Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

[img=right]http://www.tekaskiforum.net/galerija/albums/userpics/10259/thumb_img011.jpg[/img]
Dobrodelni tek božičkov po Tivoliju
22.12.2006, ob 18. uri
Ljubljana – Tivoli

Že nekaj let zapored pripada čast zapiranja tekaške sezone v Ljubljani Božičku. Pravzaprav božičkom, ki okoli prvega zimskega dne preplavijo z lučkami razsvetljen park Tivoli. Letošnja prireditev bo v petek, 22. decembra, s startom ob 18. uri, nad tivolskim zimskim bazenom. Razdalji bosta 2 in 8 kilometrov in boste primerni za vse, ki lahko tečete ali hodite. Obvezen pripomoček bo svetilka. Startnina bo 1000 tolarjev, ves zbrani denar pa bo šel za klovne zdravnike, ki bodo čez praznike obiskali otroke v bolnicah. Informacije: 041/537-097, www.tekaskiforum.net.

===============================

tole zgoraj je spisal Žiga in skupaj vas vljudno vabiva na tradicionalni Božičkov tek v Tivoli. vse je klasično zbor na mostu ob okrepčevalnici Aquatica, tek na Cankarjev vrh in mimo Čada nazaj, pohod po parku, dobra družba, dober namen, ... pridite :)
Nazadnje spremenil ero, dne 02 Jan 2007, 09:50, skupaj popravljeno 1 krat.
 bojanm
Fino bi bilo,če bi vsak Božiček(tekač)prinesel tudi kako majhno darilce za otroke,bombone,čokolado.
Sej ne vem,če je to izvedljivo,Ero to bi moral ti povedat,če bi se teh daril nekaj nabralo,jih bo treba tudi predat naprej,sej pravim samo ideja.
Uporabniški avatar
 anzy
upejmo da bo ta božiček prinesel tud sneg, ki ga za enkrat ni!

:?
Uporabniški avatar
 katja r.
super stvar :laola ,a božički tečejo oblečeni v božičke?ne bi blo slabo :lol:

Božiček(tekač)prinesel tudi kako majhno darilce za otroke,bombone,čokolado.bojanm

tud jest bi z veseljem prnesla kakšno sladkarijo!

upam d bom lahko pršla, d otrokom mal polepšamo praznike!

lp katja
Uporabniški avatar
 Finžgar
Zagotovo pridem, pa še sošolce prpelm, k so navdušeni!
Uporabniški avatar
 Finžgar
anzy napisal/-a:upejmo da bo ta božiček prinesel tud sneg, ki ga za enkrat ni!

:?

Za tek je supr, je pa res mal pusto. Upajmo, da bo vsaj za božič
 eggy
katja r. napisal/-a:super stvar :laola ,a božički tečejo oblečeni v božičke?ne bi blo slabo :lol:

Ja....ne moreš verjet.....ampak......res tečejo Božički, no vsaj lani in predlani je bilo tako. Na štartu smo dobili božičkove kapice in..... luštn tek ......

Če bom le mogla, pridem.

pozdravček,
eggy
Uporabniški avatar
 softi
[quote="bojanm"]Fino bi bilo,če bi vsak Božiček(tekač)prinesel tudi kako majhno darilce za otroke,bombone,čokolado.

Oj!
Stvar sem vzela ultra resno in se je nabralo že za celo vrečo sladkarij... Potem sem šele vidla, da sem malo narobe prebrala, da je bila to samo ideja. No ideja se mi zdi odlična, zato upam, da se bo nabralo še za kakšen božičkov žakelj :D !

Se vidimo vsi razsvetljeni
:wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja tudi na ta tek sem mislil priti da bi pomagal pa imamo v službi inventuro :evil: kdaj se to spomnejo dijo porko :( .
Sem hotel da bi pomagal ker sem govoril z Žigom pa sem potem videl da delamo 22 decembra.
Ma naslednje leto bo pa bolje :wink: .
Skratka uživajte na tem teku in čimveč lepih trenutkov želim vsem.
ČAO!
 Marinka
Softi,
ti kar prinesi s sabo tisti žakelj sladkarij. Ponavadi ko jih zagledam, se tudi jaz obnašam kot otrok!
Uporabniški avatar
 ero
hoj in sori, ker se bolj malo oglašam v tole napoved.

torej - petek in Božičkov tek TF po Tivoliju se hitro bližata. kot vednodo zdaj bodo udeležencem na voljo tri možnosti:

1. pohod po Tivolskem parku - okoli 2 kilometra zmerne hoje po Tivoliju, vodi Pia

2. tek prek Rožnika z dvema inačicama: (priližno) 8 km ali 6,5 km - dober kilometer več je dolžina kroga okoli Šišenskega hriba. pričnemo vsi skupaj in gremo od bazena desno gor po sankališču za Tivolski grad, tam desno v klanec in na vrhu klanca levo. čez dobrih 500 metrov zavijemo desno in zaokrožimo okoli hriba ter se po zaključenem krogu vzpnemo na Rožnik, nato pa spustimo do Čada in vrnemo v Tivoli.

počasnejši oziroma tisti, ki bomo tek vzeli bolj na izi, preskočimo kroženje okoli hriba in se po premaganem prvem klancu podamo naravnost na Rožnik.

vaši vodniki pri teku bomo Matjaž na začelju, jaz na sredini, kjer bom usmerjal promet pri kroženju, za čelo skupine pa še iščem prostovoljca. kdo se javi? potrebujemo nekoga, ki bo znal brzdati šprinterje, da ne bodo zbezljali :)

prosim vas, da se pravočasno zberete in opravite 'formalnosti', da bomo s tekom pričeli ob šestih. za čaj in dobro voljo bo seveda poskrbljeno :)
Uporabniški avatar
 Finžgar
a bodo letos tud kapce, in odsevni telovniki, al prnesm od lan :)
Uporabniški avatar
 softi
Oj!
Jst prostovoljka DA.
Kdaj bi morala bit potem tam, pa kje?
A potem grem lahko tečt zraven? Pridem prvič pa ne vem....

Lp
Nazadnje spremenil softi, dne 20 Dec 2006, 17:33, skupaj popravljeno 2 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA