Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 dog
Nadja zdaj pa ko tako nestrpno čakaš, ne bo snega od nikoder. To je vedno tako. Meni osebno je tako boljše,sam upam da boš kmalu dobila sneg. :D
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Res tko kaže, no pa bom že potrpela da tudi to dočakam.
Uporabniški avatar
 dog
jaz čakam na neki novi model polarja. Čakam 3 dni, a zdi s mi da čakam 2 mesca. Takoj ko jo dobim bom šel teči.
Zato sem ti rekel, da ti želim da zapade čimpreje sneg. VEM KAKO SE POČUTIŠ!!!

P.S. je pa hudič v snegu teč :twisted:
Uporabniški avatar
 RoKo
dog napisal/-a:Nadja zdaj pa ko tako nestrpno čakaš, ne bo snega od nikoder. To je vedno tako. Meni osebno je tako boljše,sam upam da boš kmalu dobila sneg. :D

Vzameš pet(ali več ali manj) jajc, ločiš beljak od rumenjaka, beljaku dodaš sladkor in stepaš do željene......................... :lol:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Je res malo težje je pa pol večji užitek ko veš da si premagal samega sebe in za povrhu še naravo.
Uporabniški avatar
 dog
s pravo voljo se vse da naredit. Se javiš in ji pomagaš??
Uporabniški avatar
 stari
Nadja,kakšno mažo potrebuješ,ali si kupila smuči za klasiko,potem ti priporočam REX Tape grip ki ga prilepiš na smuči in tečeš dokler maže ne pobere s smučke,ko je smučka prazna jo s čistilom očistiš in mažo ponaovno nalepiš.Če pa so smuči za skejt ti jih lahko napeglam.
Lp
Uporabniški avatar
 katja r.
če želiš teč klasiko rabič vosek za drsnost, ki ga namažeš na sprednji in zadnji del smuči(tudi za alpske dilce) in zapeglaš, pod vezjo pa namažeš vosek za lepenje ali klister-odvisno od kakovosti snega.če tečeš skate tehniko rabiš samo vosek za drsnost in namažeš po celi dilci in zapeglaš.

upam da sem mal pomagala,lp :oops:
Uporabniški avatar
 Nadj@
stari napisal/-a:Nadja,kakšno mažo potrebuješ,ali si kupila smuči za klasiko,potem ti priporočam REX Tape grip ki ga prilepiš na smuči in tečeš dokler maže ne pobere s smučke,ko je smučka prazna jo s čistilom očistiš in mažo ponaovno nalepiš.Če pa so smuči za skejt ti jih lahko napeglam.
Lp

CIAO

Kupila sva smuči za skejt in to zase in za kustusa. javi mi kak naj prineseva smuči in seveda koliko bo to peglanje sitov zneslo.
Prodam vrhunske (tekmovalne) tekaške smuči za klasično tehniko, dolžine 205 cm. So izredno lepo ohranjene in večkrat tedensko impregnirane (napeglane). Na zalogi imam dva para Fischer smuči in en par Rossignol. Vsi pari so seveda z okovjem.

Prodam pa tudi en par tek. čevljev za klasično tehniko, št. 45.
 methey
kakšna je pa cena smuči in čevljev?

a maš morda kako sliko....
 ex-laufar
Cena smuči je 35000 sit, čevljev pa 7000 sit. Slike pa nimam, sory.
 methey
čevljpa so kere znamke in ker model?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA