Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Prijatelji teka! Leto je naokrog in spet vas vabimo na tradicionalni Novoletni tek v Dolsko.
Tek v spomin Robertu Kokalju - Kokotu

Organizator: ŠPORTNO DRUŠTVO PARTIZAN DOLSKO.
Naziv prireditve: 17. novoletni tek - Dolsko 2006.
Panoga: Cestni tek.
Kraj in čas prireditve: Dolsko (start in cilj pred Kulturnim domom oz. gostilno Vegov hram), 26.12.2006, s startom ob 11:00 uri na daljši progi ter ob 11:15 na krajši progi.
Proga: 14.7 km za moške do 50 let ter za kategorijo »S tekom do boljše kondicije«; 10.5 km za ženske in moške nad 50 let ter za kategorijo »S tekom do zdravja«; višinska razlika 150 m; cesta je skoraj v celoti asfaltirana.
Kategorije:
5 moških - do 30 let, 31 do 40 let, 41 do 50 let, 51 do 60 let, nad 60 let,
2 ženski - do 40 let, nad 40 let,
netekmovalni - »S tekom do zdravja« ter »S tekom do boljše kondicije«.
Prijave: od 9:30 dalje na dan prireditve v Kulturnem domu Dolsko.
Prijavnina: 2.000 SIT.
Garderoba in prhe: V društvenih prostorih v Kulturnem domu Dolsko.
Nagrade: Vsak tekmovalec dobi spominsko majico, čaj po prihodu na cilj ter topli obrok. Najboljši do vsaj 5. mesta v posameznih kategorijah (razen v kategoriji »S tekom do zdravja« ter »S tekom do boljše kondicije«) dobijo praktične nagrade, ostale nagrade pa bomo izžrebali med ostale tekmovalce.
Razglasitev rezultatov: Ob 13. uri dvorani Kulturnega doma Dolsko.
Spletna stran: http://www.dol.si/sddolsko.
Kontaktni osebi: Marko Bokalič, tel.: (01) 5647-560, GSM: 040/73-97-99; Jernej Rebolj, GSM: 031/65-78-41.

VREME NAS NE MORE PRESENETITI! NA TEKU SE DOBIMO!
----------------------------------------
dodatek 1 (16.11.2006): za vegeterjance bo poskrbljeno, ker so tudi naši člani ljubitelji tovrstnega prehranjevanja
dodatek 2 (16.11.2006): če družina šteje 4 člane, četrtemu oprostimo plačilo (prej se je potrebno dogovoriti z organizatorjem)
dodatek 3a (19.11.2006): pekarna Rogljič za zmagovalca v moški in ženski kategoriji podarja pršut :D vsak težak več kot 6 kg :clap:
dodatek 4 (22.11.2006): Letošnji tek posvečamo našemu članu Robertu Kokalju - Kokotu, ki nas je prekmalu zapustil. Na Novoletnem teku je manjkal samo enkrat in to zaradi poškodbe kolena. Pogrešali ga bomo!!!
dodatek 5 (26.11.2006): Novost na letošnjem teku - okrepčevalnica na 7-em km :D
dodatek 6 (27.11.2006): Moški, starejši od 50 let (za njih je predvidena krajša proga), lahko tečejo na daljši progi, vendar v konkurenci z malo mlajšimi tekmeci (kategoriaj M3) :wink:
dodatek 7 (11.12.2006): še ena novost ... letos je po zaslugi Boštjana mogoča spletna prijava, link:
http://213.250.55.82/sddolsko/obrazec2.html :D :D :D
dodatek 8 (20.12.2006): letos so se povabilu odzvali tudi člani KUD Dolsko http://kud-dolsko.si/ ... več na prireditvi :D
Nazadnje spremenil rebolj, dne 20 Dec 2006, 15:22, skupaj popravljeno 9 krat.
Uporabniški avatar
 klatez
Kaj pa prase? (za :TF) )

By the way:
Ker bo glih topli obrok - za vegetariance boste tudi poskrbeli :?:
 mojA
Živjo! Čisto informativno me zanima, če kdo ve, ali je na tem teku možnost družinskega popusta.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
mojA napisal/-a:Živjo! Čisto informativno me zanima, če kdo ve, ali je na tem teku možnost družinskega popusta.

Lansko leto sem za celo familijo (4) plačal 4KSIT, vendar sem se za popust prej telefonsko dogovoril. Če se bomo tudi letos odločili za ta tek, bom ravnal podobno.

LP VB
 mojA
Hvala, bom tudi jaz poklicala in se skušala dogovoriti.
Mimogrede - super ste, ste bili občudovani v Dovžanovi soteski. Fanta sta pa sploh superca, ne samo ker tečeta, tudi hitra sta. Da ne govorimo o LM. To si tudi jaz želim, sicer tečemo vsako leto vsi štirje, samo na različne dolžine (punci tečeta za šole).
LP ! Mojca
Uporabniški avatar
 rebolj
dodatek 1 (16.11.2006): za vegeterjance bo poskrbljeno, ker so tudi naši člani ljubitelji tovrstnega prehranjevanja
dodatek 2 (16.11.2006): če družina šteje 4 člane, četrtemu oprostimo plačilo (prej se je potrebno dogovoriti z organizatorjem)
dodatek 3 (19.11.2006): pekarna Rogljič za zmagovalca v moški in ženski kategoriji podarja pršut :D
Uporabniški avatar
 brankos
rebolj napisal/-a: pekarna Rogljič za zmagovalca v moški in ženski kategoriji podarja pršut :D

No počak - Rogljič je moj sosed in kolk vem peče piškote (še odojkov ne, čeprav je v Ihanu) le kako pa mu rata pečt pršut - mater to je narobe svet
Uporabniški avatar
 ROSI64
brankos napisal/-a:
rebolj napisal/-a: pekarna Rogljič za zmagovalca v moški in ženski kategoriji podarja pršut :D

No počak - Rogljič je moj sosed in kolk vem peče piškote (še odojkov ne, čeprav je v Ihanu) le kako pa mu rata pečt pršut - mater to je narobe svet

Saj nikjer ne piše da bo pečen!! :roll:
Uporabniški avatar
 brankos
ROSI64 napisal/-a:Saj nikjer ne piše da bo pečen!! :roll:

Saj tut ne bo - mislim da bo kar čist taprav - sušen. Kot sem izvedel od Rogljičevih bodo tako kot doslej še naprej pekli zelo okusne piškote.
Uporabniški avatar
 rebolj
dodatek 5 (26.11.2006): Novost na letošnjem teku - okrepčevalnica na 7-em km :D
Uporabniški avatar
 miro
Jernej saj pred "davnimi" časi (uf moj EMŠO), so že bile okrepčevalnice, na nekaterih so imeli še celo ognjeno vodo, jaz sem na žalost uporabljal samo navadno!
Lp
Uporabniški avatar
 ROSI64
rebolj napisal/-a:dodatek 5 (26.11.2006): Novost na letošnjem teku - okrepčevalnica na 7-em km :D

Vse pohvale organizatorju. :lol:
 miška
meni pa nekaj ni jasno. :?
zakaj je kategorija na 14km samo do 50let?? jaz jih kar nekaj poznam, ki so malo razočarani nad to odločitvijo organizatorja in prvijo, da bojo pa drugoletnico rojstva napisali, pa bo. pa ne zdej u luft skočit, golfanje in to, ampak vprašam kako je kaj s tem.
a bojo kakšne spremembe ali ne?

imam nekako občutek, da bo organizator spremenil to pravilo, ko bo sam prilezel do abrahama :wink:
ker bo seveda takrat še tako fit, da se mu na 10,5 km pa res ne bo dalo it :wink: :wink:

p.s. ali sem jaz kaj zamuštrala, pa lahko tudi "oni" tečejo na 14??

lp
Uporabniški avatar
 rebolj
Takole je s kategorijami:

Kategorije:

tečejo na dolgi progi
M1 do 1977 - moški do vključno 29
M2 od 1976 do 1967 - moški med 30 in 39
M3 od 1966 do 1957 - moški med 40 in 49
M3 nad 1956 - starejši, ki naj bi tekli na krajši progi, pa želijo teči na daljši
Ž3 do 1967 - ženske, ki želijo teči na daljši, pa naj bi na krajši

tečejo na kratki progi
M4 od 1956 do 1947 - moški med 50 in 59
M5 nad 1946 - moški nad vključno 60
Ž1 od 1966 do 1957 - ženske do vključno 39
Ž2 od 1956 - ženske nad vključno 40
M6 do 1957 - mlajši, ki naj bi tekli na daljši, pa se odločijo za krajšo

V Dolskem smo kar se da prilagodljivi, četudi nam to prinaša same težave pri obdelavi rezultatov.

Če je kdo želel teči na daljši, smo mu to tudi omogočili - moški je pač tekel v nižji kategoriji (z mlajšimi), za ženske pa smo uvedli novo kategorijo "S tekom do boljše kondicije".
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pa, še to, mislim, da organizatorju manjka še kar nekaj časa do 50 let :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA