Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Vsi moški, ki tečete skupaj s svojimi puncami ali ženami, sem vam pošteno "folš," ker jaz nimam te sreče. Ponavadi je ravno kontra reakcija moje žene, ko grem tečt (npr. čim prej pridi nazaj ali pa nič nisi z mano in otroci in podobne neresnice).
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tae napisal/-a:...nič nisi z mano in otroci in podobne neresnice.
Ha, Ha, Ha ...
Resnice, resnice ... bi bilo za priznat.
??? Karantena ???
Uporabniški avatar
 tae
Zdravko lahko je tebi govort, ker si celo družino tako zdresiral, da te spremljajo na tekmah in jim je to še celo v veselje.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tae napisal/-a:Zdravko lahko je tebi govort, ker si celo družino tako zdresiral, da te spremljajo na tekmah in jim je to še celo v veselje.
Veš da morajo biti veseli ljudje, če jih ne siliš v laufanje. Vsakemu svoje. Moja žena si enega pripali, ko me čaka, jaz pa hlastam za zrakom in nabijam s petami ob tla.
Enkrat me je žena vprašala, kakšen užitek vidim v tem, da se tak' matram ko laufam. Povedal sem ji, da najbolj uživam, ko sem v cilju. Pa je rekla: "No, pol pa lahko skupaj uživava" :heart
Tudi družino natrenirat moraš znat :arrow: ni lahko
 brzinca
Midva se pa "šihtava"Najprej eden pazi otroke-drugi prost,potem menjava.Ta mala(2,5):"A greš tečt mami?"Včasih me ta večja(4)ne pusti,tata pa pustijo vedno.
Uporabniški avatar
 T1
tae napisal/-a:Zdravko lahko je tebi govort, ker si celo družino tako zdresiral, da te spremljajo na tekmah in jim je to še celo v veselje.

Ne se preveč sekirat, saj nisi edini. Meni tudi ni uspelo prepričati žene in sina, da je tek in hoja v hribe užitek. Zato imam psa, ki se zaenkrat še ne upira (no, ene parkrat se je že :? ).

LPT1
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz imam to veliko srečo, da sva oba navdušena nad istimi stvarmi: tek, hribi, plezanje. Tako da skoraj ves prosti čas preživiva skupaj nekje v naravi in skupaj loviva sapo in se skupaj sprašujeva "Kaj nama je tega treba???" :D Ampak je treba, je!
Uporabniški avatar
 GORSKI KOZEL
Jest bi pa sam to povedov,k vidm kšno hudo punco na tekmi in tečm mimo,še bolj pospešim in se ji čem na nek način dokazat,da bi me opazila,s tem pa se tudi rezultat gotovo zboljša.Pri men je to pozitivno!!!!!
Uporabniški avatar
 katja r.
Koda: Izberi vseSedi na tleh in tiho joka. Stopim do nje in jo vprašem: "Nina, kaj je narobe?" "Mami", je med solzami zaskrbljeno govorila "Kaj pa, če jaz ne bom dobila moža, ki bo hotu tečt?" in je nautolažljivo jokala naprej.

ja se strinjam, same lenuhe spoznam, k bi me sam po kofetih vlačil :bum: -namest d bi me v en pošten klanc vleku pa še mal priganjov zravn.:clap:

sej ma natalija kr prov:zate na triglav že zjutraj bi tekla
je kr problem najdt tapravga, če brez športa ne morš.

če ne drugač bom pa saj fejst stara mama, k bo gravitacija mal manj do izraza pršla, pa bom kšnga fejst mladiča ujela :--
Uporabniški avatar
 areh
Moja se pa nč noče s športom ukvarjat, no letos sem ji kupil kolo, ampak je zanosila, tako da se ni ravno nakolesarila. Drugo leto pa zopet ne vem kak bo ko bota dva otroka. Po moje najboljš, da ona doma otroke čuva jaz pa se rekreiram :lol: Bomo vidl ka bo ona rekla na to :lol: .
lpA
 Nataša
ti lepo popakiraj otroka in pejte v kino gledat risanke, njej pa kakšne mizunke pod nos postavi prav nedolžno, pa TF ji odpri na računalniku, pa kakšno lepo tekaško majčko ji kupi... :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
tako se govori... :clap: Potem pa še voziček ali kolo in vsi skupaj ven... :wink:
Uporabniški avatar
 dog
Jaz pa večinoma tečem sam in mi prav paše. Skoraj vedno mi ni nekaj za pogovor med tekom, sploh če so napori večji. Nekajkrat je šla tudi moja punca z mano, sam je bil tempo prepočasen. TEK je bila čista lahkaotna rekreacija. Sma pa našla novi način rekreacije, jaz tečem ona pa kolesari. :D Pol pa mam tisti svoj tempo.Sam se mi pa zdaj za vse nazaj vrača. ZDAJ PA ONA DOLOČA TEMPO S KOLESOM. POL PA JE HUDIČ.
:D :D
Uporabniški avatar
 perpetruum
ha...
vsak sanja o tistem česar nima...

marsikdo bi se z veseljem mal pregovarjal in prilagajal, če bi le po teku prijetno družbo imel...če pa najdeš tako, da bi še tekla s tabo pa juhej...mislim, da bi se vsakemu tempu prilagodil z veseljem...

pri mojih sposobnostih (trenutnih) bi verjetno zlo sopihal in se trudil...saj počasneje skoraj da ne gre...
:)
no ja...že tek sam po sebi je ena velka ljubezen...
dan vabi in vreme nas razvaja v temule novembru, tko da grem kar sam še eno kitico odlaufat, da postavim še piko na i...

mogoč pa srečam kakšno...na samotnih potkah tam čez Rožnik... :D
Uporabniški avatar
 mazi
No jest lahko rečem, da imam res srečo z mojo Lili :lol:

P.S. Glede na to kako je sedaj kmalu tema mi med tednom kljub želji nikakor ne uspe iti na kakšen tek v naravi...?! :--(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA