tini napisal/-a:Tzuli napisal/-a:Hojla,
a kdo ve kdaj bodo objavljeni rezultati za Radence?
Glede na izkusnje (udelezil sem se zadnjih stirih) so bili rezultati vedno objavljeni v ponedeljek.
Kdo pa se dela ob nedeljah, razen mene!
LpTini
mare napisal/-a:Tako je to z monopolisti, da se s časom malce polenijo. Chipe so uvedli zato, da so rezultati na voljo takoj, mi pa čakamo več dni. Mene poleg počasnosti moti tudi to, da najprej objavijo bruto čase, šele čez nekaj dni pa neto (vsaj na zadnjem Lj. maratomu je bilo tako). Ljudje se tako najprej primerjajo z bruto časi, zato se na štartu tudi slabši tekači grebejo za prve vrste.mare če ti lahko povem, na straneh radencev so že od zjutraj neuradni rezultati, če nebi bilo te tehnologije s čipi bi bilo to težje izvesti.
drejc napisal/-a:[mare če ti lahko povem, na straneh radencev so že od zjutraj neuradni rezultati, če nebi bilo te tehnologije s čipi bi bilo to težje izvesti.
Jaz moram rečt da čestitam timingu za tako zadovoljivo hitro obdelavo podatkov, ker 2000 duš obdelat v enmu dnevu v neko spodobno obliko brez večjih lapsusov ni švoh, posebno če gledaš koliko prireditev pokrivajo.
drejc napisal/-a:Jaz moram rečt da čestitam timingu za tako zadovoljivo hitro obdelavo podatkov, ker 2000 duš obdelat v enmu dnevu v neko spodobno obliko brez večjih lapsusov ni švoh, posebno če gledaš koliko prireditev pokrivajo.
Filipid napisal/-a:Tukaj te pa popolnoma podprem Oranzni_slon. Tudi sam ne vem kaj mečkajo toliko časa. Naj za primer povem samo to, da sem jaz enkrat tekel v Avstriji in ko si prišel v cilj si lahko na pomožnem monitorju pogledal svojo uvrstitev tako absolutno kot v kategoriji. Pa ni bila tako pomembna dirka. Tu ne gre za kakšno pretirano obdelavo podatkov ampak za voljo časomerilca; v tem primeru Timinga kdaj bodo rezultati. Bodo morali iti malo v tujino pogledat kako se to dela. Neuradni rezultati bi morali bti še isti dan na voljo na internetni strani časomerilca ali organizatorja.
drejc napisal/-a:mare napisal/-a:Tako je to z monopolisti, da se s časom malce polenijo. Chipe so uvedli zato, da so rezultati na voljo takoj, mi pa čakamo več dni. Mene poleg počasnosti moti tudi to, da najprej objavijo bruto čase, šele čez nekaj dni pa neto (vsaj na zadnjem Lj. maratomu je bilo tako). Ljudje se tako najprej primerjajo z bruto časi, zato se na štartu tudi slabši tekači grebejo za prve vrste.mare če ti lahko povem, na straneh radencev so že od zjutraj neuradni rezultati, če nebi bilo te tehnologije s čipi bi bilo to težje izvesti.
Jaz moram rečt da čestitam timingu za tako zadovoljivo hitro obdelavo podatkov, ker 2000 duš obdelat v enmu dnevu v neko spodobno obliko brez večjih lapsusov ni švoh, posebno če gledaš koliko prireditev pokrivajo.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA