Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Bi radi v dobri družbi prišli v novo leto 2007? Pridružite se nam 31. decembra 2006 ob 23. uri v Ljubljani na Urhu. Dobimo se na parkirnem prostoru pri cerkvi na svetem Urhu. Štart bo ob 23.15 uri, nato bomo skupaj odtekli v novo leto 2007. Vabljeni tudi pohodniki, saj bo tudi za njih poskrbljeno. Proga bo potekala po gozdu proti Orlam in nazaj na parkirno mesto. Cilj in štart sta na parkirnem prostoru.

Tek ni tekmovalnega značaja, zato se lahko pridružite vsi, ki bi vam tek v novo leto pomenil prijetno druženje. Spremljevalci nas bodo počakali na parkirnem prostoru, ali pa se bodo lahko peš odpravi po malo krajši poti proti Orlam.

To bo že 4. tek v novo leto in vemo da nam bo lepo. Štartnine ni, za pijačo in hrano vsak poskrbi sam.

informacije:
tel.: 040 455 511, 041 402 202, 031 52 92 06
Uporabniški avatar
 MatjazV
Seveda pridem tudi na letošnji tek v novo leto. Dobra ideja, da spremenimo lokacijo. Upam, da bo do takrat že kaj snega, da bomo imeli bolj zimsko vzdušje.

MatjazV
Uporabniški avatar
 EčO
Sem že začet animirat klapo :!: Mislim, da bo zanimanje :juhuhu: In pol pridemo :lauf: pa :toast: novemu letu :!: :!:
Uporabniški avatar
 pia
Še dvakrat gremo spat, potem pa na nočni Golovec...

Včasih smo tekli na Rožnik, pa je bilo mnogo preveč ljudi in predvsem preveč detonacij. Eno leto jo je Tobi (prestrašen zaradi petard) ves zmeden pobrisal nazaj proti parkirišču. Še dobro, da ga je v tisti temi opazil nekdo iz začelja skupine in ga priklical nazaj. Malo kasneje smo tik pod cerkvijo srečali majhnega izgubljenega kužka...

Katera od forumovk še pride, da bomo regljale celo pot?
Uporabniški avatar
 Snezinka
Mene zelo mika, ampak še razmišljam, tako da ne bom zaenkrat še nič obljubila...

Lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Sva sa Jusufom ugotovila, da je treba malo prezracit tetovaze s kavca in pocivalnika. :twisted: Zatorej se bova priklatila na pohod. ;)

lp, oranzni slon

p.s.: 8) Zgleda, da ne bova prisla sama. :)

@Snezinka, nic cincat, bo ziher zelo vredu. :)
Uporabniški avatar
 softi
Pridem!

Še mal pa se zagledamo :wink:
N.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ne morem verjet :shock: 8) 8) 8) ... sem cincala, ker nimam lučke... in danes mi je pozni Božiček prinesel lučko 8) 8) 8).

Zdaj cincam sam še kr tko...zarad lepšga 8) 8) 8) .

Pozdravček,
Snežinka z lučko :idea:
Uporabniški avatar
 mami Irena
:D
Prihajam tudi letos, čeprav nemorem še tečt.
:piti: pravzaprav sva v dvojini

in upam, da bo tudi :juhuhu: pohodnike kdo
vodil
:shock:

lp
irena
Uporabniški avatar
 pia
Pohodnike bo vodil Matjaž s Šebo. Ni variante, da se kdo znajde v Kočevskem rogu...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA