No, pa se je le zgodilo, kljub celodnevnemu deževju. Pred šolo sem prišel cca 10 minut prej, glede na to, da sem se čutil odgovornega kot organizator. Sprva je slabo kazalo, saj sem tam sameval pod streho. Razmišljal sem že kaj bom napisal na forum misleč, da so se vsi ustrašli dežja. No potem pa so le začeli kapljati, najprej DuleKTKV, nato Bojan (njega sem jaz povabil, čeprav še ni član tekaškega foruma, je pa že dolgo časa aktivni športnik-boksar). Od moške ekipe je prišel le še Olson. No, potem so se nam pridružila še dekleta, prva Lenka (upam, da sem si zapomnil ime

), nato pa še tako imenovani AinE, kar pomeni Ada in Ema (upam, da ne zamerita, ker sem vaju razkrinkal). V civilu pa nas je prišla pogledat še Darja. Skupno se nas je torej zbralo 7 tekačev. Če bi bilo vreme lepše, bi nas bilo sigurno še več. Nato smo se v pogovornem tempu odpravili po cesti na Stari grad. Tekli smo dobre pol urce v eno smer, vendar čisto neobremenjeno od tempa. Take it easy. Na vrhu smo si na hitro ogledali Kamnik z drugega zornega kota (ptičje perspektive) in potem po isti poti nazaj. Kar hitro nas je že ujela tema, mi pa vsi brez svetilk. Trenutno rešitev sem našel v lučki mobitela. Meni je bilo prav fajn, hvala vsem ki ste se udeležili tega družabnega teka.
PS.: Slike iz mobilca so ful slabe, tako da jih na forumu sploh ne bom objavljal, če pa kdo hoče mu jih pošljem na GSM.