u,madona, moj glas je prvi

in verjetno tud ne edini..
skratka, zgodba je naslednja: če sem že mešal oz. se ukvarjal z nedovoljenimi substancami, je to bila kombinacija efedrina, kofeina in aspirina, vendar slednjega redkokdaj... treniram vedno brez kemičnih substanc, efedrina ne uživam več, se pa pred tekmo pojavi kofein, in sicer v obliki kave, redbula in to je vse...moj kolega je probal kokain, in je rekel, da štiri dni ni nič jedel, nič spal, je imel pa energije za znoret...zavedam se posledic ECAja, zato sem z navedeno kombinacijo nehal... je pa kombinacija efedrina in kofeina prav prišla pri dolgem maratonskem učenju..žal...lanskoletni lj maraton...tri ure pred tekmo trans x, eno uro pred tekmo kombinacija ECA....po maratonu sem imel še turnir v karateju...ko sem se eno uro po maraonu vlegel, se mi je v glavi zvrtelo, mislil sem, da bom izgubil zavest, mešanica zavesti in nezavesti...čuden in nevaren občutek...ostal sem pri zavesti, vendar se z zadevami nočem več špilat...pa ne zaradi prepovedi jemanja dopinga, ampak predvsem zaradi zdravja...nekako mi je to zadnje ratalo prioriteta...