področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 ts čopova 14
Ne ni neka severno-korejska firma kot izpade med vsemi temi velikimi firmami kot so Adidas,Nike,Mizuno...itd.

So....kako vam naj opišem.....nekaj drugačnega od vsega tega kar ste navajeni......

samo okušina.......namesto nekega običajnega blaženja uporabljajo valovite vzmeti......ja vzmeti Slika......in ne take ki jih najdemo pri fičku.... :)

Tu na čopovi imamo na voljo dva različna modela,tako v ženski kot v moški različici....

DEL SOL
Slika
Slika

VOLARE III...ker iz nekega čudnega razloga kr nikjer ni slike vam lahko povem samo......so lepi......(ta komentar naj moška publika ignorira) :D

Del sol uporablja za blaženje eno vzmet na petnem delu,
SlikaVolare pa tri,in to eno na peti in dve manjši na sprednjem delu......Slika

primerni so za hitre,srednje težke do težje tekače.......

Za kej več ste seveda vabljeni na Čopovo,za uradne razlage pa na spirino uradno stran......

e & j

:wink:

TS ČOPOVA
Uporabniški avatar
 Tatjana
Zanimivo :D Kaj pa cena?
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
No, kje je cena, pa za katere podlage so primerne?? :lol: :lol: Zelo zanimive so.

Lp
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Spira Del Sol stanejo 21.990, Spila Volare pa 23.990 sit (polet, 28.09.2006, stran 51). :wink:

Jest sem jih danes sprobala. Ma ne vem no, niso me kej preveč navdušle. Peta je dost višja kot pri normalnih supergah. Če imate možnost jih sprobajte (in pokomentirajte).

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: hvala MojcaZ za objavo cene ;) copati so primerni za mešane terene, to pomeni predvsem asfalt, tartan, tekaška steza, nič hudega vam z njimi ne bo tudi na lepem, zvoženem makedamu ter urejenih, shojenih gozdnih poteh.. şta pa to predvsem cestna copata, zato nista primerna za uporabo na zahtevnejšem terenu!
lp TS Čopova 14
 usmiljeni_brat
Jih je že kdo od forumovcev preizkusil in bi lahko povedal kaj iz prve roke?
Meni so simpatične, malo sem jih preizkusil v trgovini pa se mi zdijo kar ok.
Tehtam 85 kg in tečem po asfaltu okrog 4.30 na km. Po mojem so kar zanimiva izbira za tekača mojih proporcij. Kaj menite?
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
stari fotri so nam govoril.......

STO LJUDI,STO ČUDI.......

lej,če ti ljudje rečejo da NJIM ne sede,je lahko še zmeri teb najboljši........

Če so NJIM najboljši,si lahko še vedno rahlo kolena uničš v njih....

če pa mislš da ti odgovarjajo,boš pa 100% vedu da ti,po kšnem tednu dveh teka v njih....

drgač pa good luck...

ts čopova
 usmiljeni_brat
To je res. Ampak če 20 ljudi reče, da so zanič, obstaja velika verjetnost, da bodo meni tudi in obratno. Zato sprašujem. Kot kaže pa prav veliko teh superg ni bilo prodanih.
Mam pa vprašanje zate. Prodajalec v eni od vaših trgovin mi je dejal, da so to superge za tekače težje od 100 kg. Je to resnica?
Ker si naštel kategorije teže in hitrosti (težki in srednje težki ter hitri tekači) sem navedel težo in hitrost teka, ker ne morem določit ali sem dovolj težak in dovolj hiter.

Pozdrav
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
Ja je kr možno da pol tut teb ne bojo dišale.........nad 100 kil ne vem če bo držal,mogoče je pa kdo mal iz heca 100ko rekel..... :wink:

bojo pa za tvoje kile kr kul k če pogledaš,se ti med tekom kile na eno nogo skor potrojijo......zdej pa matematka,......do 200 kilc na eno nogo........

ce mas noge stabilne,bo za spiro to idealka....
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
aja,še to,za hitrost so pa tut zlo dobre,sej ti vrnejo največ energije od vseh copat na svetu....

lp:)
 usmiljeni_brat
Včeraj postal očitno eden prvih slovenskih lastnikov superg spira volare 3.
Z njimi sem zaenkrat napravil 5km in zaenkrat so vtisi samo pozitivni. NA nogi stojijo odlično, so mehki in nič utesnjujoči. So tudi eni redkih copatov, ki se na moji nogi ne zvijajo v smeri palca ampak lepo enakomerno padejo na podlago. Blaženje je OK, kakšne posebne vrnjene energije nisem občutil, je pa res, da sem tekel hitreje kot se mi je zdelo po občutku na teku. Kakšno bolj konkretno oceno bom podal čez čas. Po prvem vtisu pa niso nič slabši od adidas supernove, v nekaterih pogledih celo bistveno boljši.
 superga
SPIRA je nova blagovna znamka in šele od letošnje pomladi prisotna na trgu EU. Prihaja iz ZDA; tehnologijo pa je povsem nova. Glavna prednost je, da je blaženje z vzmetmi enakomerno skozi življensko dobo obutve. Ker del blaženja prevzamejo drugi materiali v podplatu (pena eva in podobno), ki hitreje izgubljajo prožnost, to pomeni, da se moč blaženja z uporabo še povečuje !
Druga pomembna stvar je vračanje energije. Glede na visok izkoristek vračanja energije so modeli SPIRA prepovedani na uradnih atletskih tekmovanjih. Zako je npr. Spira sama ponudila 1.000.000 $ zmagovalcu Bostonskega maratona, če zmaga v njihovi obutvi (ker uradne nagrade ne bi dobil zaradi že omenjenega vračanja energije).
Seveda pa to pomeni tudi precej drugačen občutek pri teku; nekaj višja peta in drugačen prenos teže iz pete proti prstom.
Ekskluzivno se blagovna znamka SPIRA v Sloveniji prodaja v trgovinah TOMAS SPORT 2 in spletni trgovini www.superge.si

l.p.
superga
 usmiljeni_brat
Upam da me v dolenjskem Pokalu ne bodo diskvalificirali :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
MojcaZ napisal/-a:Spira Del Sol stanejo 21.990, Spila Volare pa 23.990 sit (polet, 28.09.2006, stran 51). :wink:

Jest sem jih danes sprobala. Ma ne vem no, niso me kej preveč navdušle. Peta je dost višja kot pri normalnih supergah. Če imate možnost jih sprobajte (in pokomentirajte).

LP, Mojca

20 % popusta na TF seveda ?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA