Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boš udeležil/a teka?

Seveda
7
41%
mogoče
7
41%
to ni zame
3
18%
Uporabniški avatar
 yogo
Zdravo

Prijavil sem se za 31 km, tako da smo zgleda trije iz TF, a je to že za eno ekipo. Lepo bi bilo če se dogovorimo vsaj za skupno pot na Štajersko.
Dule v soboto je tudi Hotedršica 13 km z neki klanca ali je to prekratko.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 Dule
yogo napisal/-a:Zdravo

Dule v soboto je tudi Hotedršica 13 km z neki klanca ali je to prekratko.

lp Yogo

V Hotedršici sem tekel že dvakrat in je proga kar lepo razgibana s kar neki klanca, tako da menim, da boš imel Yogo tudi tam dober trening za Pohorje :wink: .

Za trening v soboto smo zaenkrat trije zainteresirani. Sam potrebujem ta trening za privaditev v strmi klanec in pa navajanje na palice (da ne bom na Pohorju preveč ožuljen :lauf: ). Po treningu pa se zna zgodit, da se še vidimo na veselici v Bevkah :toast: !

Pozdrav vsem :wink: .
Uporabniški avatar
 Dule
A imate že kaj treme? Kaj že pomaga, saj smo imeli posebno temo na tremo :juhuhu:
Uporabniški avatar
 matjaz
Dule napisal/-a:A imate zˇe kaj treme? Kaj zˇe pomaga, saj smo imeli posebno temo na tremo :juhuhu:

:D :D :D

sex...sex....sex...pa se enkrat sex....
dule vsem vam zelim veliko uspeha, predvsem pa tebi da bi ti uspelo. kot vidis mene ne bo saj kolena ne bi zdrzala klancev, grem pa v grosuple na ravno.
 bine
:) Veselo pričakujem sobotno avanturo čez Pohorje. Prijavljen sem že po el. pošti. Če želi kdo, da me kombinira v trojko s časom od 6 do 7 ur, se dogovorimo na startu ali pa prek TF. LP, bine
Uporabniški avatar
 Dule
Hvala Matjaž za vzpodbudo :wink: . Po pameti bom šel, pol bomo pa vidl če bo to zadostoval. Se bom držal navodila prebranega na našem forumu, da je treba tko počas začet da se ti že neumno zdi in da se ti to kasneje obrestuje :roll: .

Tudi jaz ti Matjaž želim čimveč krogov na ravnem v Grosuplu. Vidim da boste imeli žurko na in ob progi, jaz pa v samoti po Pohorju.. :D .

Sedaj pa moram do sobote čimveč delat na zbijanju treme.. :rol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA