Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 matej712
BRAVO perpetruum!

kolikor vložiš, tolk tud dobiš!!
čista računica, NI POLITIKE, nobenih borznih iger, polen pod nogami in podobnih lumparij

pod tole se pa podpišem!

eden od velikih letošnjih ciljev je bil narediti Cooperjev test...jaka stvar! a za ta test je potrebno vsaj dvanajst minut teči...uspelo mi je v soboto po več kot štirih mesecih poštenega truda...in kot da sam sebi nebi verjel sem šel v nedeljo na stadion v Novo Gorico in probel še enkrat...priznam, da mi je šlo na jok, ko mi je uspelo...od evforije sem tekel še cel krog za povrh in bilo mi je kot da sem zamagal na tekmi življenja...čeprav sem bil v deževnem novemberskem popoldnevu na atletski stezi čisto sam sem skoraj prepričan, da sem slišal huronski aplavz...

tale dosežek to gotovo pomeni najlepšo nagrado za tvoj trud!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
perpetruum napisal/-a:hej raziskovalec...hvala za "aplavzkota"...tisti, ki se klanja naj pa še malo dosti počaka...
:D

Perpetruum
Aplavzko je za tvoj dosežek, tisti ki se klanja je za izkazano voljo in v spodbudo za naprej. Vsekakor si si ga že zaslužil.
Sam sem imel srečo, da je moja kronična astma (ki seveda ni primerljiva s tvojimi težavami) izginila, morda je k temu pripomogel tudi tek. Želim ti, da bi bil podobne sreče. :wink:
Lep dan
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
8) Plani so v dvojucu z oranznim moja domena in tako sem za leto 2006 predvidel:
- kratke mesane trojke v casu 59:59
- 21km v Radencih v zame spodobnih 01:40
- 42km v Ljubljani v 03:45.
:P Rezultati so kilavi in 2/3 plana nisem uresnicil. :) :twisted: Visinske priprave so mi vzele mesec dni in zaradi njih sem izpustil Trojke in Radence. :twisted: Poletje in jesen na Golovcu v prijetni druzbi sta postregla z vredu nastopom v Ljubljani in popravnim izpitom za Radence v Palmanovi. :D V stilu romi barvic bi lahko rekel, da sem v jesenskem roku opravil s pogoji za vpis v visji letnik. :P Slon je zelo zadovoljen z opravljenim mene pa se vedno malo grizejo tiste trojke. ;) :P Na kratko bi lahko ocenil leto kot slab zacetek, dober konec. :)
Srecno!

lp, Jusuf al Islam :twisted:
Uporabniški avatar
 klaudi
perpetruum napisal/-a:ojoj kolk sem še daleč od opisanih planov in realizacij...

mislim, da sem si nekje na začetku leta želel, da bi se streznu :-(
in tud, da bi še kdaj lahko šel do pisarne v prvem nadstropju ne da bi vmes moral zadihan počivat...ali pa da bi lajko stekel čez cesto pri oranžni, ne da bi na drugi strani bruhal od napora...

ja, KOPB je zahrbtna, počasna a vztrajna in menda dosmrtna bolezen...

potem pa mi je prijateljica marca letos v bolnico prinesla Polet in mi zabičala naj si ga vsak četrtek sam priskrbim in preberem tiste strani proti koncu revije...in brat mi isti dan (kakšna koincidenca) prinese Mizzunke (še sedaj ne vem po kaki logiki naj bi kroničnemu pljučnemu bolniku v bolnico človek prinesel vrhunske tekaške copate...?)

in potem sem v gozdu za bolnico našel 100 metrov ravnega makadama in si postavil cilj da ga nekoč pretečem celega...in sem ga! že po enem mesecu (čeprav sem vmes tudi bruhal od napora...)

in potem sem poleti našel TF in si začel postavljati cilje povezane s prebranim na raznoraznih starih in novih postih...

eden od velikih letošnjih ciljev je bil narediti Cooperjev test...jaka stvar! a za ta test je potrebno vsaj dvanajst minut teči...uspelo mi je v soboto po več kot štirih mesecih poštenega truda...in kot da sam sebi nebi verjel sem šel v nedeljo na stadion v Novo Gorico in probel še enkrat...priznam, da mi je šlo na jok, ko mi je uspelo...od evforije sem tekel še cel krog za povrh in bilo mi je kot da sem zamagal na tekmi življenja...čeprav sem bil v deževnem novemberskem popoldnevu na atletski stezi čisto sam sem skoraj prepričan, da sem slišal huronski aplavz...

mislim, da si bom nudil eno lepo nagrado te dni...

;-)

BRAVO! Zelo lepo napisano. :clap:
Uporabniški avatar
 pegaz
perpetruum napisal/-a:ojoj kolk sem še daleč od opisanih planov in realizacij...
...
;-)

Perpetruum,

Moje čestitke. Kar tako naprej, samo junački!
Pa poročaj o napredku!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 mirc1
Tečem eno leto in letos sem se prvič udeležil dveh maratonov in nasploh tekaških prireditev,rezultati radenci 1:37:32 in lj polmaratom 1:36:56 zame vredi ,čeprov sem upal da bo v ljubljani rezultat ke okoli 1:30:00 al pa pod sam ni šlo.Sam sem vseen zadovoln z sezono .Zdaj pa že nove priprave za kraški mali maraton.Aja pa še vprašanje za vse bl izkušene kakšena se vam zdita rezultata glede na to da tečem šele eno leto.

Lep tekaški december
Uporabniški avatar
 RoKo
mirc1 napisal/-a:Tečem eno leto in letos sem se prvič udeležil dveh maratonov in nasploh tekaških prireditev,rezultati radenci 1:37:32 in lj polmaratom 1:36:56 zame vredi ,čeprov sem upal da bo v ljubljani rezultat ke okoli 1:30:00 al pa pod sam ni šlo.Sam sem vseen zadovoln z sezono .Zdaj pa že nove priprave za kraški mali maraton.Aja pa še vprašanje za vse bl izkušene kakšena se vam zdita rezultata glede na to da tečem šele eno leto.

Lep tekaški december

Tudi jaz tečem eno leto, odtekel 3 x 21, moji časi so malo slabši od 1.47 do 1.41., jaz sem z njimi zadovoljen, za moja leta in prejšnje probleme s tetivo.Če bom tako vztrajen bom morda zgural do 1.35. Morda.
Uporabniški avatar
 mirc1
za tvojo starost .kolk si pa str?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
mirc1 napisal/-a:za tvojo starost. kolk si pa str?
Ja kolk si pa ti str?
mirc1 napisal/-a:Aja pa še vprašanje za vse bl izkušene kakšena se vam zdita rezultata glede na to da tečem šele eno leto
Za veterana kar OK.
ha ha ha :wink:
Uporabniški avatar
 mirc1
jest 25
Uporabniški avatar
 poldy666

mislim, da sem si nekje na začetku leta želel, da bi se streznu :-(
in tud, da bi še kdaj lahko šel do pisarne v prvem nadstropju ne da bi vmes moral zadihan počivat...ali pa da bi lajko stekel čez cesto pri oranžni, ne da bi na drugi strani bruhal od napora...

ja, KOPB je zahrbtna, počasna a vztrajna in menda dosmrtna bolezen...

potem pa mi je prijateljica marca letos v bolnico prinesla Polet in mi zabičala naj si ga vsak četrtek sam priskrbim in preberem tiste strani proti koncu revije...in brat mi isti dan (kakšna koincidenca) prinese Mizzunke (še sedaj ne vem po kaki logiki naj bi kroničnemu pljučnemu bolniku v bolnico človek prinesel vrhunske tekaške copate...?)

in potem sem v gozdu za bolnico našel 100 metrov ravnega makadama in si postavil cilj da ga nekoč pretečem celega...in sem ga! že po enem mesecu (čeprav sem vmes tudi bruhal od napora...)

in potem sem poleti našel TF in si začel postavljati cilje povezane s prebranim na raznoraznih starih in novih postih...

mislim, da si bom nudil eno lepo nagrado te dni...

;-)

BRAVO :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA