prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 PERSKINDOL
Ja, hvala. Prosim še za eno razlago. Akohol v teh gelih, ki z izhlapevanjem omogoča večje hlajenje - kakšni so njegovi negativni učinki na telo?

Pri zunanji uporabi, torej pri nanosu na kožo, negativni učinkov praktični ni! Je pa tukaj poudarek da je Perskindol (in tudi ostali podobni preparati)seveda SAMO ZA ZUNANJO UPORABO!! ;-)

LP
 Mic4te
Ne vem če je ta forum še aktiven ampak se bom vseeno razpisal.
Tudi jaz sem uporabljal PERSKINDOL Activ gel in Cool gel. Takoj po nanosu je po mojem mnenju deloval glede hlajenja kot tudi gretja mišic. Sedaj ne vem koliko časa traja ta proces ko se gel vtira v kožo in kdaj se ta proces izniči, vendar po parih dneh nanosa, ko bi moralo biti bolje, se je stvar obrnila in so se začele zbadajoče bolečine prav na predelih kjer sem si mazal (mišice na nogi, lopatica..) Ne vem ali se je to zgodilo samo meni. Za hlajenje sedaj raje uporabljam le led ker sem opazil, da po PERSKINDOLU dobim zbadajoče bolečine. Na nogi je bilo še za zdržati vendar na predelu lopatice je bil občutek, kot da se mi je gel vtrl pod mišico in vsak gib ko sem naredil z roko, telesom ali vratom je bil boleč. Seveda po parih dneh bolečine izginejo in je vse bolje. Res sem verjel v ta izdelek, ker ga ljudje hvalijo vendar sedaj vedno pomislim 2x preden ga uporabim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA