Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Mikkhail
Ko tole berem se mi zdi, da bi bila strašanska napaka, če ne bi prišel - sploh ker se govori v samih superlativih. Pa še fešta ... :D
Uporabniški avatar
 bojanu
V soboto smo se po Barju klatili z bicikli, tudi mimo Bevk in Malega placa (druge dele tekaške trase boste že našli na slikcah v albumu) Narava v bujnem razcvetu in visoke vode so dajale še poseben pečat lepi pokrajini 8) Definitivno za pogledat :D
Uporabniški avatar
 Fotr
bojanu napisal/-a:...V soboto smo se po Barju klatili z bicikli, tudi mimo Bevk in ...druge dele tekaške trase boste že našli na slikcah v albumu

Eni pravijo, da je tekaška trasa v Bevkah precej bregovita, iz Bojanovih prekrasnih slik, :shock: pa ni videti nobenega vzpona. Če je kdo že tekel v Bevkah, ali lahko malo opiše traso, še posebej iz vidika vzponov in padcev! :( :D :shock:
Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša napisal/-a::?: :?: :roll: :?: :?: šterje smajliji je ptujskih pet pa pika. konc debate...

Slika

Ptujskih 5 je v resnici 7! :shock: :D :shock:
Uporabniški avatar
 bojanu
Ljubljanica ima od izvira do Ljubljane dober meter padca, tako da je to zelo ravna ravnina (brez padca :lol: ). So pa vmes osamelci, ki se dvigajo nad Barje, da je bolj pestro in kjer so naselja. Hudih vzponov pa ni, razen do cerkvic :wink:
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Na kolk kilometrov pa Ptujskih 5 teče, da vem na katero (valovno) dolžino naj se prijavim? Ali so to kakšna konkurenca Tekaškemu forumu? :D
Uporabniški avatar
 Fotr
AndrejaT. napisal/-a:Na kolk kilometrov pa Ptujskih 5 teče, da vem na katero (valovno) dolžino naj se prijavim? Ali so to kakšna konkurenca Tekaškemu forumu? :D

Nekaj škriplje v organizaciji. :shock: Ptujskih 5 (Ptuj´s Five, PF) smo imeli za Pink Floyd (PF), :D :D ker jih po Lučkotovi informaciji omenja tudi Galloway. :shock: Sedaj pa se izkaže, da niso PF ampak Ptuj´s Seven, PS, :cry: kar je popolnoma nekaj drugega. :shock: Ampak raje počakajmo na soboto, :) pa jih bomo videli in slišali in nato primerjali z drugimi. :D Konkurenca TF pa po mojem niso, čeprav jim dobro laufa, :D ampak tudi TF je izvrstno uigran. :D :D
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz bi tudi šel v Bevke laufat, a ima moja boljša polovica čez vikend spet delo in bom moral za froce jaz skrbet.

A bo imel kdo kakšno spremljavo s sabo, ki bi med navijanjem našla še malo časa za krotit dva divja mulca (3 in 5 let).

Obstaja pa možnost, da bi kandidati prelaufali več kot tekači med tekmo (na tadolgi progi :D No, saj tako hudo ni, sta pač povprečno neubogliva mulca.

Kandidati/ke :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 primus
matevž,

če bo vse tako kot planiramo bom imel v Bevkah tri navijačice; od teh bo ena pazila na ostali dve (5 in 7 let). Še dva glasna navijača zraven ne bi smel biti noben problem !
Saj veš, če je otrok več, so še bolj pridni.

primus
 Lučko
primus napisal/-a:matevž,

če bo vse tako kot planiramo bom imel v Bevkah tri navijačice; od teh bo ena pazila na ostali dve (5 in 7 let). Še dva glasna navijača zraven ne bi smel biti noben problem !
Saj veš, če je otrok več, so še bolj pridni.primus

:clap: Evo, populacija navijačev TF-ja vse mlajša, številčnejša... Slika. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Kdo bo pa na nas, ta stare pazu? :roll:
Uporabniški avatar
 Matevz
Kozorog :piti: :juhuhu: :piti:

(ali bolj natančno rečeno kozel)
Uporabniški avatar
 Filipid
Prav imaš Matevž :lol: . Sam po mojem bo bolj težko s kozlom :? . V Ljubljan imajo samo union :( . Če pa tega ne bo se pa jaz ponudim Andreja T. :lol: :juhuhu: .

jest bom pa tamalim vsega frutka spila :twisted:
Uporabniški avatar
 gregorb
Pol bos mogla pa med tekom kr ene parkrat lulat, bo pa cajt bl slb :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA