Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Jožko
Pozdravljeni!

No sobota je jutri in res vas z veseljem pričakujemo! Zbralo se nas bo kar enih 45, ne vseh članov seveda tudi spremljevalcev. Mislim, da bomo kar lepa in konstruktivna druščina. Vreme nam mal nagaja, ampak za pod streho sedet je tako vreme še boljše. Če bi bil lep dan bi vsak samo skozi okno gledal, hvala bogu, da je ob taki uri pri bnas v grapi že tema.
:clap: :clap: :pivo: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Res en lep pozdrav iz prelepo deževne Baške grape. Jožko
 RudiV
Hura, že brusimo gume,
pa kaj pol če je slabo vreme,
upam, da se bo dalo priti na Črno prst ali vsaj na Porezen
se vidimo
zdravja vsem
ps
Jožko mojo drago zanima če bo kaj muzike???
lp
Uporabniški avatar
 Pingo
Gre kdo mogoče ju3 na kakšen sprehod tam okol,mal noge pretegnit :wink: pred srečanjem :lol: No jaaa samo ob sprejemljivem vremenuu.
 RudiV
Jaz grem na Porezen iz PB v Podbrdo, če le ne bo preveč lilo!
Štartam okrog 13.30

zdravja vsem
lp, rudi
Uporabniški avatar
 Pingo
Pr nas tkoooo ščije de bom šou samo na prireditev v Podbrdo.Po takem nalivu se mi pa res ne daaa hoditi :wink: :lol:

Se vidimo 8)
 janezu
trenutno so trije NO... na progi.sicer so res trije,NOv pa je samo eden. boni in gasilc že imata pogoje za večerno zabavo,kako pa bo s kalanom bomo kmalu videli. mislim pa ,da se od jutri pričenja nova sezona in lepih dni bo še veliko,hribi pa bodo v BAŠKI GRAPI tudi še stali. se kmalu vidimo! LP ju
Uporabniški avatar
 Pingo
Dejmooo NO... :lol: :lol: Mogoč se bojo pa lohk dričel že kje višjr gori.Kakor koli že HUDII soo.Sploh ne pomislim na Durnik in drseče listje :shock: :shock:
Sej od ju3 naprej bo pa ITAK lepo vreme :wink:
 Jožko
Pozdravljeni!

Res sem zgoden, brez zamere. Do gostilne Arman se pride tako.
Vsi, ki prihajate iz Gorenjske :arrow: greste kar naravnost iz PB do Podbrda in kar skozi vas. Ko boste prvič šli pod železnico, po dobrih 100 metrih zavijete na levo čez most in zopet pod železnico, kar do konca ne morete zgrešiti, na koncu ulice je gostilna Arman!
Za Primorce pa mimo nekdanje tovarne Bača proti centru pri spomeniku padlim(na levi) zavijete na desno, čez most in takoj na levo proti gostilni.
Podbrdo je majhen kraj tako, da skoraj ne morete zgrešiti.
:cmok: :laola :cmok: :Fslo
Rudi ti si verjetno že proti Poreznu, muzika pa vsekakor bo.
Lep pozdrav in lep dan iz prelepe Baške grape! Jožko
Uporabniški avatar
 žine
Ta NOvga (kot smo na fešti članov kluba gm4o izvedeli - je to 45 član! :clap: ) sem predčasno odpeljal s fešte nazaj v lj. Se mi zdi, da so se kar lepo namočili danes na progi gorskega maratona. Vsekakor lepa izkušnja, razmere so bile zelo zahtevne. fešta se dobro razvija, mladec na frajtonarci je v dobri formi. Mulce odlične, grapa lepa tudi v temi!
lpŽ
Uporabniški avatar
 jan_jan
Pozdravljeni,
prvo srečanje članov Kluba prijateljev GM40 je za nami. Prijeten program, kratki govori, filmska predstavitev Baške grape z okoliškimi vrhovi in že je bil za nami uradni del. Pri večerji smo podoživljali vtise z naših letošnjih tekaških podvigov in čas je ob zvokih harmonike prehitro minil, ko je bilo (vsaj meni :( ) treba na pot domov.
Vsem, ki ste kakorkoli pomagali, da je prireditev uspela, se še enkrat zahvaljujem, še danes pa so v meni prijetni vtisi odprtih in prijaznih ljudi Baške grape, ki so mi pomagali in vzpodbujali, ko mi je bilo na GM4OX3 najtežje.
Želim vam veliko lepih trenutkov ob bližajočih praznikih in predvsem zdravja, v upanju, da se srečamo in izpeljemo kakšen tekaško - pohodni projekt.
LP jan_jan
P.S. Kljub vsemu pozdravite Durnika (Jožko mi je obljubil, da me čaka :bum:), pa čeprav ga ni bilo tam, kjer sem ga najbolj potreboval.
 Jožko
Pozdravljeni! :D

Lep pozdrav, vsem udeleženkam in udeležencem prvega srečanja prijateljev GM4O. Srečanje je bilo včeraj tko kod smo ga zastavili smo ga tud izpeljali. Mislim, da smo se imeli lepo, povedali smo si veliko lepih stvari in podoživljali težke trenutke, ki so nas spremljali na progi. Seveda največ pa smo si imeli za povedat o lepih trenutkih, ki pa jih ravno tako ni malo in prav ti nam ostanejo v spominu še bolj. :lol:
Skratka lepa in prijetna družba v prijetnem vzdušju Mikijeve gostilne, :toast: ki je med drugim tudi član našega kluba. Seveda pa se je nekaj ljudi moralo truditi, :argue: da se je vse to izpeljalo tako kod se gre:Zahvala, Danici in Tončki za dobro hrano, :clap: Dorici, Cirili, Milojki za slastno pecivo. :clap: :clap: Milojki še posebej za lepo presenečenje, vsak je dobil svojega angela varuha, ki ga bo spremljal na poteh. In seveda hvala Suzani, Dejanu, Tončeku za vse kar so storili, da bilo vse OK. :clap: :cmok: :clap:
Seveda, pa se ob tej priliki lahko zahvalimo tudi oskrbniku Rudiju in Ireni za celoletno skrb za vse, ki izpolnjujejo pogoje za vpis v knjigo in s tem v članstvo GM4O. :laola In seveda Dejanu, ki skrbi za iternetno stran, kukr wad skoz ajelta, in je seveda tudi sam član našega kluba! :clap:
Skratka, preživeli smo lep večer v prijetni družbi, ki je bil ob zvokih harmonike, ki jo je igral Andrej, res prijeten zaključek, ali začetek nečesa novega, lepega . :cmok: In seveda hvala vsem, ki ste prišli k nam z vseh koncev in krajev! :D
Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
Nazadnje spremenil Jožko, dne 12 Dec 2006, 15:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Pingo
Jaa res jee gostilna je bila skoraj nabito polna tekčev in pozitivne energije.Vmes je zarezala tudi harmonika,ki nam je popestrila večer.Hvala vsem,ki ste kakorkoli sodelovali pri organizaciji pogostitve in vsega kar dogaja okoli Kerlcov.Res hvala za prelep večer 8)
Dones sem gledal pobeljen Porezen,matr je lep tudi pozimi :wink:

Lepo se imejte KERLCI :wink:

Milojka hvala za angelčka :wink: lepooo
 marjan
Prav prijeten večer se je zgodil prijateljem Maratona 4 občin. Me je Vilko kregal, kaj sploh delam tam, pa smo lahko partnerji članov tudi prisostvovali. :D
Požrtvovalni Jožko z ekipo nam je resnično polepšal sobotni večer. Jožko iskrena hvala v mojem in Simoninem imenu.

Jožko seveda ni pozabil niti na rože, ki jih je razdelil damam. :heart

Slika
Še več slikc pa tukajle:
http://www.tekaskiforum.net/galerija2/thumbnails.php?album=63

lp,
Marjan
Uporabniški avatar
 bojanu
Dobro organizirano, prijetno vzdušje, hrane v izobilju (tudi sladkišev) in harmonika za podžiganje nog.
Hvala Jožku in kompaniji

Nekaj utrinkov
Uporabniški avatar
 BONI
Jožkotu in vsem ostalim hvala za prijeten večer.
lp DARE in VESNA
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA