prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bor
hm...a bi prišel? hm
Uporabniški avatar
 pegaz
Bor napisal/-a:hm...a bi prišel? hm

Kakšno vprašanje...
A s'dec al' s'hec?
Se vidmo!
Uporabniški avatar
 Bor
pegaz napisal/-a:

Kakšno vprašanje...
A s'dec al' s'hec?
Se vidmo!

he he...
a uš ti hodu zmano??
Uporabniški avatar
 pegaz
Bor napisal/-a:
pegaz napisal/-a:

Kakšno vprašanje...
A s'dec al' s'hec?
Se vidmo!

he he...
a uš ti hodu zmano??

Hodu??? Kdaj se je pa na Goladi še hodil?
TEKLA bova, dragi moj!
Če ne nama bejbe pubegnejo! :!: :idea:
Uporabniški avatar
 alan
Hej ljudje, kaj pa ce bi jo kam v toplejse kraje prestavili (zakaj ni tega
odgovora v anketi???)...

pa bi Bajsi in raziskovalec lahko upokojila svoje dereze...

...sicer pa se bom to zimo tudi jaz enkrat primajal naokoli (nostalgija PRESS) :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
alan napisal/-a:pa bi Bajsi in raziskovalec lahko upokojila svoje dereze...

Niti slučajno so čisto nove in še nerabljene. :wink:
Ta četrtek žal ne bo ne mene ne snega na Goladi.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) No pa dejmo se malo pisat. :)
@ še1PR, lepo prosim, da ob posiljanju slke pegazu naredis se cc:oranzni_slon_afna_zadevetimi_gorami_dot_je. Lahko tudi bcc. ;)
@ eggy naj te ne bo strah cetrtka. A ni fino, ko pogruntas, da niti ne teces tako pocasi. :)
@ NM Bajsi zal ni problem v derezicah, ampak v tem, da se odpravljam na tekaski dopust, ki pa se bo koncal predno bo skopnel sneg na Golovcu. :D Sploh pa imam zelo rad bukve, smreke, jelke in kar je se gozdne populacije. ;) Se posebej rad jih objemam v zimskem casu. :)
@ pegaz, ja to da pride NM Bajsi je pa velika cast in bo treba s kljuko v raufnk zapisat. ;)
@ bor, se nic ne bojim, da bi ti bilo treba kaj hodit. Ste jo zadnjic prav hitro pretekli. ;)
@ alan ti kar pridi. Te bomo ze ujeli. Pa magari na cilju. :) Toplejsi kraji pravis? Ne, ne, mora biti tudi sneg in sprehodi med snezenjem, pa tako naprej....
@ tini me veseli, da si se odlocil, da prides.
@ Razy, se vidimo v nedeljo na busu. :) Hvala, da bos vztrajal tudi pozimi. :)
Eto, to je to. :) Grem delat druzbo Jusufu, ki se ze valja po kavcu. :P Srecno!

lp, oranzni slon :twisted:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

meni so danes namalali en sestanek ob 16h, tako da bo s tekom bolj križ pred 18. uro. :( :( :(

Bor-sori, če ti vse drugo odpove, se slišiva takrat enkrat pa se zmenva za večerno turo po golovcu. Velja tudi za vse ostale. Drugač pa uživejte! Se vidmo na busu u nedeljo zjutraj!

LL, Pegaz :)
 eggy
...ja...tudi za kasneje še naznanite...kdaj boste kaj na Goladi.....

Izgleda, da se zima ne bo še takoj javila in da......bo Golovec nekaj časa še dostopen brez derez :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Ja, pa je sla se tazadnja. ;) :D Mimo, namrec. :) Seveda golada, da bi ne bilo pomote. :D Bilo je zelo lustno, sportski lagano (no Bajsija je malo v breg potegnilo), v prijetni druzbi ter brez luci. Sicer je bilo kar nekaj ponudnikov za naziv 'Nosilca Luci' vendar smo jih gladko zavrnili. Stojeca analiza je potekala v 'nocnem' vzdusju ob piskotih z Vrhnike. Analiza je bila tudi izjemno kratka, saj so eni nadaljevali v drugi krog, druge pa je zacelo mrazit. Bor in pegaz sta startala kasneje in ju nismo docakali. :)
No, za letos mi je ostal se en dolg do Golade. :) Nisem je spravil pod 45. ;) Eh, nekaj mora ostat pa se za drugo leto. :)

lp, Jusuf el Islam
Uporabniški avatar
 MojcaZ
A gre danes kdo tečt?

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Včeraj na žalost nisem utegnila, sm mela predavanja. :(
Sej mi je žal, ko nisem šla raj z vami, ker so bla predavanja dolgočasna. :twisted:

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Eto, zato, ker me ni napisal zraven letosnjih rezultatov mi je obljubil (slon namrec), da grem lahko se eno Golado s ciljem pod 45. :twisted: Torej, lipi moji, ta teden gremo v cetrtek na skrge. :D Odhod ob 1645 ali po dogovoru. (mogu i vezanih ociju PRESS) Srecno!

lp Jusuf al Islam aka hiperaktivni vazic :D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Seveda gremo, ni pa nujno, da gremo vsi na škrge :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Razy, vrlo dobro!
Itak predlagam, da gremo mi naprej, Jusuf še mal počaka (recmo ene 10 min), pol pa piči za sojem naših svetilk. In na koncu tečemo zadnji km skupaj, pa še mutivacijo bo imel.

Torej, kaj praviš, Veliki Vezir?

LL, Pegaz :)
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA