporabniški avatar
 janika
Bojan,

sorry, sem šele danes poslala naknadno individualno prijavo in upam, da jo bodo še upoštevali. Bi pa prosila, če mi rezervirate kakšno mesto na busu, saj je menda še prosto. Ali napišem še ZS s podatki?

lp
Janika
Uporabniški avatar
 sosed
janika napisal/-a:Bojan,

sorry, sem šele danes poslala naknadno individualno prijavo in upam, da jo bodo še upoštevali. Bi pa prosila, če mi rezervirate kakšno mesto na busu, saj je menda še prosto. Ali napišem še ZS s podatki?

lp
Janika

Dodana si na seznam.Če še koga zanima: prostih je še 9 sedežev.

LP SosedTours
 JJ1
Živjo, vem, da ste že pisali, da bo nekdo imel s seboj še dodatne obrazce sposobnosti za tek, bi prosil, če se lahko eden da na stran, ker imem nov računalnik in mi nagaja inštalacija starega printerja!
Hvala in lep pozdrav do jutri!
Uporabniški avatar
 sosed
Dobiš. Obrazcev mislim, da bo dovolj...

Še en dan! :D
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16