Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Danes sem izvedel, da prizadevni organizatorji 12 ur Kališča prirejajo predtekmo GOR DOL GOR, ki bi se po sedanjih informacijah odvila 29.12.2006.

Start prireditve bi bil v petek, 29. decembra 2006 nad vasjo Mače pri Preddvoru, pri potoku (začetek pešpoti na Kališče). Višinska razlika znaša cca. 830 m. Proga je dolga 4 km
Palice so dovoljene, kakršnakoli druga pomoč pa ni dovoljena.

Udeleženci dobijo na štartu (pri potoku) kartončke, ki jih potem potrjujejo z žigi. Na cilju (v koči na Kališču) jih oddajo in tam dobijo nove, ki jih potem potrdijo na štartu (pri potoku) in na kontrolni točki (pri drugi klopci).
Pot izbira udeleženec sam, vendar mora mimo kontrolnih točk (štart, druga klopca, cilj). To velja za vzpon, spust je dovoljen po uhojenih poteh.
GOR-DOL-GOR : Dolžina torej 12 km, 8 gor, 4 dol.

Več pa sporočim, ko bo znano kaj bolj podrobno.

Je kaj zanimanja pri forumovcih, kajti tekmovalo se bo tudi ekipno.

Lep pozdrav,
Marjan
Nazadnje spremenil marjan, dne 07 Dec 2006, 15:35, skupaj popravljeno 3 krat.
 janezu
zanimanje JE,tako med tekači,kot kolesarji,ki jim je gorski tek v tem času ena od zelo priljubljenih disciplin.to se je videlo v teh dneh na kališču-kolesarski dresi vsepovsod-koles pa nikjer.obeta se nekaj zanimivih kolesarskih imen in ekip,pa tudi tekači ne spijo.čakamo samo še sneg,da bo idila popolna.razpis sledi v kratkem.LP ju
 marjan
Če vas zanima še dosedanji rekord:

1:22:52

lp
Marjan

ps Progo je preskusil tudi že Jure Robič :lauf:
 janezu
glede na letošnje vreme,upam, da ne bo treba črtati zimski. kar nekaj hudih debat je v zraku-ali so boljši tekači,ali kolesarji? 29. bo to jasno,analiz pa še več. PS- rabimo še enega tekača s časom pod 1.22 (ha.ha,ha) LP ju
 marjan
janezu napisal/-a:Rabimo še enega tekača s časom pod 1.22 (ha.ha,ha)

Sem gledal na lestvico Pokal Slovenije v GT '06 in našel možne kandidate :wink:
- Lamovec Peter
- Kosovelj Mitja
- Alič Simon
- Zarnik Sebastjan
- Kastelic Peter
- Čeh Jože
- Janžekovič Stanko
- Benko Janez
- Kuhar Nejc
- Hrovat Boštjan
- Vencelj Toni pa že pozna progo :D

Je dovolj kandidatov, lobirati boš pa moral sam...

Zdaj pa trenirat :juhuhu:

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 katja r.
mene pa zanima, kolk časa maš na voljo da opraviš zadevo-preden vse pospravijo ?

ali je to čist moška zadeva? :wink:

lp katja
Hellou vsem skupaj!
Jest pridem in nekaj zelo hitrih mož z Jezerskega tud. Mislim da ne bo samo tekma med kolesarji in tekači! Turni smučarji bomo odigrali pomembno vlogo :wink:
Sam nekj me zanima...katera je to druga klopca :oops: Zmer pozabm štet k grem gor :)
dobr trenirejte!!
Uporabniški avatar
 BONI
Bravo Nejc ,dobr si napisal,jaz navijam za turne smučarje,samo res sestavi dobro ekipo,da bodo videli kaj je to turno smučarija
 Jožko
Pozdravljeni!

Se pridružujem Boniju! Turna smuka je ZAKON. Nejc vi sam pokažte kaj se pravi bit turni smučar.
Pa lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
Uporabniški avatar
 firbec
katja r. napisal/-a:mene pa zanima, kolk časa maš na voljo da opraviš zadevo-preden vse pospravijo ?

ali je to čist moška zadeva? :wink:

lp katja

Hoj!
Čas ni ovira, saj bomo vse počakali, punce pa sploh!
Boš pač malo zamudila na veselico, ki sledi tekmovanju.
Kar prijavi se!
 janezu
nejc,verjamem,da zarad brzine nis vidu nobene klopce.1.je na 9. minuti,2.(kontrola) pa na 26.-27.min.,če greš gor pod 40. (obe sta ob markirani poti),kar pa za turne smučarje ni noben problem. tut jaz stavim na hitre jezerjane -brez smuči. kar pa se časovnih limitov tiče-do noči. lp ju
nejc.kuhar napisal/-a:Sam nekj me zanima...katera je to druga klopca

Nejc, da se boš spomnil :lol:

Slika

lp
Marjan

P.S. Še vmesni časi za tiste, ki boste podirali rekord :--
1. vzpon 33 minut
1. spust slabih 14 minut
2. vzpon 36 minut
Uporabniški avatar
 T1
Danes sem si pri ženi izprosil 1000 SIT, ki sem jih veselo odnesel na Kališče. Ko sem se hotel prijaviti, o tekmi niso vedeli ničesar :shock: .
Zgleda, da bo še enkrat treba gor, vendar me malo skrbi, da se ne bi pretreniral :lol: .

LPT1
 janezu
t1 danes si imel lep trening in ogled proge,jurja shrani do 29.,zate velja ta cena tudi na dan tekme. sicer pa je koča na kališču v zimskem času odprta samo ob sobotah,nedeljah in praznikih.vzpon in spust s kališča pa je najlepši v snegu,zato se tam srečamo naslednji vikend. LP ju
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA