prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MihaPR
nisi naštel ravno vseh
Uporabniški avatar
 tae
MihaPR, globoko se ti opravičujem. Nisem vedel, da si pristopil v kamniške vrste, kljub temu da imaš punco iz Kamnika. Očitno sedaj živita tu, čudno da te nikoli nikjer ne srečam. No, gotovo te še bom. Kaj bodo rekli ljubljančani, če se izdajaš za kamničana? :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 THOMAS
Pa jest sem tud iz Kamnika..
Uporabniški avatar
 tae
Thomas, midva sva sicer elektronsko že komunicirala, vendar se še ne poznava osebno, zato te nisem omenjal.
Uporabniški avatar
 Darja
O, Tae, pa še kdo bi se našel. Že iz naše familije dva. A ne, mož?
Uporabniški avatar
 olson
Ja jaz vaju pa poznam"sta kr uredu človeka pa tud tekača" :lol:

lp. se vidimo! :piti:
 glumac
ja, jaz tudi nekaj kamnčanov poznam, čeprav nisem iz Kamnika.
Še posebej tistga moža (Darja), se pr pijač kr dobr ujameva. :toast: :toast:
Uporabniški avatar
 Darja
Olson hvala, hvala, tudi ti si v redu dečko, edino to te prosim, da naslednjič pustiš kaj pečenega kostanja še za nas, smo zadnjič pol ure čakali na novo rundo, baje zato, ker je en suhcen tekač s svojo podobo tako ganil prodajalca kostanja v Kamniku, da mu je dal prav velikodušno merico, no, pol pa bod vesel.
Glumac, kakšno pijačo si to imel v milsih, glede na to, da se moj hasbnd zlo nazaj drži :beer: , zate je pa splošno znano, da ne konzumiraš alkohola :lol:?! Pa nikar tega po forumu ne razglašaj, saj veš, minister za zdravje opozarja....Ampak, ne uide ti pa nič, a?!
Lep pozdrav obema in vsem, Darja
 lenka
Ja, se kr tko javljam,ker me je zanimal odziv. Sm pa tud za kkšen skupni trening končno. Magari enega, pa da se pol nikoli več ne vidimo. Itak si bomo antipatični že na prvi pogled, kaj praviš? :wink: :wink:
Bomo pol vsaj vedeli, koga NE pozdravljat, če slučajno butnemo ob njega v tem vele-vele-mestu našem.
lp

Ps: Predlog o kraju in uri morebitnega srečanja prepuščam drugim. Moji so se še vedno sfižili.
Uporabniški avatar
 tae
Ja Lenka, ne vem kako to, da se kar ne moremo dobiti. Dejmo se zment za ta vikend recimo v soboto popoldne ob vsakem vremenu. (zaradi slabega vremena gremo še vedno lahko na pijačo) Rečmo pred osnovno šolo Frana Albrehta ob 16h, pol jo pa mahnemo kamorkoli bo kdo želel.
 lenka
Sobota. Ob štirih.Fran Albreht.
Se vidmo!
Uporabniški avatar
 športnik
Ok, me zanima a je tle kakšen kamničan/ka, ki tudi kaj kolesari :?:
Uporabniški avatar
 olson
Pridem,me pa le firbec matra kolk nas bo.

lp :hehe:
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Jaz bi prišel, samo, da ne bom potem sam tam stal kot en lolek. Pa še kdo naj se javi, saj ni treba, da to postane obveznost, enkrat, takole pred novim letom, bi se pa že spodobil en skupen krog za dober konec leta in še boljši začetek novega :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Dule, če sem prav preštel bi bili:
- ti
- Olson
- Lenka
- in jaz
mislim pa da se bo vseeno še kdo našel.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5