Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...

Se nameravate udeležiti letošnje krvodajalske akcije 6.12.06 v Ljubljani?

Da, seveda
14
50%
Da, če bo zdravje dopuščalo
3
11%
Ne, imam strah pred krvodajalstvom
5
18%
Ne, takrat imam obveznosti, imam druge zdravstvene težave
6
21%
Uporabniški avatar
 ales
Uri napisal/-a:Videla sem več ljudi v čakalnici in kamero, domnevam da ste bili člani TF. V jedilnici žal nisem nič videla, ker me je kmalu zmanjkalo. :oops: Bo pa drugič bolje.

Joj, smo pa res loleki.. danes na Šlajmerjevi tko ni bilo veliko krvodajalcev, ki niso bili s Tekaškega foruma, pa porinemo fotoaparat enemu (nepredstavljenemu) članu, v jedilnici, mizo za nami pa slabost obide drugo članico. Saj drugače smo zlo prjazni, a prvi korak mora skoraj vedno narediti novopridruženi (neprepoznani)član; mogoče tudi zato ker nočemo biti vsiljivi.

Tako nas naslednjič kar pocukajta za rokav-saj na teku je malo lažje, ker nosimo tekaške drese (tudi sam sem še zjutraj gledal ali naj oblečem TF flis, pa mi skor ni šel čez novoobnovljene trebušne zaloge), ampak spomladi bo pa čist drugače!
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Bravo TF-jevci! :clap: Ko se opogumim in znebim straha pred iglami pridem tudi jaz! :oops:

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 Barb
Tako, kot sem povedala pred kamero:"Lepo je, ko veš, da lahko storiš nekaj dobrega za nekoga."

Pa fajn je bilo videti tudi forumovce še v drugi, netekaški vlogi.Nekateri nasmejani, povsem sproščeni, drugi pa so kr malo bledi vstopili proti igli.No, pa saj razumemo, kako se človek počuti, ko:"...naredi kakšno stvar prvič" :D :wink: ............sam je pa občutek pol tolk boljši in nepozaben :wink:

No, glas se pa ni tresel samo Alešu, ampak tudi meni. :roll:

Uri, lahko potrdim, da si za silo dobro izgledala,ko so te izpustili in si se končno uspela okrepčati s hrano in si odšla.Z Damijanom, ki sva te opazovala iz kota jedilnice sva samo upala, da nisi sama vozila. :?

Skratka Aleš, še eno plemenito dejanje.Samo tako naprej.Itak veš, da ti bomo sledili :arrow: čredni nagon PRESS :wink:

A je imel kdo hemoglobina več kot 159
:?:
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Očitno sem bil jaz danes zadnji na zavodu, prišel sem kako minuto čez 12. Vidim pa zdaj na fotki, da sta bila dva člana še v jedinici: fant in punca na desni, ker pa se ne poznamo...

Mislim, da smo naredili kar dober vtis, ker sem naletel na spontan, prijeten odziv, ko sem omenil, da sem s TF.

Sestre so bile dobre volje in zelo prijazne, malo smo podebatirali o peki prazničnega peciva in je čas kar poletel, še opazil nisem koliko so mi iztočili :shock: , ker pa se počutim čisto ok. je verjetno odtekla samo tista "ta žleht" , kot ponavadi :)
Uporabniški avatar
 ales
Barb napisal/-a:A je imel kdo hemoglobina več kot 159
:?:

Moj hemoglobin,tko po spominu: 158.

Sem pa danes že drugič "nažgal" Matjaža..
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ni kej, Aleš me je danes nažgal pri odvzemu krvi. So ga kasnej priklopili, pa je prej spumpal tistih 4,5 deci.

Razloga sta bila pa dva:

1.) meni je kri jemala ena luštna sestra, po naglasu sodeč bi rekel, da je Štajerka. Sva se zapletla v zanimiv pogovor in je blo kar težko sestopit z ležalnika;

2.) Spet so mel probleme z mojimi žilami, češ da so preveč nežne, pa sem jim takoj razložu, da je mene itak ena sama nežnost. Pri odvzemu je kri bolj kapljala kot curljala in je malo dlje trajalo.
Uporabniški avatar
 Špik
ales napisal/-a:Ja, se mi zdi, da smo se pri dajanju krvi dosti bolje odrezali k pri dajanju intervjujev! Sem imel še kr nekaj stavkov pripravljenih na "plonk cegelcu", a raje nisem zapletal preveč. Že tko se mi je glas tresel.

Nič se sekirat, vskaokrat bo lažje... Pa saj drugače Tina ni tako grozna, da si bil ves prestrašen?
Uporabniški avatar
 Moki
Če je bilo prvič na Miklavža....
in bi bilo lahko naslednjič nekje feb. oz. mar.,

predlagam 8.marec :roll: ., je med tednom- četrtek, tko da najbrž za vse ok.

Lpm
Uporabniški avatar
 Barb
DuleKTKV napisal/-a:Očitno sem bil jaz danes zadnji na zavodu, prišel sem kako minuto čez 12. Vidim pa zdaj na fotki, da sta bila dva člana še v jedinici: fant in punca na desni, ker pa se ne poznamo...

To sva bila midva z Damijanom. A ti si tisti visok, suh fantič :?: :roll:
 Uri
Barb napisal/-a:Uri, lahko potrdim, da si za silo dobro izgledala,ko so te izpustili in si se končno uspela okrepčati s hrano in si odšla.Z Damijanom, ki sva te opazovala iz kota jedilnice sva samo upala, da nisi sama vozila. :?

Ja, Barb, se vaju spomnem. Je prišel fant po mene in sva malo šla naokrog in na zrak, da sem se še malo bolj k sebi spravila. Ene dve urci kasneje sem se res sama odpeljala domov proti Štajerski. Veliko bolje sem se počutila.
LP
Uporabniški avatar
 Z*
Če se kdo ni utegnil udeležiti te akcije, se lahko pridruži nekaterim Štajercem v ponedeljek, 11. 12. 2006, kri bomo puščali dopoldne na PEFMB. :lol: Vstop prost. :wink:
Uporabniški avatar
 ero
Moki napisal/-a:Če je bilo prvič na Miklavža....
in bi bilo lahko naslednjič nekje feb. oz. mar.,
predlagam 8.marec :roll: ., je med tednom- četrtek, tko da najbrž za vse ok.

razen za dekleta, ki so se akcije udeležila zdaj. pri njih je namreč 'obvezni premor' štiri mesece. pri fantkih pa le tri...
 MikMik
Pridem v ponedeljek tudi jaz v MB na puščanje. Kdaj ste dogovorjeni?
Uporabniški avatar
 Z*
Nismo dogovorjeni tekači :oops:, Univerza ima akcijo, pa se nas bo nekaj sodelavk udeležilo, po moje okrog 9h. Če bodo prej začeli, grem še prej, ker je po 11. običajno gneča. Nas pa najdeš v knjižnici. :wink:
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Barb je napisala
To sva bila midva z Damijanom. A ti si tisti visok, suh fantič :?: :roll:

Suh sem res, to se takoj opazi, če sem se ti zdel fantič pa - hvala za kompliment. (Tole puščanje krvi mi pa res dobro dene :idea: 8) )
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA