Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mojmir Kovač
Malo me moti, ker mi pošiljate toliko zahtevkov za krtončke. kar naenkrat bi radi vsi tekli zastonj :lol:

Saj je prav! Kar dajte se prijavljati. natisnil sem le 500 kartončkov in še nekaj jih imam na zalogi. vendar jih ne bom ponovno natisnil. Kar je pa bo.

www.skid.si

Mojmir
 Mojmir Kovač
Malo sem razmišljal... mogoče pa bi lahko vnovčili tist gratis tek s kartončka, pri katerem drugem organizatorju 8) saj na koncu koncev pri nas na Obali ni tako lepo, pa še na koncu Slovenije smo, prav tam na drugi strani od kurine glave (Slovenija = kura)

:wink:
 Mojmir Kovač
OBVESTLILO

odgovore na nagradno vprašanje, ki se nahaja na www.skid.si kontroliramo v soboto, 16.12.2oo7

Nagrada je lepa, velika, modra ali rdeča brisača HERVIS.

Mojmir

Prosim povej za našo stran www.skid.si tudi prijatelju. Hvala!
 Mojmir Kovač
Vsem, ki poskušate odgovoriti na nagradno vprašanje majhen namig. Dobro preberite vprašanje... koliko meri najkrajši...

www.skid.si

Mojmir

P.S. Prosim poslji naso stran prijatelju. Hvala! www.skid.si
Uporabniški avatar
 Bosti
hm.... to je pa zlo u izi č se ne motm :lol:
 Mojmir Kovač
Pozdravljeni!

Danes bo zasedala komisija, ki bdi nad nagradno igro. Podelila bo nagrado tistemu, ki se je z odgovorom najbolj približal pravilnemu odgovoru.

Vprašanje se glasi:

Koliko meri najkrajši 10 km tek, ki smo ga poimenovali Povežimo soline in je na sporedu v nedeljo, 18.3.2007 v Piranu?

Vprašanje lahko vidite na www.skid.si

Nagrada je mehka, velika, udobna in prijazna brisača, ki jo podarja HERVIS.

Še imate čas...

Mojmir

Uporabniški avatar
 RoKo
Mojmir Kovač napisal/-a:Nagrada je mehka, velika, udobna in prijazna brisača, ki jo podarja HERVIS.

Kaj samo eno brisačo je podaril trgovski gigant Hervis? Kdo je torej srečnež?
 Mojmir Kovač
Pozdravljeni!

Vem, da željno pričakujete rezultate nagradne igre, ki se nahaja na www.skid.si

Po imejlu sem dobil 23 odgovorov. Vsi so bili enaki, in sicer 10km.
Ker so bili vsi odgovori zgrešeni in enaki, bomo podaljšali igro do sobote, 23.12.2006.

Preberi dobro vprašanje: koliko je dolg NAJKRAJŠI 10 km tek...

Mojmir

Mojmir Kovač
zanimiva novica...

danes do 10.00 bo nekdo kliknil kot 20.000 na našo internetno stran www.skid.si potrudi se, da boš to prav ti.

To, da klikneš kot 20.000 je nekaj posebnega, je isto kot, da vidiš na števcu od avtomobila okroglo število kilometrov 8)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ojla,

mene pa zanima, ali je tale "TURBO prijava" na spletni strani obvezna za novoletni tek, ali pa se lahko prijaviš na mestu samem....

lp
Snezinka
 eggy
....a to pomeni, da sem že vse zamudila?????

Če nimaš kartončka......kaj je pol?
 Mojmir Kovač
Super! Tu pri nas dobro piha. Burja je popolnoma očistila zrak :lol:

Moram vas pohvaliti, danes ste dobro klikali na naso www.skid.si stran in smo že krepko prekoračili 20.000 klikov - to je dober rezultat od takrat, ko smo jo ponovno uspostavili. Pred časom so jo nam nesramni turški hekerji sestrelili :evil:

eggy zamudila kaj? Še vedno lahko zahtevaš kartonček ugodnosti na www.skid.si si lahko prečitaš kako tečeš GRATIS na naših tekih...

Za GRATIS tek potrebuješ 15 točk, 5 točk dobiš skupaj s kartončkom, 2 točki dobiš če se prijaviš do 15.1.2007, če se prijaviš na novice na naši strani dobiš še + 2 točki ... 1,2,3 in si že na 9 točkah... Torej klikni na www.skid.si
in kartonček bo tvoj. Danes sem odposlal prvo pošiljko 167 ih kartončkov, jutri jih gre naprej še nekaj več kot 80...

TURBO prijava ni obvezna a je priporočljiva, tako bomo približno vedeli koliko tekačev bo. Za nas je lažje, če vemo da bo na štaru 10 ali pa 100 tekačev...

www.skid.si je tudi nagradno vprašanje, pa koledar naših prireditev v letu 2007, poglejte si in označite najpomembnejše teke. Naj vas že sedaj opozorim na tek Povežimo soline 10 km, ki bo 18.3.2007, mi ga uvrščamo kot zadnji test pred Malim kraškim maratonom, ki bo teden kasneje...

In še kaj se bo našlo, mogoče galerija fotografij, pa filemčki... www.skid.si
Uporabniški avatar
 tae
Mojmir nam lahko izdaš koliko nas je že prijavljenih na ta prvi tek v letu 2007 ali bo ostala skrivnost ?
 Mojmir Kovač
Živ!

Odgovori na nagradno vprašanje se že počasi približujejo realnosti. Drugi namig. Je več kot 9 in manj kot 10km 8)
Uporabniški avatar
 RoKo
Kako bo s parkiranjem? Start na Tartinijev trgu, cilj v Portorožu? Je organiziran povratek na parkirišče?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA