Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Odzadnjak
oranzni_slon, jaz se strinjam, da bi rezultati morali bit takoj (če že ne online, ko domači spremljajo vmesne čase, he-he) ne glede na to, kdo meri, kdo obdeluje in kdo si daje pravico nad objavo rezultatov na svoji (ali kateri-koli) spletni strani.

Vendar posel je le posel, pa če se nam še tako neumno zdi, da ima nekdo ekskluzivo nad objavo rezultatov, kar je (po mojem mnenju) čista bedarija...
Uporabniški avatar
 Barb
Pozdravček vsem, ki sem vas že spoznala v Radencih in tistim, ki vas še bom
Kaj vse sem zamudla v teh dneh.Kolk ste napisal.Zdej lahko vzamem še par dni dopusta,da preberem vse tole.
Skratka,vtisi z Radenc so več kot vrhunski.Na cilj sem pritekla(bojda še s kar dobrim rezultatom za bejbo),a pa še Pahorja sem stegnla(sej vem, da boste rekla, da mi je pustu,zato, da me je lahko gledal v ritko),ampak ipak,bla sem pred njim.

Drugače gre še posebna zahvala oranznemu_slonu(žal sva se ob vsem tem čvekanju pozabla predstavit s pravimi imeni), ki mi je delal družbo na kar nekaj kilometrih in mi popestril mojih prvih 21km.Hvala.

Sama sem ful zadovoljna, ker sem osvojila teh prvih 21km.Hkarti nisem občutila nobene posebne utrujenosti in sem se v ponedeljek žena vse zgodaj zjutraj podila po Rovinju.

No tko-zdaj sem nazaj in kot sem že nekaterim obljubila, upam, da se še kaj vidimo in spoznama tudi v živo.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Barb napisal/-a:Drugače gre še posebna zahvala oranznemu_slonu(žal sva se ob vsem tem čvekanju pozabla predstavit s pravimi imeni), ki mi je delal družbo na kar nekaj kilometrih in mi popestril mojih prvih 21km.Hvala.

:) :roll: Na tem mestu je oranzni slon definitivno opravicil svoje ime. Tudi tebi hvala za druzbo in dobrodosla se kdaj. :D 8) Barb, evo :cast: za Radence. In prav je, da si Barbiko (Pahorja) stisnila. :-)
Tek ob morju ima se eno lepo prednost. Ob koncu se lahko mirno zavalis v vodo in se tam nekaj casa migas. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Barb
:P Hvala za :cast1:
Drugač pa se nisem veliko metala v vodo, ker je blo še kr brrrrr
Je blo pa luštn laufat ob sončnem vzhodu

In ti si v redu?
Uporabniški avatar
 primus
in kolko je tekel Barbika (Pahor) ?

(ne bom vprašal kako, ker domnevam da LEPO.... :D )

primus
 Nataša
1 ura 52 minut

eh...
Uporabniški avatar
 Barb
Nataša,mimogrede,kr nekaj folka sm vprašala,kdo bi lahko bila Nataša,pa te neisem uspela najti

....tko, da nama bo srečanje v živo ostalo za drugič
žal

...vidm pa, da si krst dobr prestala
 Nataša
ja, koga si pa sprašvala??? sej forumovci me poznajo, pa oranžni slon me je tud prehitu na začetku...

eh :cry:
pa v Bevkah...

ideja-do naslednjega leta navezat stike z vsemi prebivalci vseh vasi ob progi v Radencih (Petanjci, Rankovci, Gederovci, Ptičevci, Miševci, Levovci in Desnovci) in jih zvabit v mojo sekto. kaj se to prau da me noben ne pozna! madona duš! sej pravm...
Uporabniški avatar
 tmp
Mene je sprasvala, sej sem ji povedala, kako zgledas, ampak kje pa si pa se mi ni niti sanjal. Mogoce sem bla pa prevec zivcna pred tekmo :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Z*
Nataša napisal/-a:ideja-do naslednjega leta navezat stike z vsemi prebivalci vseh vasi ob progi v Radencih (Petanjci, Rankovci, Gederovci, Ptičevci, Miševci, Levovci in Desnovci

Ej, teh zadnjih štirih vasi pa ne poznam :?: :shock: :shock: :evil: :?: :!:
Ja, kje si pa ti tekla?!. Ni čudno, da te nismo videli! Te današnje karte so tudi tako zanič ..., knede, človek skoraj nič več ne najde. :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Vem, da te je slon vidu,sam veš da mi ni blo, da bi tekla nazaj, da bi te spoznala-tolk pa itak nisem bila za laufat

Torej-Bevke

Unim tam v Radencih bomo pa do druzga leta tud že povedal kdo si,če te bo še kdo isku

Aja,no vidiš da se javljajo ljudje-katere sm sprašvala
 Nataša
Z* napisal/-a:
Nataša napisal/-a:Ej, teh zadnjih štirih vasi pa ne poznam :?: :shock: :shock: :evil: :?: :!:

Kako ne??? madona ste ve knjižničarke neizobražene, jao jao, kam gre ta svet... :roll:

Z* napisal/-a:Te današnje karte so tudi tako zanič ..., knede, človek skoraj nič več ne najde. :wink:

je res, ja. Mišovce se kr da najdet, zaviješ pr tretji bajti v Pepelovcih levo, sam ostalo je pa živa misterija. zato se pa z Javornikovo nisva mogle z ramo ob rami mert...zarad te prekmurske geografije! :evil:
Uporabniški avatar
 Z*
Nataša napisal/-a:Kako ne??? madona ste ve knjižničarke neizobražene, jao jao, kam gre ta svet... :roll:

Saj pravim, tamle zgoraj ti je en osebni zaimek z vezavo malo napačno "zašpilu", sicer je pa kar prav ... :lol:
 Nataša
Tekstualna picajzlarija spet na delu :D :D
v tem primeru ne bom rekla SMO ME, glede na to da JEST vem kje so Mišovci in Ušesovci, VE pa ne.

špilam pa sam na glavnik.

zdej bo pa zame že cajt da :ignore: a ne a ne
Uporabniški avatar
 lojzeP
Nataša je bla ander caver ( sem jo še jest komej spoznou ), potlej sm ji pa šapko še mal nižje phnu, in evo, jo noben ni več poznou. :roll: :roll: :roll: :hehe:

2x LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA