prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Jožko
Pozdravljeni!

So mi Gorenci povedali za dober model nepremočljivih copat, in vam povem res se dobro obnesejo. Znamka copata ni bistvena, važno pa je, da ne pozabiš v copato obuti MERKATORJEVO vrečko. Sam sem poizkusil ta recept in je kar dober, pa še veliko cenejši.

Pa lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
Uporabniški avatar
 pegaz
Jožko napisal/-a:Znamka copata ni bistvena, važno pa je, da ne pozabiš v copato obuti MERKATORJEVO vrečko.

:) Jožko

A če te zebe, obuješ pod MERKATORJA še ene SIROGOJNO štrikane štumfe?
Pa če tečeš po neravni podlagi, daš za stabilnost podplata še eno RIBNIŠKO leseno žlico not?
Pa za boljše blaženje še mal POHORSKEGA bukovega listja not nabašeš?
Pa za boljši oprijem na podlagi še KROPARSKE žeblje skoz podplat nabiješ?
Potem smo pa že kar zmenjeni, namesto copata bodo tud delavski varnostni čevlji z železno kapico čisto OK.
;) :P

Jožko, midva lahko kar novo tovarno športne obutve odpreva v Tržiču al Bohinju ;)

LL, Pegaz :)
 Jožko
Pozdravljeni!

Se strinjam s tabo Pegaz, kdaj se lotiva , mislim, da bova imela dovolj strank. Skoz le več je takih, ki jih taka obutev zanima predvsem za gorski tek bi bila zelo primerna in še rezervnih delov bi po gozdu ne zmanjkalo.(seveda je to samo hec, in nikomur v posmeh)
Pa lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
 sammy
Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z Nike Shox Swift. Ali se pri nas sploh dobijo? Sem zelo zadovoljen z letno varianto Shox-ov.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
ja,shoxi so zakon za laufat...

priporočam obisk kasne sportne trgovine,npr: Tomas Sport na Čopovi 14 :D ,pa da ti nekdo razloži zakaj je skoraj vse drugo boljše....

mislm,če ti pa sedejo pol pa brez besed,in se naprej uporabljaj shoxe....

dober tek

erc,ts čopova
 morimus
pozdravljeni

zanima me, če je kdo že poskusil copate TEVA X1. Reklama zgleda OK.
 sammy
ts čopova 14 napisal/-a:mislm,če ti pa sedejo pol pa brez besed,in se naprej uporabljaj shoxe....

Sicer tečem samo kadar ni snega za tek na smučeh in je premrzlo za bicikel. Shoxe pač uporabljam za aerobiko, parkrat pa sem v njih tudi pretekel po kakih 5 - 8 km in so mi bili kar OK. "Pravih" tekaških superg pa še nisem preizkusil. Hvala za mnenje.
Uporabniški avatar
 brankos
Danes sem opravil prvi tek z zimskimi (nepremočljivimi) supergi Adidas Wanaka, http://www.superge.si/html/svn/2283956-AA.shtml, ki sem jih v Celovcu dobil za vsega 49 evrov. Res sem obrnil celo štacuno, da sem najdu mojo cifro amapak je bilo pol zadovoljstvo na koncu tolk večje. Med tekom po asfaltu in makedamu, kakor tudi po stezah okoli in po pobočjih Šmarne in Grmade so se obnesle zelo dobro. Že pri prvi uporabi so se zlile z mojimi nogami, ki so bile po več kot uri in pol brez vsakega žulja ali otiščanca. Blaženje je zelo učinkovito, oprijem na podlagi zelo dober, razen v blatnih predelih (predvidevam zaradi gume po sredini ki služi oprijemu na ledu in v snegu), noga pa stabilna tako pri teku gor kot dol. Skratka prvi vtis - več kot odlična izbira, o dihtanju vode in vzdržljivosti superg pa poročam ko probamo sneg in dež ter v spomladnaskih mesecih. Moram pa na koncu dodat, da so očitno moje nožice narejene za Adidasove Trail modele-sedejo vanje kot ulite, pri drugih znamkah pa jih vedno kaj zmoti. No saj na koncu - najbližji Outlet je tako na mojo srečo Adidasov ;) :)
Uporabniški avatar
 SasoP
Zelo ugoden nakup - TS jih ponuja po cca 30.000,00 minus 20 % - tudi meni so sedle kot ulite, zdaj pa čakajo sneg in brozgo. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA