Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 t. lamson
Hello,

glede na to, da je ponudba tekov vedno bolj pestra in ima resnično skoraj vsaka vas že organizirano svojo rekreativno tekaško prireditev, bi najbrž lahko vsako soboto, nedeljo preživeli na teh tekih. Kljub vsemu pa ima najbrž vsak od nas svoje teke, ki se jih tradicionalno udeležuje v sezoni. Moj seznam ni dolg, vsebuje pa naslednje teke:
v marcu Sežana,
v aprilu Molniški tek,
v maju Tek trojk in Petelinjski tek
v juniju Cerkniško jezero,
v septembru Rokov tek,
v oktobru Ljubljanski maraton
v novembru Martinov tek.

Ni veliko, ampak toliko pa je, da okusim čar teh prireditev, druženje z ostalimi tekači in da sem pri svojem tekanju bolj motiviran.

Svojo tekaško pot sem začel l. 1996 v Radencih in potem so bili nekaj let moj tradicionalen tek, ki pa sem ga v zadnjih letih opustil. No, prihodnje leto pa bi temu seznamu rad dodal še: Salzburg (maj) in ponovno Celje-Logarska dolina (september).

Z najlepšimi pozdravi!
Uporabniški avatar
 RoKo
Letos bo vse skupaj menda 25 tekem. Od Kraškega do Gorice. Kar natrpano. Tudi dve 21, pa Logarska, SLO pokal, Primorske novice kar je Primorske precej tega. Šmarna gora. Za prvo leto bi rekel da malo pretiravam. Če mi je pa fajn.
Uporabniški avatar
 tae
Roko, če je to res tvoje prvo leto teka in se boš udeležil kar 25-ih tekmovanj, boš kmalu prišel med legende tekaškega foruma, vsaj skozi moje oči.
Uporabniški avatar
 RoKo
Moram se mal popravt, do zdaj jih imam 20, še dve sta sigurni in tri pod vprašajem, od tega bo ena dokaj verjetna. imam pač srečo, da je na Primorskem dosti prireditev. se kar nabere. O kakšnih legendah pa ni govora. Vas je večina pred mano. po stažu in po vsem ostalem. V glavnem da se mam fajn in da ni poškodb.

LP
Uporabniški avatar
 tae
No, marsikomu bi bilo to nerodno povedati, meni pa ni. Namreč v letu 2005, ko sem začel teči sem se udeležil 5-ih uradnih tekov. V letošnjem letu 2006 sem imel v planu 10 tekov (1x več, kot lani), pa sem se jih udeležil 13 (za nekatere malo, a svoj plan sem presegel). In za leto 2007 imam v planu 18 tekov (kot leta 2005 in 2006 skupaj). Jaz se držim pravila "počasi se daleč pride," drugače obstaja velika verjetnost predčasnega naveličanja.
Uporabniški avatar
 RoKo
Mene so komaj prepričali za Kraški. Sem rekel ajde za kompanijo. Na koncu leta se je pa tega nabralo. dvakrat mesečno, pa zadnje mesece trikrat edino avgusta sem bil na petih tekmah. vsak vikend.(petek Ljutomer, nedelja Bohinj) teči pa sem začel po poškodvi Ahilove tetive 3.januarja.edino se poruši plan treniranja. Zdaj sem že u fazi prilagajanja na zimsko spanje.

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA