prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 katka
prosim za kakšen predlog za ugodnejši nakup pohodnih hlač iz schoeller (stretchlite?) materiala. ponudbe je ogromno, cene so različne -- ene take hlače sem že znucala, zdaj sem nekaj že okoli gledala, toda verjetno bo kdo imel kakšen nasvet iz prve roke.

hvala 8)
Uporabniški avatar
 softi
Oj!
Če te ne moti, da so firme, ki izdelujejo te hlače precej neznane(no, vsaj meni), ti priporočam štacunco K2 v Trnovem. Se dostkrat da dobit stvari za ugodno ceno, pa še mal popusta ti da zraven, tako, da je končna cifra sprejemljiva. Meni so se schoeller hlače kupljene tam dobro odnesle.
Drugač pa Dedka mraza prosiš, da doda kej zraven :wink:

Lp
N.
Uporabniški avatar
 še1PR
Glede cen nisem na tekočem.
So bile pa 1. moje schölerce od Vrha (šprotnikov post), 2. On line, sedaj pa gulim Mammut. Kar se tiče materiala, z nobenimi nisem imela težav, všeč mi je bilo, ker so bile vse na notranji strani spodaj ojačene s kevlarjem. Pri nobenih nisem imela prstov vmes pri izbiri ("pasja uniforma".PRESS), a so mi bile po kroju najljubše Vrh.
Uporabniški avatar
 Dušan
MONTURA je italijanska firma, ki dela super stvari! V Sloveniji zastopnika za njihove izdelke ni! Na internetu imajo sicer svojo stran http://www.montura.it/ita/Home/home_7_26.html , a konkretno o opremi ni napisanega nič. Je pa njihove izdelke mogoče kupiti tik za mejo npr. v K2 Sport v Gorici. Niso pa ravno najcenejši!

Pozdrav, dušan
Uporabniški avatar
 vanja
Ja, tudi na našem odseku smo feni od Montura hlač (npr. Vertigo)! No, tudi česa drugega od Monture se ne bi branila :P Je pa res, da nam je Italija pred nosom. No, priporočam!

Vsekakor pa so mi všeč tudi hlače od našega Karibuja! V zadnjih letih so naredili kar velik korak naprej in imajo kar dobre modele.

Sigurno je dobro, da je tudi kaj kevlarja na hlačah! Kar se tiče cen, je pa itak križ... :?
Uporabniški avatar
 MartinL
Zivjo!

Zelo ti priporočam (vsaj) ogled spletne trgovine z gorniško oprem trgovine www.kibuba.com. Cene so normalne, oprema pa odlična.
Sicer pa imajo tudi dve trgovini, eno na koseški tržnici in drugo v Lescah.[/url]
 uros
Montura je končno v Sloveniji. V njihovi kolekciji so vrhunska oblačila za alpinizem, športno plezanje, gorništvo, planinstvo, turno smučanje, treking, tek, fitness, oprema za gorske reševalce. Za tekaška društva je zanimiva predvsem celotna RUN kolekcija, saj gre za izdelke vrhunske kvalitete, narejene iz najboljših materialov in všečnega designa.

Za kakršne koli informacije / naročila se lahko obrnete na Monturinega agenta za Slovenijo:

Uroš Samec s.p., 041 362 345

Lep pozdrav

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA