Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:
Bor napisal/-a:ajde ajde..gremo u skepovnik.....

kam? :shock: :lol:
aja, ok, k tole je res tko resna tema, da ne smemo smetit!! :lol:

Da bi si tko na čip nabijal poste?
No, tole je pa ena tema, kjer se ziher ne bom oglasil.

hm. ojoj.
Uporabniški avatar
 5rca
pegaz napisal/-a:Da bi si tko na čip nabijal poste?
No, tole je pa ena tema, kjer se ziher ne bom oglasil.

hm. ojoj.

evo ... jest tut ne ... grem kr vn s tuki :wink:

hehe
Uporabniški avatar
 dog
Pačasi a vstrajno se daleč pride. Sem še čisto zelen na forumih, veliko berem ampak čas je moj zaveznik.

1 glas več he he
Uporabniški avatar
 perpetruum
he, he...

kaj pa če bi razširili debato o razliki med kvantiteto in kvaliteto...?

po dobrih štirih mesecih, kar me je dobri "tekaški bog" (ali je bla to v resnici "tekaška vila"...mogoče angel varuh...če ostanem v religioznem terminoslovju) poklical na tale FORUM sem se sistematično prebil že kar skozi en lep del tem in postov od davnega 2003 leta naprej...in mislim, da imam še ogromno štofa za predelat...

vsaka čast, tako tistim s sto, tisoč in še več prispevki, kot tudi tistim z malo manj...a povečini zelo tehtnimi in konstruktivnimi!!! na malo katerem forumu, ki sem ga obiskal sem lahko sledil tako koristnim debatam in napotkom, kot sem jih dobil na tekaškem!!!

in še nekaj zeeelooo pomembnega: nobenih podjebavanj in podcenjevanja takih zelencev kakršen sem tudi sam nisem zasledil...resnično kulturno!

HVALA VSEM TF-jevcem!!!
ob teku ste mi druga najlepša stvar v dnevu...in ponavadi prva in obvezna stvar ob jutranji kavici...pravi mali RITUAL...in rituali so nekaj najlepšega...

lp
peter

;-)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
perpetruum napisal/-a:h

in še nekaj zeeelooo pomembnega: nobenih podjebavanj in podcenjevanja takih zelencev kakršen sem tudi sam nisem zasledil...resnično kulturno!

HVALA VSEM TF-jevcem!!!

Mnogi med nami smo še :mrgreen:
Če pa nismo, smo bili nekoč, vsi brez izjeme. :oops:
Je pa nekaj dobrega v tem, zelenci lahko precej bolj napredujejo, kot profiji 8) :lol:
Uporabniški avatar
 teoo
jaz sem tukaj bolj bralec, zato me pa lahko kdaj pridete pozdravit na siolov forum, kjer mam že ... emm tam nekje okoli 11000 objav (od 2001) :)

kar tako naprej TF
Uporabniški avatar
 dog
teoo vsak novi član je dobrodošel in mislim da govorim tudi v imenu vseh. :D

V začetku sem tudi jaz samo preberal. eeeeeeee mogoče 2 uri he he
Uporabniški avatar
 divad
:oops: kot v drugem tudi v tem življenju nisem ravno zgovoren in sem bolj undercover 8) .
sem pa redno prisoten in na tekočem z dogajanjem na forumu :D in predvsem ko mi zmanjka motivacije in ideje za tek jo vedno dobim.

Hvala
Uporabniški avatar
 športnik
Ok, jaz sicer nisem tekač (razen v službi :evil: ) in ne morem prispevat takaških info in novic, boste pa vedno deležni informacije o mojih vzponih v gorah itd, itd.. :D Dokler me ne bo minilo! :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA