prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 PERSKINDOL
Do konca leta ob nakupu katerihkoli 5ih izdelkov PERSKINDOL preko spletne lekarne, prejmete 1x PERSKINDOL Active Gel BREZPLAČNO!!!

Vse dodatne informacije na www.perskindol.si
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ti pa imaš "jajce" :evil: .
Verjetno si se registriral glih samo zato, da si reklamo gor namalu :?:

Če bi povedal svojo izkušnjo glede teka in uporabe tega izdelka, bi vsaj približno lahko upal na kakšen uspeh, tako pa...kaj pa vem...samo še ena reklama za v koš :cry:

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 PERSKINDOL
Oprosti snežinka ampak to ni bil moj namen. Na svoji strani ponujamo BREZPLAČNE vzorčke gela in jih z veseljem posredujemo vsakomur, ob tem pa nikogar ne silimo v nakup.

LP pa brez zamere!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Če se ne motim, mi je kolega Zvonko prejšnji teden pripovedoval, kakšno reakcijo je imel na koži (kot koprivnica) na LM in domneva da od vzorčnega gela. A je to možno :?:
 JJ1
Živjo, jaz sem tudi sprobal vzorčni gel in se mi je zdelo čisto v redu, kot ostale take "žavbe", je dobro delo. Nisem imel nikakršne "čudne" reakcije na koži!
Uporabniški avatar
 PERSKINDOL
ZdravkoC napisal/-a:Če se ne motim, mi je kolega Zvonko prejšnji teden pripovedoval, kakšno reakcijo je imel na koži (kot koprivnica) na LM in domneva da od vzorčnega gela. A je to možno :?:

Mislim, da do take reakcije ne bi smelo priti, saj je izdelek popolnoma naraven in do sedaj nismo zasledili podobnih primerov.
Ni pa tak pojav mogoče popolnoma izključiti, saj so ljudje alergični na marsikatero snov, pa naj bo še tako nevtralna.
Upam, da ni bilo kaj hujšega.

LP
Uporabniški avatar
 EčO
Tud jaz sem jo že ene dvakrat uporabil brez kakšnih negativnih posledic. Da pa bi bla nevem kakšen bum v potitivnem smislu pa tud ni :!:
Uporabniški avatar
 lojzeP
vse najboljše o tej "žaubi" :D
se mi zdi fino, da se čimveč stvari izve na enem kraju, saj se nekateri uvozniki zelo kvalitetnih izdelkov nekako sramežljivo pojavljajo na tekmah, v redni prodaji pa se ti isti artikli težko dobijo.

Pa čimvečkrat se pojavljajte s testerji :D
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Jest sem ga uporabla moram kar pohvalit vsaj zame.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
PERSKINDOL napisal/-a: ...Mislim, da do take reakcije ne bi smelo priti, saj je izdelek popolnoma naraven in do sedaj nismo zasledili podobnih primerov.
Ni pa tak pojav mogoče popolnoma izključiti, saj so ljudje alergični na marsikatero snov, pa naj bo še tako nevtralna...
No, me veseli, da večina uporabnikov izdelek pohvali. Tudi sam sem tak testni gel že uporabil pa seveda nisem imel slabe izkušnje.
:arrow: Zanima me, če lahko kdo komentira razliko v učinkih med gelom PERSKINDOL in ICE POWER.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Zdravko, po mojih izkušnjah je Ice power boljši. Perskindol je tudi cisto ok, samo ice power mi je bolj všeč in priporočam, je pa stvar izbire. Oba zares hladita (obstajajo taki, kjer piše da hladi, učinka pa ni)
Uporabniški avatar
 PERSKINDOL
Zdravo vsem!

Rad bi podal le nekaj pojasnil o delovanju PERSKINDOL Active Gela.
Ker sem opazil, da ga mnogi izmed vas uporabljajo zgolj v namene hlajenja, bi vas rad opozoril, na bolj pomembne lastnosti, ki jih ima PERSKINDOL Active Gel, oziroma na njegovo dvojno delovanje. Le ta namreč v začetku hladi, kasneje ko prodre globje pa pospešuje pretok krvi v predelih nanosa in povečuje sposobnosti vaših mišic. Ker ima mišica večji dotok kisika in hranljivih snovi, lažje premaguje napore. Omogoča vam, da si PRED treningom mišice bolje ogrejete, preprečite nastanek krčev (ki so posledica pomankanja kisika v mišici), ter zmanjšate možnost poškodb. Pri uporabi PO treningu, pa večji dotok krvi v predelih nanosa vpliva na hitrejšo regeneracijo mišic (zopet; kar mišica potrebuje po težkih naporih je mnogo hranljivih snovi in kisik).

V kolikor vas zanima samo učinek hlajenja, bi vam predlagal modri PERSKINDOL Cool Gel, ki je primerljiv z konkurenčnimi izdelki, katere so nekateri med vami omenili.

Sam vam priporočam uporabo rumenega Active gela, saj je njegov namen in učinek mnogo bolj pomemben od samega hlajenja, ki ga občutite le na površini kože.

Upam, da sem komu pomagal z pojasnili :-)

Lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
PERSKINDOL napisal/-a:... Upam, da sem komu pomagal s pojasnili :-)
Ja, hvala. Prosim še za eno razlago. Akohol v teh gelih, ki z izhlapevanjem omogoča večje hlajenje - kakšni so njegovi negativni učinki na telo?
Uporabniški avatar
 roky1
Zdravo!
Evo še moje menenje o teh preparatih. Preizkusil sem oba Ice power in Perskindol. Oba gela sta čisto cool!
Vendar! V veterini-konjeništvu se uprablja podobna zadeva - laksat. Zadeva deluje enako kot oba gela le v nečem je razlika. En kilogram laksata stane 4500 Sit!
:lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA