prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Boy-N
Pozdravljeni vsi.
Zanima me ta model polarja, ki mi tako po funkcijah, kot cenovno ustreza. Vem pa, da ima nekaj hroščev :roll: (ok, da so hrošči na računalnikih ampak v uri :?: ... svašta), ki resetirajo uro, pa bi vprašal, kako je s to zadevo sedaj po enem letu odkar je bila ura predstavljena. A so napako uspeli odpraviti ali pa se mi bolj splača pogledat za kaj drugega (rs400sd naprimer, čeprav je precej dražja)

V naprej hvala vsem za pomoč in lep tekaški pozdrav.

Bojan
Uporabniški avatar
 bigk
Jaz imam rs200 od maja. V tem času sem moral ene 5-krat uro resetirati, pa še težave so bile z zvočnikom (zvok je bil ali pa ne). Potem sem uro poslal na servis, kjer so mi zamenjali glavno vezje in od takrat naprej še nisem imel problemov. Ne vem pa kako je z novimi modeli, ali imajo odpravljeno napako ali ne...
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Jest ima RS 200 sd že od lani decembra in mi je res na začetku parkrat ''zmrznila'' :wink: (ampak je blo res mraz...), no sedaj se je pa sama po sebi unesla in nimam problemov... :juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA