prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Mislim, da je stvar tako pomembna in zgodovinska, da si zasluži novo temo, tako da zanjo izvejo tudi drugi, na samo Kamničani :!:

Zgodil se je namreč 1. tek članov TF iz Kamnika in Šmarce :TF)

Zaslužna sta predvsem lenka in tae. Prva s svojo intuitivno zastavljeno pobudo in drugi z odločno zastavljeno besedo in visoko dvignjenim praporom TFja, sta prepričala še AinE(Ada in Ema), olsona, Bojana (simpatizer) in mojo malenkost, da da smo se odzvali pozivu. Tudi Darja nas je prišla pozdravit.

Kljub dežju, ki mu ni uspelo ohladiti naših ogretih, po teku hrepenečih teles, smo kar takoj užgali eno gorsko 8) (a smo pod hribi doma al kaj :roll: ) V pogovornem tempu, kajti že prvič smo si imel veliko povedati in izvedeti čim več drug o drugem, smo vsi uspešno osvojili našega kamniškega očaka. Stari grad nam je ponudil prelep razgled na z lučmi okrašen Kamnik z okolico in nam tako povrnil ves naš trud. Vrnili smo se po isti poti, zdaj seveda še bolj lahkotno, kljub vedno močnejšemu dežju, kar pa nas je samo še bolj spodbujalo v naši močni gorečnosti. Skoz temo, ki se je gostila, nas je kot zvezda severnica vodila taetova mobilna razsvetljava in dokazovala možnost sožitja primarnega doživetja narave z vrhunskimi dosežki tehnike.

Analiza tokrat ni bila mogoča, v tem pa je bilo vreme vendarle močnejše, upam pa, da bo še priložnost. Nismo sprejemali kakšnih zavezujočih dogovorov ali pisnih sklepov, dogovorili smo se le, da velja isto za nasledno soboto. Upam, da bolj natančna navodila sledijo - tae.

Še veliko je poti okrog Kamnika, ki bi jih bilo vredno preteči v družbi TF, jaz si želim, da bi ta pobuda zaživela in ne bo poniknila na smetišču zgodovine :cry:

(P.S.:medtem, ko sem to dokončeval sem videl, da je tae podal poročilo v temi Samo za Kamničane, mogoče ne bo nič narobe, če tole ostane kat je drugi pa pišite v omenjeno temo)
Nazadnje spremenil DuleKTKV, dne 10 Dec 2006, 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Dule, dobr si tole spesnil. Za ostalo mi je zmanjkalo besed.
Uporabniški avatar
 olson
Živjo :P

Tudi jaz se strinjam z Duletom,da bi ta pobuda zaživela,kajti bilo mi je zelo prijetno v tej novi družbi,kljub dežju,ki nas je včas malo namakal.
Upam pa,da se bo naslednič družba še povečala,kajti v okolici Kamnika je res voliko poti,katere bi lahko skupaj pretekli. :laola

lp OLSON :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA