Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...

Se vam zdi smiselno tekmovalno teči 21 ali 42 km v januarju?

Da
9
41%
Ne
4
18%
Skorajda neumnost
1
5%
Mogoče bi pa šlo
7
32%
Takrat imam zimsko spanje
1
5%
Uporabniški avatar
 BoF
Torej vprašanje za sive celice :TF) :

- slišal sem, da naj bi bil 10. 12. 2006 v Novi Gorici en tekec na 10 km
- slišal sem, da nja bi bil 14. 1. 2007 v Gorizia ( :Fita ) tek na 21 km

Kdo ve kaj o tem?
Uporabniški avatar
 mirko1
lani sem se tega teka udeležil. ko sem prišel v cilj, se preoblekel, pojedel jabolko in se odpravil domov je prihajal v cilj drugouvrščeni...
na kratko, to je tek-pohod nekega prijateljskega itl-slo združenja.
popravljem- tako je bilo lani. letos pa bo res bolj veselo.
lp, mirko
Nazadnje spremenil mirko1, dne 20 Nov 2006, 20:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 RoKo
10.12 je zaključna prireditev pokala Primorskih novic in Slovenija teče.

V januarju naj bi bila prva izvedba Maratona dveh mest NG in Gorice. Toliko je blo slišat v Palmanovi. je pa 14 že ena maratonina pri Gorici (I).

LP vsem
Uporabniški avatar
 vanja
Pri nas v Novi Gorici so dobre tekaške razmere skozi vse leto (ni snega in ne mraza), tako da nimamo izgovorov za zimsko spanje. Pa saj ni treba na vsaki tekmi it "na polno". :P
No, če bo čas (= ne bo razmer v hribih), se morda teh tekov udeležim.
Uporabniški avatar
 matej712
ima kdo kakšen link (nekateri so dobili reklame v nedeljo v Palmanovi)?
Uporabniški avatar
 RoKo
Ni nobenega linka, le lanski rezultati (maratonina di medea)

http://digilander.libero.it/robenere/cl ... 040&id=597
iz katerih je razvidno, da je bilo 162 udeležencev. V primerjavi z palmanovo?????????? Ni čudno da delajo reklamo. so pa še drugi rezultati za primerjavo.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 21 Nov 2006, 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 BoF
ero napisal/-a:...letos, 19. marca, jih je bilo na polmaratonu 163, kar tudi ne pomeni kake množične veselice...

Ej... A jo naredimo mi???
Uporabniški avatar
 sosed
BoF napisal/-a:Ej... A jo naredimo mi???

In prinesemo kanto s sabo? :lol:
Uporabniški avatar
 BoF
sosed napisal/-a:
BoF napisal/-a:Ej... A jo naredimo mi???

In prinesemo kanto s sabo? :lol:

JEEESSSSSSS!!! :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 klaudi
Pa naj še kdo reče, da pri Slovencih ni veselja do življenja.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Pa še kako složni so! :laola
Uporabniški avatar
 BoF
klaudi napisal/-a:Pa naj še kdo reče, da pri Slovencih ni veselja do življenja.

Pa i kod nas ima veselja koliko god hoćeš! :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
BoF napisal/-a:....- slišal sem, da nja bi bil 14. 1. 2007 v Gorizia ( :Fita ) tek na 21 km....

Ima kdo kaj več informacij o tem?

Vse, kar sem našel na netu, je to: http://www.wedosport.net/pub/cf/volantino_gara.cfm?gara=8675
Saj bi poklical tega sig. Ballabena ampak italjanščina...

Lanski rezultati pa so na linku, ki ga je posredoval RoKo.

Zaenkrat mi je jasno:
- da je polmaraton s štartom v Medei (blizu Gorice)
- da ga je lani končalo 184 udeležencev (162M+22Ž)

Ve kdo kaj o štartnini, progi,...
 sejbo
Pozdrav,
jaz bom na žalost v tem terminu v tujini (nič ne bo z mojo prvo zlato medaljo :twisted: ). Za vse ki se pa odpravljate na mali maraton en nasvet. Hitra cesta je takoj čez mejo v Italiji zaprta (delo na cesti). Zato ko prečkate mejni prehod Vrtojba, greste desno gor na krožno križišče, potem pa greste tretji izhod ven (drugi izhod je tako ali tako zaprt).
Potem pa pozor, vozite po desni strani (ne uberete zgornji viadukt) cirka 300 metrov in potem na desno. Pazite ker bosta na koncu v zavoju na desno 2 cesti. Vi uberete drugo ki je širša (promet v obe smeri). Sliši se zakomplicirano ampak tudi dejansko je :wink:
No, potem samo naravnost, ta cesta se pa konča po cca 2 km (prečkate Sočo), ko ste na koncu pa spet desno za Gradiško. Od tam naprej si pa pomagajte z zemljevidom ker u Medei še nisem nikdar bil :twisted:
Kdor rabi zemljevid naj mi pošlje SZ z e-mailom.
lp
Sebastjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA