Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boš udeležil/a teka?

Seveda
7
41%
mogoče
7
41%
to ni zame
3
18%
Uporabniški avatar
 matjaz
Dule napisal/-a:Matjaž, Miro jaz se vama takoj pridružim za počasno varianto, seveda če me marata :roll: . Moj cilj je uživati in priti skoz normalnega videza :lol: , če se bo dal. Se pravi da bi prišli do 12.45 do Rogle (to je 34km?), potem pa do 15.30 do Areha in do cilja do 17ure. Če pridemo do 17 ure v cilj, se bom jaz počutil kot največji zmagovalec. No pa tudi, če nam ne uspe ne bom slabe volje. Se že veselim celega dneva med pohorskimi gozdovi. Upam da tam ni medvedov :lol: :roll: .

:D :D :D ja sem za, bomo vmes malo rozce nabiral :D :D :D
Uporabniški avatar
 Tuareg
Dule napisal/-a:
Kandidati za ekipi 65km : Tadejk, Aleksander, Maraton 100, BoštjanG, Tuareg, Dule, Yogo (mi rekel da bi šel na 31km?), GregorB (mi rekel da bi šel na 31km?).

Umikam kandidaturo za nastop na teku čez Pohorje zaradi
udeležbe na Rokovnjaškem pohodu istega dne (beri: noči).
Uporabniški avatar
 Fotr
Tuareg napisal/-a:...zaradi udeležbe na Rokovnjaškem pohodu istega dne (beri: noči).

Da ti ne bodo rokovnjači :evil: kamelo ukradli! :shock: :D :D :shock:
Uporabniški avatar
 Tuareg
Fotr napisal/-a:
Da ti ne bodo rokovnjači :evil: kamelo ukradli! :shock: :D :D :shock:

Ne bodo. V lastnih vrstah rokovnjači ne kradejo. :wink:
Kodeks to prepoveduje. :!:
Uporabniški avatar
 Dule
Tuareg napisal/-a:
Dule napisal/-a:
Kandidati za ekipi 65km : Tadejk, Aleksander, Maraton 100, BoštjanG, Tuareg, Dule, Yogo (mi rekel da bi šel na 31km?), GregorB (mi rekel da bi šel na 31km?).

Umikam kandidaturo za nastop na teku čez Pohorje zaradi
udeležbe na Rokovnjaškem pohodu istega dne (beri: noči).

Ha to se pa sliši kot da bi bili pred volitvami :roll: :D . Tuareg, škoda ker se ne da biti na dveh koncih hkrati, kajne 8) . OOps saj ni hkrati, ponoči Rokovnjaški pohod, podnev pa še mal tečemo čez Pohorje :lol:

Rok za predhodne prijave za Pohorje je 20.maj :!:
Uporabniški avatar
 miro
Dobro jaz em se odločil in grem teči dolgo varianto,Če bomo sestavili ekipo se moramo dogovoriti in prijaviti - ekipa ima cenejšo startnino, tako da se odločimo , jaz v vsakem slučaju grem , če ne pride vmes višja sila.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Dule
Če je še kakšen brez ekipe se nam lahko še pridruži (Matjažu, Mirotu in Duletu). Več ko nas bo, močnejši bomo :lol: . No kar bo pa bo.. :hello:
 aleksander
Jest sem še zmeraj sam :wink: oz.brez ekipe,samo sem po mailu že poslal prijavnico,pa ne vem kako bi se to popravilo :?: pa še cajta zmanjkuje saj je sreda ali četrtek zadnji dan,če se ne motim.

Dule a imaš kakšno idejo :?:
Uporabniški avatar
 Dule
aleksander napisal/-a:Jest sem še zmeraj sam :wink: oz.brez ekipe,samo sem po mailu že poslal prijavnico,pa ne vem kako bi se to popravilo :?: pa še cajta zmanjkuje saj je sreda ali četrtek zadnji dan,če se ne motim.

Dule a imaš kakšno idejo :?:

Aleksander pošlji jim po e-mailu (mopa@siol.net) pojasnilo da si član ekipe "tekaški forum-za vedno". Startnina za člane ekip (plačane do 20.maja) je 4.000 SIT.

No sedaj sem pa bolj sproščen, saj ste že trije ki boste sigurno prišli do cilja, jaz pa upam vsaj do Rogle pridet... :bum:
Uporabniški avatar
 Dule
V soboto planiram, da bi bilo dobro opravit en daljši trening.
Zamislil sem si start v Škofji loki, nato pa čez hribe Osovnik, Tošč, Grmado in čez Katarino do Žlebov. Enako pot sem opravil že prejšnjo soboto, no edino štartal sem iz Godešiča.
Lahkotnega teka in hitre hoje je za cca 5 ur.
Ker je v družbi bolj luštno in hitreje mine upam, da se mi še kdo pridruži. Če je še kdo za naj mi pošlje ZS, da se zmenimo 8) .
Uporabniški avatar
 gregorb
Za takratko 31km varianto sva zgleda dva (Boštjang in moja malenkost), če je še kakšen kandidat naj se oglasi, da gremo skup!
Dule če bo 65 preveč te bova midva z Boštjanom na šprinterski različici zelo vesela!
lp
Uporabniški avatar
 gregorb
Tale trening se zdi krasna stvar, sam v soboto so Bevke? Pa ptujskih 5!
Uporabniški avatar
 Dule
gregorb napisal/-a:Tale trening se zdi krasna stvar, sam v soboto so Bevke? Pa ptujskih 5!

Ja veš saj je tud meni hudo (za ptujskih 5), vendar Pohorje je že čist blizu.. :cry:
Uporabniški avatar
 gregorb
Dule evo mene, jest sm ze prijavljen na 31km. Za trennig se pa se slismo "bermo"!
 aleksander
Urejeno oz. plačano, sedaj samo še čakanje na start :wink: :wink:
Tekaškega foruma-za vedno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA