Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MihaPR
Res je :) kdaj moram pol pridt na avtobus :)
Glede vremena, na www.meteo.it gledam podatke in sumim, da bodo idealni pogoji :) (glede vremena seveda)
Uporabniški avatar
 brankos
sosed napisal/-a:Še en dan! :D

Evo jest že naredu predogrevanje in sklenu da bom jutr tekač ne sam navijač in zabavljač. :) :)
Uporabniški avatar
 pegaz
MihaPR napisal/-a:Res je :) kdaj moram pol pridt na avtobus :)
Glede vremena, na www.meteo.it gledam podatke in sumim, da bodo idealni pogoji :) (glede vremena seveda)

Mihcov - vreme bo uredu
Zbor je pa u nedelo ob 5.15 popoudne pred halo tivoli, a nisi vidu mojga pousta? ;)
LL, P :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Caki, kje pa je hala tivoli?
Uporabniški avatar
 brankos
MihaPR napisal/-a:Caki, kje pa je hala tivoli?

Ja tam poleg unga kioska k horsa prodajajo :idea:
Uporabniški avatar
 MihaPR
kiosk s horsom je v BTcju, tm pa ni Hale :) :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Moki
A pol je odhod na Vrhnki tut pupoudne ob 6h :roll: ,
al pred halo :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: a u primeru dezja izlet odpade :D
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
brankos napisal/-a:Evo jest že naredu predogrevanje in sklenu da bom jutr tekač ne sam navijač in zabavljač. :) :)

Pri meni pa kaže ravno obratno!! :cry: :cry: . Nekaj me matra mečna mišica, o nastopu se bom pa odločil jutri po ogrevanju.

Kakorkoli že, slabe volje ni, bom pa kot navijač bolj glasen!!! :wink:

LP VB
Uporabniški avatar
 brankos
MihaPR napisal/-a:kiosk s horsom je v BTcju, tm pa ni Hale :) :twisted: :twisted:

Ja kako da ne - ko grem u BTC je na vsakem objektu napisan hala 11, hala 12, idt, pa še kaka zaposlena je tut v halji. Aja hala tivoli in hors sta pa v parku Tivoli ;).
Uporabniški avatar
 MihaPR
He he, dobra :)
Da ne bo zmede

Zbor: 5:15
Odhod: 5:30
Uporabniški avatar
 lojzeP
Trgovina s športno prehrano Maxximum shop v Kranju udeležencen taka v Palmanovi podarja stimulanse za boljše doseganje rezultatov. Na razpolago imamo 50 kos Maxim energy gelov vanilla flavour s kofeinom. Delitev na avtobusu, ob prevzemu štartnih številk.
Uporabniški avatar
 KillerBeam
lojzeP napisal/-a:Trgovina s športno prehrano Maxximum shop v Kranju udeležencen taka v Palmanovi podarja stimulanse za boljše doseganje rezultatov. Na razpolago imamo 50 kos Maxim energy gelov vanilla flavour s kofeinom. Delitev na avtobusu, ob prevzemu štartnih številk.

Super. Vreme tud zgleda da bo idealno...
Se vidjamo...

lp,kB
Uporabniški avatar
 BoF
Danes na plezanje popoldan in zvečer pol žurka na ljubljanskem gradu pa potem... Sej, sej... :D Klasika. Spet bodo noge ko beton! Jao, jao... Upam da imajo vrečke na avtobusu!
Uporabniški avatar
 sosed
MihaPR napisal/-a:
Zbor: 5:15
Odhod: 5:30

Sam ne bi mogel lepše povedat! :)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16