Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 scorpion
danes sem kupil svoje prve prave tekaške copate, in sicer v tomas sportu 2 na šopovi moram pa pohvalit gregata ki mi je res močno pomagal od pregleda stopal do teka in izbire copata.

tako da res grega svaka čast!!!
Uporabniški avatar
 klaudi
Tudi jaz moram pohvaliti prodajalce in prodajalke v TS Čopova.
Prijazni, hitri, strokovno podkovani. Po moje bi jim moral šef dati 13. plačo, božičnico in še en regres.
 scorpion
strokovno podkovani, prijazni, ustrežljivi. preprosto ni jim odveč niti ena sekunda ko ti pomagajo...
predvsem mi je všeč da prodajajo v korist kupcem ne le da proda tisti par copat več.
Uporabniški avatar
 tae
Klaudi, verjamem da so bili prodajalci prijazni in la, la, la, ampak po mojem so se še bolj trudili zaradi tebe (saj veš, prijetna, simpatična, luštna punca). Sigurno so ti pihali na dušo. No, na koncu je važno da ste bili vsi zadovoljni.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Tae, mislim, zdaj ji ti pihaš na dušo..... :lol: :lol: :lol: .

Lp
Uporabniški avatar
 Vlajko
tae :arrow: tudi jaz, ki vizuelno (vsaj upam, da je tako) zagotovo ne privlačim moške prodajalce omenjene trgovine v tolikšni meri kot klaudi, sem doslej še vedno bil deležen zelo pohvalnega odnosa prodajalcev (prijaznost, strokovnost, ustrežljivost,...). :D

Pa verjemi mi, glede na bližino Čopove ulice, sem tam kar pogosto. 8)
Uporabniški avatar
 tae
MARIOLINO napisal/-a:Tae, mislim, zdaj ji ti pihaš na dušo..... :lol: :lol: :lol: .

Lp

No, mal sem jo seveda moral pohvaliti, saj to vse ženske rade slišijo. Drugače sem pa poročen in z dvemi otroci, kar po mojem Klaudi še čaka.
Uporabniški avatar
 tae
Vlajko napisal/-a:tae :arrow: tudi jaz, ki vizuelno (vsaj upam, da je tako) zagotovo ne privlačim moške prodajalce omenjene trgovine v tolikšni meri kot klaudi, sem doslej še vedno bil deležen zelo pohvalnega odnosa prodajalcev (prijaznost, strokovnost, ustrežljivost,...). :D

Pa verjemi mi, glede na bližino Čopove ulice, sem tam kar pogosto. 8)

Vlajko, vem da so prodajalci v omenjeni trgovini strokovno podkovani, prijazni in vse ostalo, saj so bili že večkrat tu pohvaljeni. Tako, da nikakor ne mislim, da to ni res. Dejstvo pa je, vsaj v večini primerov, če ti je stranka vizualno všeč, se trudiš biti še bolj prijazen kot ponavadi. Tudi sam delam v neke vrsti trgovini.
Uporabniški avatar
 Heartless
tae....lej...vem da se mal bol prijazno obnašaš do hudih bejb........sm to se ne pomen da se usi........

ps ...to temo kako so u kšnih prodajalnah kul lahk nadaljujemo na pritožbe in pohvale.....

ajdiii
Uporabniški avatar
 tae
Heartless napisal/-a:tae....lej...vem da se mal bol prijazno obnašaš do hudih bejb........sm to se ne pomen da se usi........

Heartless, to lahko kvečjemu predvidevaš, vedeti pa nikakor ne moreš, saj me ne poznaš, tako kot jaz ne tebe.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA