Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ananda
Sem Mojca in sem (trenutno) lenuh. Sej ne. Pocasi nabiram denar za zimsko opremo in okrevam po manjsi operaciji. Upam, da gre v tretje rado in me po naslednjem startu ne bo nic ustavilo, ker je zivljenje brez teka enostavno ... prepocasno.
Uporabniški avatar
evo še mene
vas berem že od junija ko sem stopila na tekaško pot. Ker sem pozimi shujšala 15 kg s pomočjo fitnesa je bilo normalno da poleti nekako nadaljujem z nečim in še dons ne morem verjeti da me je potegnil tek v katerem res uživam. Sedaj počivam po manjši opreciji in mi hudo ker so tako lepi jesenski dnevi za tek. Stara sem 44 let, poročena, mati 2 sinov. Aja še to! Ko sem bila v bolnici sva bili v sobi še s eno gospo in na kar zvem da je ona tudi tekačica in da je njena hčerka bila zmagovalka LM 2006 10km, ona pa druga v svoji starostn skupinii (58 let) Ne vprašte kok sva meli za debatirat. Prav neverjetno koliko nas je tekačev in sem prav ponosna da se lahko imenujem TEKAČIČA kajti vedno mi je bilo žal ko sem videvala druge rekreativce kako športajo jaz pa nič
ampak sedaj je drugače jees, jees
lp
Uporabniški avatar
 50cent
ROSI64 napisal/-a:
50cent napisal/-a:
tae napisal/-a:Zlasti vsi "novinci," a vidite da ni prav nič težkega kaj napisati tu gor.

Vidimo!! :D ...pa še res je

50cent bo šele po novem letu popolnoma zaživel na forumu, ko ga bo tudi uradno sprejela naša država v veljavo. Potem bo pa polno prispevkov.

Pa brez zamere malo heca mora bit!!

Smeh je pol zdravja pravijo :D ......ostala polovica pa je tek 8) 8)
 kristina
KARMA, tista gospa v bolnici je bila pa moja mami, ki je pozabila kako točno se pišete, pa bi vas rada poklicala in je seveda mene našla, da brskam po imeniku. Zdaj ste se pa kot naročena pojavila na TF - SUPER!
Takoj pošljem ZS.

Dobrodošla na forumu, upam, da se kdaj srečamo na kakšnem teku.
LP, Kristina
 Waru
Živjo, sm Peter Orel iz Krasa doma, sm star 23 let in študent fakultete za Elektrotehniko...skoraj na koncu študija :) . Anyway s tekom se ukvarjam od Februarja 2006 in kukr vsi ostali sm že pošteno zasvojen :) .Treniram kr redno doma in v LJ. Redno se udeležujem tekmovanj, tudi Ljubljansko 42-ko sm uspešno preteku, tako da nebi moglo it bolje. Drugače se občasno ukvarjam tudi s kolesrjenjem in fitnesom, sam ne tolk kot s tekom.

Lepo pozdravljeni vsi!!!
Uporabniški avatar
 vidavida
Moje ime je Vida. Stara sem 29 let, doma iz Cerknice. Sem arhitekt. S tekom se ukvarjam bolj neresno, rada pa prebiram ta forum. Tek mi je bolj kot dopolnilo, ko sprehajam psa.
Na forum sem zašla povsem po naklučju, ker sem iskala slike tekaških prireditev. Od takrat ga berem redno, nekaj mesecev nazaj pa sem se odločila tudi za registracijo. Zakaj pa ne.
Večkrat pa se udeležujem tekaških prireditev kot navijač. Pri nas je aktiven tekač oči. Morda se pa zna zgodit, da se odločim tudi za kakšno tekmo (krajšo seveda).

Lep pozdrav
Vida
Uporabniški avatar
 dog
Pa če že vsi vstrajate....
Domen,star 25 let iz Celje,študiram ekonomijo, poklicni športnik (s tekom se ne ukvarjam;no ne tečem maratone, drugače pa v preklemano dobri kondiciji ), imam psa-Zeusa, :wink: V prostem času najraje igram tenis. Veliko tudi potujem, seveda koliko mi čas dopusti. Dosti berem,moja najljubša revija je VRHUNSKI DOSEŽKI, kjer je ogromno zanimivih stvari.

http://www.vrhunski-dosezek.com/ VREDNO OGLEDA

Šele pred kratkim našel vaš forum in moram reči, da je VELIKO VELIKO zanimivih informacij. Zdaj ga bom kar redno prebiral.
Uporabniški avatar
 dog
Pa če že vsi vstrajate....
Domen,star 25 let iz Celje,študiram ekonomijo, (s tekom se ne ukvarjam;no ne tečem maratone, drugače pa v dobri kondiciji ), Wink V prostem času najraje igram tenis. Veliko tudi potujem, seveda koliko mi čas dopusti. Dosti berem,moja najljubša revija je VRHUNSKI DOSEŽKI, kjer je ogromno zanimivih stvari.

Šele pred kratkim našel vaš forum in moram reči, da je VELIKO VELIKO zanimivih informacij. Zdaj ga bom kar redno prebiral.
Nazadnje spremenil dog, dne 14 Dec 2006, 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Bor
dog napisal/-a:Pa če že vsi vstrajate....
Domen,star 25 let iz Celje,študiram ekonomijo, poklicni športnik (s tekom se ne ukvarjam;no ne tečem maratone, drugače pa v preklemano dobri kondiciji ), imam psa-Zeusa, Wink V prostem času najraje igram tenis. Veliko tudi potujem, seveda koliko mi čas dopusti. Dosti berem,moja najljubša revija je VRHUNSKI DOSEŽKI, kjer je ogromno zanimivih stvari.

hm dog.....tam ni nič...samo nekaj o nekih letališčih
http://www.atletska-zveza.si/publikacij ... fault.html
sicer tudi to ni pravi internetni naslov, ampak se da vsaj videti revije...
Uporabniški avatar
 tasa11
Pozdrav. Vesela sem,da se je odprla ta tema. Sem Nataša doma s Koroške. Malo me še loči od mojega 40 rojstnega dneva in sem po izobrazbi socialna delavka. Imam 12 let staro hčerko, ki mi lepša življenje. Tek mi pomeni užitek že od leta 2002. Imam pa željo, da leta 2007 pretečem maraton. Do sedaj sem pač tekla polmaratone,sedaj pa si postavljam nov izziv. Pozdrav vsem. :lol:
Uporabniški avatar
 dog
Ja ko semja cnesu tisti link, je še blo nekaj, ko pa sem zdajle pogledal link....
UPAM DA BO KERI LETALO KUPIL. :oops: :D

Hvala BOR za popravek in to je ta revija.
MOJA NAPAKA!! :oops:
Uporabniški avatar
 dog
Ja ko sem jaz vnesu tisti link, je še blo nekaj......Hmm......ko pa sem zdajle pogledal link....
UPAM DA BO KERI LETALO KUPIL. :oops: :D

Hvala BOR za popravek in to je ta revija.
MOJA NAPAKA!! :oops:
Uporabniški avatar
 perpetruum
hej, pa naj bom še jest zabeležen...
...fišn na forumu, že kako urco...

sem en Peter, že ta tretjič star 19 let (beri: 47), doma iz najlepše doline pod soncem (Vipavska seveda), a se vsak dan vozim v službo v LJ ;-(

v službi rišem hiše (v resnici trgovine), doma pa z velikim veseljem malam, akvareliram, slikam ect....

julija sem se po štirimesečni bolniški vrnil na delo, odprl internet in našel tole čisto čudo (max.pozitivno) od foruma...(se sicer tudi prvič poizkusil registrirat a mi do danes v kar nekaj poizkusih ni uspelo ???)...že popoldan istega dne sem v Intersportu na puf kupil osebnega trenerja, vzpodbujevalca in priganjalca (moj prijatelj SUUNTO T6) in šel laufat po PST...no ja, za svoje početje sem skoval besedo HOD-ČEM (malo HODm, da ujamem sapo...pol pa mal teČEM...;-)

ampak vztrajno in do nezavesti, če je treba...ako da se km še kar nabirajo...

toliko za prvič...verjetno pa se bom moral bolj iskreno vključit v temi KADILCI ZBOR in TEK IN ALKOHOL... ;-)

LP...PETER
Uporabniški avatar
 katja r.
tud jst sm nova, ne v teku ampak na forumu :oops:

nism poročena, nimam otrok-razen okol 50sposojenih 3x na teden :D
sem študentka na FŠ in se ukvarjam z različnimi športi.
moj cilj je bit dobra med najboljšimi :juhuhu:
lep pozdrav vsem tekačem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA