Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 RoKo
marjan napisal/-a:Mislim da nam je nekaj "provokaterjev" (sigurno so kolesarji :wink: )malo temo napacalo.

Še veliko nas je, ki gorski tek premagujemo z isosportom in podobnim.
Ne se ustrašit, prijavite se, pa bo veselica. :D

Pa brez zamere
Marjan

Provokatorje zbrisat.Izosport, izotonik, frutabela, rozine, banane in pašta. To je ves doping. Pivo, glaž vina pa po tekmi. Ostalo adijo pamet. Ne ga srat s takimi po TF. hodte drugam
Uporabniški avatar
 Dule
Ja škoda fantov, ki na tak način prehranjevanja ne bodo dolgo tekli.
Tako dolgo kot mi sigurno ne.

Pa dober tek :?
 dr.dre
Upam, da vs je res cim vec takih, kot je Marjan in podobni. Res sm se zgrozu, sploh nad jocotam.
 SILVJN
halo
Nazadnje spremenil SILVJN, dne 13 Dec 2006, 14:32, skupaj popravljeno 1 krat.
 SILVJN
če so pa provokatorji pa nč zato, ignorirat, ignorirat, pa tale bato pa njegov brat bato-twix naj bosta kr tih.onedva sploh ne vesta kje je kališče.marjan ti kr lepo treniraj pa boš zmagov. kolesarji itak niso hudi, razen robič.carji baje pridejo iz bohinja pa kamnika, tm majo baje hude ekipe.
doping,ja doping to je pa druga stvar. izogibat se ga je treba, sigurno.jest mislm da bi blo fajn da bi bla doping kontrola.pol bi bli pa kolesarji sigurn dobri. tko pa ne vem če bojo lahko tekače premagal.
pa tale je dobr, no, kva je že, k pice voz, no, aja, aleš.on bo tud zmagov.jest ga vidm k trenira s kolesom, tud k je minus.on je dobr. baza, baza za kališče. uživejte, se slišmo ob 22. k neham delat. ajde
Nazadnje spremenil SILVJN, dne 14 Dec 2006, 06:56, skupaj popravljeno 2 krat.
 joco
Evo sm glih iz kališča prletu. Vidm da ste se vsi name spravl. Pa sj mal heca mora bit.
Dobr da jutr še Davo domov pride. Pol pa pridemo Jezerjani na Kališče v polni postavi.
 SILVJN
pozdravljeni vsi forumaši in kališčarji, evo me ne sm pršu mal prej iz šihta, pa sm hitr spotoma še na kališče skoču, z lučko na glavi se ve da.Sam da vam povem, nism bil edini, srečal sm dva v kolesarskih dresih (samo zgornji del), pa ene tri še bl zagrete tekače. Pa nobeden tud odzdravu ni nič, pomoje je bla taka dila, ker slišal sm jih pa že 100m prej.drugač pa je st grem jutr ob 9 gor, da pogledam še kje so nevarni odseki, pa korenince.je st že ko maj čakam to. Pozdravček vsem
 batoo-twixx
No kako je sedaj, tale kališče pa res vsi komaj čakate. Joco (jezrsko) jih bo iz jezerskega prpelov, pa eni bohinci tud pridejo.Včeraj sm srečal enega Samota iz bohinja, prav da pridejo.tko da konkurenca bo.
 marjan
SILVJN napisal/-a:pa tale je dobr, aleš. on bo tud zmagov.jest ga vidm k trenira s kolesom

Sem ga videl danes na delu na Jošta. Je kar tekel gor 8) . Ker sem se ravno spuščal s prvega prihoda, sem mu "zagrozil", da ga bom ujel. Ko pa sem obrnil še enkrat gor, pa ni bilo nič iz tega :wink: Verjetno se mi je skril :shock:

Očitno je tole Kališče kar magnet. Skriti favoriti treniramo drugod... :wink:

Lepo trenirajte,
Marjan
Uporabniški avatar
 jonas
se verjetno obeta še ena kolesarska ekipa iz maribora :)

se vidimo, lp
 roby!
kasn mate zarad te tekme gor se bo pokazal kdo je najbolsi.pa jst stavm na kolesarje(bitnc.......... pa njegova ekipa)
 joco
po moje bodo pa Jezerjani zmagal. Dons je bil krasen dan na Kališču. Sem šel 2x en tak zmern tempo. Počas morm mal intenzivnost spuščat. Je pa Robič mim mene padu k ... Sem si kr superge začel zavezovat (kao sj bi te držov, če,če ...) . Tko da so tud kolesarji opasni. Važn da se bomo fajn imel
 marjan
Danes sem pa šel gor dol gor. Palice doma pozabil, tako da sem v drugo že kar noge pošteno čutil :? . Je res razlika palice ali brez njih.

Bomo sestavili ekipo TF?

Trije smo že T1, Dule in sam. Če bo še kdo s TF šel, naj se pa javi, pa lahko naredimo več ekip. :D

Čao,
Marjan
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
marjan napisal/-a:... Če bo še kdo s TF šel, naj se pa javi, pa lahko naredimo več ekip...
Se bi znalo zgodit', da prideva z MiroR-jem ali kdo od naju sam. Na tak dan je pa težko naprej vedet, kako bo ... služba pač.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA