Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 perpetruum
saj se da tudi po temi...samo tako pot je treba izbrati, ki ni prenevarna za spodtaknit se...

včeraj sem po čisti temi tekel od Biotehnične, ob Glinščici, pa po PST do Koseškega bajerja, pa čez Večno do skakalnic v Mostecu in nazaj...po moje slabih 10 km (?..mam trenutno foot pod v okvari)...razen ob bajerju, kjer je tu pa tam kaka nevarna korenina je vidljivost popolnoma ok...prav romantično...
 mojA
mazi napisal/-a:No jest lahko rečem, da imam res srečo z mojo Lili :lol:

P.S. Glede na to kako je sedaj kmalu tema mi med tednom kljub želji nikakor ne uspe iti na kakšen tek v naravi...?! :--(

Lučko na glavo pa bo šlo! Če bi na temo gledala po 31. okt ne bi več med tednom superg vidla, ker sem predolgo v službi. V tem vremenu tečt ponoč je pa še prav posebno! Ni premrzlo. Zrak je čist, no, včeraj je bilo majceno slabše. Potem pa: zvezde !!!! Luna !!! Prav čarobno. ŽIVA ROMANTIKA!
Da se, le želja mora biti dovolj velika. TUdi v megli, no, smog me včasih moti, pa se da tudi tu pomagat.
Danes zvečer pa le v superge !!!

VELIKO UŽITKA nočni tekači !
Uporabniški avatar
 Snezinka
perpetruum napisal/-a:včeraj sem po čisti temi tekel od Biotehnične, ob Glinščici, pa po PST do Koseškega bajerja...

Prav luštno je po temi laufat! Isto ruto sem jaz delala včeraj med peto in šesto uro...mogoče sva se celo srečala :roll: 8)

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 perpetruum
..ko tečem se čas izgubi nekam v brezčasje...tako, da se prvi moment sploh ne spomnim ob kateri uri sem bil sam na nočnih stezah...

ampak zvesti sopotnik SUUNTO vse beleži...pravi, da sem štartal ob 16:50 in tekel uro pa četrt (matr sem počasn :oops: )...tako da ni vrag, da nisem vsaj enkrat prisopihal tudi mimo tebe Snežinka...

in blo je resnicno lepo...po svoje mi je tudi fajn, ker v temi ne vidim na uro...tako nisem obremenjen ne s časom, ne z utripom...samo uživam v igri senc in mehkih svetlob lune in nočnega neba nad LJ...in poslušanju ritma sopihanja...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Zadnja dva posta (pred mano) sta se navidezno oddaljila od naslova teme, vse pa kaže na to, da se pisca teh postov skupno trudita, da vrneta rdečo nit. (Love is in the air Press) :wink:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Vlajko napisal/-a:(Love is in the air Press) :wink:

Kaj bo šele spomladi :wink:
 mojA
....... navidezna resničnost ............ predvsem pa ogromno romantike in seveda ljubezen
Uporabniški avatar
 katja r.
mene prjatu naštimuje že en mesec, da grem z njim ponoči na tek. Ampak ni pogojev, po gozdu sploh ne, po cesti še mogoče tm k so luči. nebi rada, da me kakšen nočni "ljubimec" ujame. :shock: :nono:
 Nataša
katja r. napisal/-a:mene prjatu naštimuje že en mesec, da grem z njim ponoči na tek. Ampak ni pogojev, po gozdu sploh ne, po cesti še mogoče tm k so luči. nebi rada, da me kakšen nočni "ljubimec" ujame. :shock: :nono:

:lol: svašta mamo ljudje enih problemov...
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:
katja r. napisal/-a: nebi rada, da me kakšen nočni "ljubimec" ujame. :shock: :nono:

:lol: svašta mamo ljudje enih problemov...

Ej eni ljudje rabijo taplave tabletke, da v idealnih pogojih sploh kajskup spravijo. Zamisli si zdaj nekoga, ki po par ur napol nag čaka v grmu v temnem tivoliju pri minus 5, da se mogoče mimo prikaže ena, ki obenem še hitro teče in je po možnosti podkovana v borilnih veščinah. No, šanse, da ne bo šel raj na per, so precej majhne. Tako da brez strahu. :)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Akchul
Jaz pa mislim, da se eni raje odpovejo kakemu pivičku in grejo namesto na toplo s tamodro tabletko, raje v hladni, nočni Tivoli, ker je ta scena bolj stimulativna al kaj jaz vem, kaj jih vleče tja...

Skratka, se najdejo tud taki primerki, tako da čisto brez strahu se jaz ponoči sama tam tud ne bi sprehajala al pa laufala...No, ne rečem, če bi mela ravno kak črn karate pas...Sam, kaj pa, če naletim na kakega ekvivalenta? :shock:

Če je pa edini pas, ki ga mam, natur, potem je pa sploh odveč vprašanje, kako nadaljevati ob morebitnem srečanju? :oops: Sprej najbrž ne bi bil velik v pomoč? Pa ga dejansko kdo nosi s sabo, ko laufa? Osebno ne...

Torej, kaj nam sploh še ostane? 8)
Uporabniški avatar
 pegaz
Akchul napisal/-a:Torej, kaj nam sploh še ostane? 8)

Punce:
- dejte malo realno pogledat, koliko napadov/posilstev je bilo v zadnjem času v mestnih gozdovih (Rožnik, Golovec)?
- kdo bi sploh hotel napast drvečo divjo babo v tekaških pajkicah in s srepim pogledom? Paste, to ni več kiklca, pod katero se skrivajo tuzemske sladkosti, to je nekaj oprijetega in zbandažiranega, kar ovija čvrste mišice. Plus to, da so une, k laufajo, itak mal čudne in jih je boljš pustit pr mer (že sprehajalke so mejni primer).
- Tud ponavadi nimajo denarja - torej? Kdo še kdaj kaj zastonj naredi? ;) :twisted:
- Preden bi vas tisti premraženi desc uspel zaustavit, napast, obvladat, držat pr mer, med tem, ko bi se matral z odpenjanjem svoje obleke (ki jo je pri mrazu precej) in odvezovanjem tistega vozla na nike hlačah (pri mojih po teku rabim par minut v topli sobi, ko se ne upiram :)) bi ga že vse minilo.

- Informacija kriminalistke s Policijske postaje Ljubljana-Vič (telefon, 2.12.06 - je bila zelo prijazna): v zadnjih dveh letih ni zabeleženih nobenih napadov na kogarkoli v območju Mostec, Rožnik, Tivoli. Tudi pred tem se ne spomni, da bi se dogajali napadi. Priporoča nošnjo mobitela, če ste v skrbeh.

- verjetno bi bila učinkovita ideja tudi sprej - ta je dovolj majhen, da ga lahko imaš s sabo.

Punce in fantje, samo pogumno. Naj strah ne bo več izgovor za lenobo.

Lep let, Pegaz :)
Nazadnje spremenil pegaz, dne 03 Dec 2006, 12:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 BASTI
katja r. napisal/-a:
Koda: Izberi vseSedi na tleh in tiho joka. Stopim do nje in jo vprašem: "Nina, kaj je narobe?" "Mami", je med solzami zaskrbljeno govorila "Kaj pa, če jaz ne bom dobila moža, ki bo hotu tečt?" in je nautolažljivo jokala naprej.

ja se strinjam, same lenuhe spoznam, k bi me sam po kofetih vlačil :bum: -namest d bi me v en pošten klanc vleku pa še mal priganjov zravn.:clap:

sej ma natalija kr prov:zate na triglav že zjutraj bi tekla
je kr problem najdt tapravga, če brez športa ne morš.

če ne drugač bom pa saj fejst stara mama, k bo gravitacija mal manj do izraza pršla, pa bom kšnga fejst mladiča ujela :--

Ce slucajno kdaj preberes to sporocilo,ves jaz tud ne morem brez teka in sporta nasploh in bi si ob sebi zelel kaksno punco,s katero bi skupaj uzivala na tekaskih poteh,ne glede na letni cas in vreme.
SPORT JE PAC MOJ NACIN ZIVLJENJA,BREZ NJEGA POSTANEM SLABOTEN,IZGUBIM POGUM,OSLABI MOJE SAMOSPOSTOVANJE.

Z NJIM,AMPAK LE Z NJIM SEM SE SPOSOBEN ZRTVOVATI ZA DRUGE.........

Ce cutis podobno in te tek obogati,mi pisi na naslov; gtbastian@yahoo.com

Lp Basti

Nataša
Pegaz, thoroughly conducted research :wink: :clap:
Uporabniški avatar
 Akchul
pegaz napisal/-a: kdo bi sploh hotel napast drveèo divjo babo v tekaških pajkicah in s srepim pogledom? Paste, to ni veè kiklca, pod katero se skrivajo tuzemske sladkosti, to je nekaj oprijetega in zbandažiranega, kar ovija èvrste mišice. Plus to, da so une, k laufajo, itak mal èudne in jih je boljš pustit pr mer (že sprehajalke so mejni primer).
Hm, ne vem, kakšne vrste profili so to, sam obstajajo, al ne? :? Mogoče jim pa podiranje predstavlja izziv...sladko zmago morbit?

pegaz napisal/-a:Tud ponavadi nimajo denarja - torej? Kdo še kdaj kaj zastonj naredi?
:lol: Ta je pa dobra. :lol: Da bi mu po opravljeni storitvi še plačala :lol: K ni že samo dejanje več vredno kot vsak denar? :?

pegaz napisal/-a: Preden bi vas tisti premraženi desc uspel zaustavit, napast, obvladat, držat pr mer, med tem, ko bi se matral z odpenjanjem svoje obleke (ki jo je pri mrazu precej) in odvezovanjem tistega vozla na nike hlaèah (pri mojih po teku rabim par minut v topli sobi, ko se ne upiram :)) bi ga že vse minilo.
Sej nekatere noči so tople, poletne celo pretople, tako da se mu niti ne bi bilo treba ukvarjat s kakim odpenjanjem, ker bi bilo že vse na razpolago...
Seveda je pa odvisno, al mamo opravka z a la trodelno omaro al kakim hudim rahitikom...

pegaz napisal/-a: koliko napadov/posilstev je bilo v zadnjem èasu v mestnih gozdovih (Rožnik, Golovec)?

Informacija kriminalistke s Policijske postaje Ljubljana-Viè (telefon, 2.12.06 - je bila zelo prijazna): v zadnjih dveh letih ni zabeleženih nobenih napadov na kogarkoli v obmoèju Mostec, Rožnik, Tivoli. Tudi pred tem se ne spomni, da bi se dogajali napadi. Priporoèa nošnjo mobitela, èe ste v skrbeh.
Al vsakmu osebno je preveč že en sam napad... :?
Nekak me to ne potolaž, ker itak vemo, da vsi vsega ne prijavijo, poleg tega pa...al je dost že, da sam zagledaš kakega ekshibicionista spodaj brez, da ti to požene strah v kosti in da se ne greš ponoč kakega drugega dne spet prepričvat, če ni slučajno tam...Najdejo se pa žal povsod...Drgač pa hvala bogu, če ti podatki res držijo. :lol:

pegaz napisal/-a:Punce in fantje, samo pogumno. Naj strah ne bo veè izgovor za lenobo.
Eh, lenoba ma pa žal globlje korenine kt sam v strahu. :lol:

Moram pohvalit, da si se ful potrudu (ja, a thoroughly conducted research :lol: ), da bi nas/me potolažu..., sam previdnost v men vseeno ostaja...
Drgač je pa the best, če je res tko - že skor idealno, kot pravš...Se je pa fajn zavarovat, just in case... :lol: Al pa pač ne izzivat, pa ubirat različne poti, različne dnevne čase, obljudene poti...skratka, vse se da, če se hoče, pa če le ni napada lenoritisa. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA