Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Preizkusite se še v kombinaciji teka in plavanja oz. teka in kolesa. Zelo zanimiva in razgibana dirka. TF bi lahko sestavil ekipo (ki šteje 3 člane). Predvsem v ženski kategoriji bi bili zaželjeni vsaj dve :wink: naši ekipi, ker vsi slovenski klubi ne sestavijo niti 4 ženskih..... Dajte, punce, opogumite se!!! :lol: Tekma seveda tudi za otroke, mladino in naše moške...

RAZPIS ZA UDELEŽBO NA AKVATLONU – TERME SNOVIK
in DUATLONU– KAMNIK
uradni razpis: www.trisport-klub.si

Za naslednje kategorije in na navedenih razdaljah:

Skupina Razred Letnica rojstva
(ki je merodajna) DUATLON - razdalje
(tek – kolesarjenje – tek) AQUATLON - razdalje
(plavanje – tek)
A-osnovna šol. 1. in 2. razred 1996 in 1995 500 m – 2 km – 250 m 50 m – 400 m
B 3. in 4. razred 1994 in 1993 500 m – 2 km – 250 m 50 m – 400 m
C 5. in 6. razred 1992 in 1991 2 km – 8 km – 1 km 100 m – 800 m
D - kadeti 7. in 8. razred 1990 in 1989 2 km – 8 km – 1 km 100 m – 800 m
E– ml.mlad 1988 do 1987 2 km – 8 km – 1 km 300 m – 1600 m
Člani 1990 in starejši 5 km – 20 km – 2,5 km 750 m – 5000 m

AKVATLON - PETEK 21. MAJA 2004 V TERMAH SNOVIK

15.00 – 16.30 - prijave
18.00 – start članov

DUATLON - NEDELJA 23. MAJA 2004V KAMNIKU

13.00 – 14.30 – prijave
16.20 – start članov

EKIPNO DRŽAVNO PRVENSTVO,OBČINSKO PRVENSTVO,SLOVENSKI POKAL TZS

Vse informacije: ŠD TRISPORT, Zg. Stranje 47, 1242 Stahovica

GSM 041 641 527 - miro.kregar@siol.net
 Ursa
Joj joj! Mene mal mika, ampak res mal, ker mam dost nov bicikl in se ga se nisem dobro navadila (prva specialka, prva spd pedalcka...). Mam obcutek, da bodo sami "dirkaci" tam, jaz pa s povprecjem dalec pod njimi :oops:

Da ne govorim o tem, da me cas preganja na vseh korakih in mam za nedeljo ze 3 aktivnosti v glavi (minimundus z mozem in otrokom, duatlon ali ucenje za izpit, ki se neumorno in ekspresno hitro priblizuje :roll: :?: ).

Ampak mika me pa vseeno... kaj pa tmp? in nova clanica TF Andreja?

Ero, Pia, kolk je pa zdej sploh ze prijavljenih?

Lp, Ursa
Uporabniški avatar
 Matevz
Pa ravno v nedeljo bo dež (so napovedali danes zjutraj) :(
:cry: :cry: :cry:

Je pa na dirki kar precej različnih kalibrov, tako, da se ti zaradi dirkačev ni treba sekirat. So ultra hitri, bolj hitri manj hitri, hitro-počasni..... Nema što nema. Tako da v nobenem primeru ne boš sama na progi.
 Ursa
Hmmmm. :? :) Hvala Matevz. Verjetno se nas bo opogumilo par punc iz Sokola. Ali mogoce kdo ve ali je se mozno prijavnino placat jutri preko klika? Za akvatlon in duatlon?

Tnx se enkrat,
lp Ursa
Uporabniški avatar
 miro
Urša nič se ne boj!!
Moj prvi triatlon je bil z gorskim kolesom , premagoval sem progo ne tekmovalce , čeprav nisem bil zadnji.
Zato kar korajžno!!
Lp
Miro
 Ursa
Ohh, je kar lažje, ko sem prebrala Mirotovo spodbudo :)

No, tri smo se opogumile za akvatlon. Za duatlon bo verjetno tudi kaksna ekipica... porocamo kako je slo. Sicer pa hujs k to, da si zadnji itak ne more bit ... in ce prav pomislim to se ni taka katastrofa :) :( :) !

Lp,

Ursa
 Nataša
Urša, če bom v nedeljo doma, pa pridem navijat!!!! da prispevam kakšen pospešek :wink:
Uporabniški avatar
 tmp
Ursa se boji, da bo zadnja. Mislim, da ne bo, posebno ce bo Natasa navijala, k ma ze vse navijaske fore v malem prstu se iz teka trojk in to zelo pomaga.

Upam Natasa, da bos tam in nas vse spodbujala, jaz bom tud tam, verjetno, ce le ne bo premraz.
 Nataša
Ma dej Urša kaki zadnja, če jest vse tvoje strašne trike uporabm boš TAPRVA!!! morš neki vedet - jest sem tm v kamnku domorodc in mam veze, ja, mam, loh naženem skup za ceuga hudiča enih navijačev.

ampak da ne oblublam preveč - če bom doma. še ne vem. je fajn it na kšn zizlet ob nedelah.

pa sori vsem k tko pišem. sej drgač znam lepš, oblubm in polubm.
 dpop
Nataša napisal/-a:ampak da ne oblublam preveč - če bom doma. še ne vem. je fajn it na kšn zizlet ob nedelah.

a je ta ZIZLET kje v Zloveniji... ali je Zizven nase Zdrzave???

LP

P.S. sej pravm... treba vprasat
 Nataša
zizlet je v naši združini zuzakonjeno zime za znedeljski zpohod na zničhudegasluteče zkraje po zloveniji.

zej pravm! ti zam vzpraš pa vze povem.
 Ursa
Neeeee, ce me je strah da bom tazadnja se vprasam kako pomembna je ta tekma za obstoj nasega vesolja. In ko ugotovim, da pravzaprav cisto nic se mal potolazim :wink: In pol si recem: ja, eden mora bit pa tut tazadn! Ce bom jaz bom pa jaz! Al pa: Itak slabs ne bo nikol vec.... bom pa lahko vnukom razlagala, da sem zacela z dna.... A naj se kako napisem :) ??

Hvala za spodbudo!

Lp, Ursa
 dpop
Ursa napisal/-a:Neeeee, ce me je strah da bom tazadnja se vprasam kako pomembna je ta tekma za obstoj nasega vesolja.

Ursa... si ti zadnje case kej obiskala planet Zemlja? :lol: :lol:

Tukaj se gre na noz, odlocajo stotinke, vsak meter, vsak nepravilne korak
je lahko usoden...
Ma smo se hecaliiiiiiiii :lol: :lol:

Itak bo pa tko mraz, da bojo favoriti "zmrznili"... in potem pride
"Kvintet ZFPEJCMZ"... in... ostalo je zgodovina :wink:

LP Darko

P.S. da ne bo dvomov ZFPEJCMZ bi se reklo po domace
"Zlo Fejst Punce, Ena Je Celo Moja Zena" :lol:
 Ursa
Evo mene! Klor na men se je ze pomesal s potom in potem uspesno posusil. Kar pomen, da sem premagala svoj 1. akvatlon: 750m plavanja in 5km teka. Obcutki so super, prehod iz vode na tek ni bil posebno tezek... je pa res, da so noge kak km al pa dva mal tezje. V bazenu smo mel prave rokoborbe, kar me je cist presenetilo.... vlekl so me nazaj in me niso pustil naprej. Bom pripravljena za drugic :wink: Bla sem za kake 3min hitrejsa (42:20) kot sem racunala, pa se vedno tazadna od punc :) Zelo zelo sem bila vesela, ko sem v Snoviku srecala LojzetaP, ki je me na vsakem krogu teka ob mimoteku zelo spodbujal!!!! Tale TF je res enkraten... in Lojze tudi:)

Zdejle siiiibam z mozem in druzino v Cetske toplice, da se bomo mal druzl... ker se zadnje case cist premal! V Kamnik na duatlon me tako ne bo, pride pa tmp .... tako da navijanje in spodbujanje velja! Drzim pesti za vreme!

Lep pozdrav vsem,

Ursa

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA