Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ker nihče noče pričeti ,bom pa nekaj vtisov napisal jaz.
Ta tek je bil netekmovalnega značaja ,ob ne najbolj prijetnem vremenu , pa je vendar privabil kar veliko število tekačev, kar znova dokazuje , da za prave tekače vreme ni ovira.
Jaz sem tek vzel bolj za trening (hm, kar dolga vožnja za trening) ter za srečanje s starimi znanci. Se pa pozna , da že nekaj časa ne sodelujem na primorskih tekih, ker je bilo tudi veliko takih , ki sem jih videl prvič.
Ker sem tek vzel kot trening, sem začel zelo počasi in nekaj časa gledal naše forumovke v hrbet , nato sem v drugem km malo pospeši v skoraj tekmovalni tempo v osmem pa zopet malo zmanjšal tempo, da ne bi preveč " trpel".
Proga izredno atraktivna , res , tudi blatna , kar pa je bilo glede na datum tudi za pričakovati.
Testenine odlične!
Tudi veliko članv TF.
Lepo srečanje in druženje z lepim treningom.
Toliko jaz!
Lp
 giorgio
Lep pozdrav forumovci.No pa je še en tek obkljukan.Vreme odlično (za mene),proga pa kar močno namočena in blatna.Organizacija dobro speljana,proga pa presenetljivo dobro označena.Skratka ODLIČNO.Drugo leto pa spet pridemo.LP :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
Vožnja v Gorico- 3 ženske z mano, nazaj 3 ženske in trije pokali. In to vseh velikosti.
tek- tek kot tek, najprej da bo namesto treninga, pa me je vseeno malo zaneslo in je šlo hitreje. Nekdo se me je lotil v finišu, sva kar potegnila-za popestritev. v cilju z ramo ob rami.
Trening za spomladi, menda je na isti progi. (tako pravijo) V suhem vremenu je to odlična proga. Blagom vam v Gorici. Idelane razmere za trening.
Podelitev-malo preveč suhoparna, kak glasbeni gost bi se lahko našel. Morda Iztok Mlakar, bi kakšno rekel.
Srečno vsem na tekmah v 2007.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
miro napisal/-a:...Testenine odlične...

:arrow: potrjujem :!:

RoKo napisal/-a:...Podelitev-malo preveč suhoparna, kak glasbeni gost bi se lahko našel...

:arrow: Je pa res, da nam je Dušan Mravlje povedal par zanimivih stavkov. Čeprav smo v osnovi to že vedeli, je bilo vseeno fajn slišat od pravega ultraša, namreč v stilu "vse je v glavi" in "cilj je, da prideš na cilj".
Osebno me vreme ni motilo, je bilo pa res pri spustih potrebno malo "bremzat", drugače bi bil prehitro ... kaj vem kje :?:
Uporabniški avatar
 bojanu
Prav prijeten tek. Panovec je simpatičen za laufat. Odtekli en bolj počasen tek v skupini, kjer so skoraj vsi (vse) dobile pokale :shock: Le z Vilkotom sva bila samo šoferja :lol:

Slika
Nazadnje spremenil bojanu, dne 12 Dec 2006, 09:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 brankos
Glede na dejstvo, da sem na tekaški pavzi sem do zadnjega okleval ali tečt ali ne. Pa je zmagala tista - če že grem po pokale v Gorico bom pa še teku in prav prijetno je bilo - zame seveda najbolj na vzponih v gozdu, kjer je bilo kljub blatu in listju prav prijetno. Na spustih pa mal bolj na esay in v cilj sva s frednom pritekla skor kot pozerja.
Tekaško kosilo - testenine super, čaj tudi, med kosilom in podelitvijo smo taplavi naredili še hiter sestanek. Podelitev na kateri smo bili TFjevci konkretno zastopani - tudi sam vrhovni Ero je bil poleg, je hitro potekala in bila končana po časovnici okoli 14.ure - kar je zame pomenilo: hitro na pot do LJ ter na Šmarno, kjer sem se že pred 16 uro basal z dobrotami, ki so bile pripravljene za srečanje članov TK Šmarongorska naveza ob zaključku tekaške sezone 2006.

Fotke pa se najdejo tudi na: http://www.filipides.com/
(fotogalerija)
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

ja, res je bilo prijetno v nedeljo na Panovcu. čestitke vsem, ki ste prejele/prejeli pokale za celoletni trud. in seveda vsem, ki ste bili zraven!

še reportaža iz [url=http://sportal.siol.net/default.asp?article_id=10131010612121010390]'uradnega' medija :arrow:

Slika[/url]
miro napisal/-a: gledal naše forumovke v hrbet

Kolkor te poznam, si pokukal slabe pol metra pod hrbtom...:twisted:
miro napisal/-a:Testenine odlične!
Pravilneje bi bilo....''pašta odlična'', glede na lokacijo teka :D

Sicer pa vsa čast da si se pripeljal dol v ''naš'' konec...škoda samo da te ni vreme obdarilo še soncem. Namreč razgledi Predela/Bovškega/Kobariškega...so nenormalno prečudoviti!

Pa drugič...

Grega 8)
Uporabniški avatar
 miro
Eagle. trudim se pisati Slovensko- čeprav je tudi primorščina slovensko narečje.
Drugače pa sem seveda Forumovke dobro pogledal -spredaj in zadaj , pa ne samo forumovke, res me poznaš.
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA