Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hitrohodec
Na spletni strani www.atletska-zveza.si dobite razpis tekmovanja za "Koprski tek" na programu v soboto, 16.t.m. na koprskem stadijonu "Bonifika". Ob 11.00 je start v teku na miljo, ob 12.00 pa bom skušal v 1 urni hoji izboljšati svetovni rekord, ki je sedaj last Američana Kniftona z 12.314 m, zato mi bo vsako spodbujanje vas tekačev še kako dobrodošlo. Se priporočam in že vnaprej zahvaljujem! Pozdrav iz Zamejstva!
Uporabniški avatar
 50cent
hitrohodec, mi smo s teboj :laola

:TF)
 Jožko
Pozdravljen!

Pokaži jim HITRI kaj se pravi bit SLOVENC!
Baška Grapa je s tabo!!!!!!!!!!!!!! :clap: :toast:
Uporabniški avatar
 Kunec
Morda pa se še jaz pomerim v hitri hoji... grem kr prec mal pohodit...svež zrak kliče.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Klub tekačev Kurja vas navija zate :laola
 hitrohodec
Moram nekaj popraviti: svetovni rekord je točno 12.324m (in ne 12.314m) in je bil dosežen v ZDA leta 1990 (John Knifton), se bo treba pa potruditi še 10m dlje! Upamo le na lepo vreme ali vsaj, da ne bo kakšne burje ali naliva, vse drugo pa nas ne plaši. Zamejski pozdrav!
Uporabniški avatar
 RoKo
26 let star rekord? Kako to da te ni zanimalo rušenje malo prej? Ali si morda zdaj v boljši formi kot pred leti?
Sem bral o tvojih rezultatih od leta 1983 v Primorskem dnevniku ko si bil eden glavnih zamejskih športnikov, poleg košarkarjevJadrana in kotalkarjev. Čeprav te ne poznam osebno, sem vedel kdo si tisti moment ko si nekje okoli 17 km švignil mimo mene v Nabrežini.

Mislim da si priprevljen na rušenje, čim si se za to odločil. Bo lepo za videt, da je prizorišče novega svetovnega rekorda Koper :Fslo
Drži se in dolg korak.
 hitrohodec
Rekord je pravzaprav star "le" 16 let (1990-2006). Kar se pa tiče razloga, zakaj ga nisem prej naskakoval je zelo preprosto: sem namreč že lastnik svetovnega rekorda v enourni hoji v kategoriji M45 z 12.770m sedaj pa naskakujem tistega kategorije M50 (čez mesec dni imam namreč 54 let), ki sem ga sicer že izboljšal julija leta 2003 na Državnem veteranskem prvenstvu v Ljubljani z 12.390m toda nato mi ga niso priznali, ker je organizator prepozno poslal razpis! So namreč pravila zelo stroga ko gre za svetovni rekord. Seveda sedaj nisem močnejši kot pred 20 leti, ko sem v 1 uri prehodil 13.513m, sem pa zato starejši, kar mi olajša nalogo (ali pa ne?), ker je rekord bolj dosegljiv. Sem pa trenutno v dobri formi (letos celo v najboljši), ker sem pred mesecem dni nastopil na italijanskem Državnem prvenstvu v hoji na 100 (sto) km in sem zato opravil za trening ogromno km, kar se mi sedaj obrestuje. Mimogrede, na članskem prvenstvu sem zasedel za moja leta še kar dobro 2 mesto z novim svetovnim rekordom M50 in tudi M45 9.58'14" le 4 minute za zmagovalcem, sicer pa 17 let mlajšim Italijanom Defendentijem iz Bergama. Pozdravljeni in hvala vsem za voščila!
 stina
Ciao,,ma bravi,,,
Jast bom pa tekla na miljo,,,upam anke jast,da bo vreme,,kajti z mano bo še sinček,,,že,ki je član AK-KP;=)
Lep,športni pozdrav,,,kjer koli že ste;=)

Hitra hoja pa ni tako "izi"kor je videt,,,magari lani je bil samo 1 udeleženec,,,
 hitrohodec
Letos pa nas bi moralo biti kar nekaj. Svoj nastop je zagotovila skupina hitrohodcev iz Zagreba in še Veršec iz Bizeljskega ter Makovšek iz Velenja, kar bi mi v primeru rekorda zagotovilo priznanje, po pravilih namreč morajo startati najmanj 3 atleti, drugače se rekorda ne prizna. To se pravi, da za rekord ni potreben le trening toda se moraš tudi izredno dobro pozanimati o pogojih za priznanje,drugače je ves trud zaman (kot se je zgodilo pred 3 leti v Ljubljani). Zamejski pozdrav.
Uporabniški avatar
 lunca
O, matr! :shock: Jaz tečem bistveno počasneje kot ti hodiš! :cast1:

Bom naredila vse, da pridem navijat zate, ker bom slučajno na tem koncu.
 hitrohodec
Hvala ti že vnaprej. Ko greš na vse ali nič, ti vsaka še tako majhna spodbuda pride prav, zato upam da se vidimo, sicer pa lahko tudi sama tekmuješ v milji ali krogli-disku, ki bodo vse na sporedu že prej.
Športni pozdrav.
Uporabniški avatar
 RoKo
Hej.

Kako se je končalo, upam da uspešno. Sem službeno zadržan, pa se ni dalo. Teka na miljo bi se udeležil. Za hitro hojo - je treba tečt tehnično ali se je dalo po domače, pač malo bolj hitro?
Uporabniški avatar
 mirko1
iskrene čestitke za svetovni rekord.
lp, mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA