Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MatjazV
Hojla,

včeraj sem dobil po e-pošti vabilo od našega kolega Predraga za eno zelo zanimivo tekmo na Hrvaškem.

Gre za 1. Mednarodni ultra PROMO maraton " Istra u vašem srcu! ", v dolžini 52 km. Teklo se bo na relaciji:

Slika

Jaz sem se ravnokar prijavil. Menda gresta tudi Tini in Aleš. Tole tekmo bom vzel kot nabiranje kilometraže.

Tule je še SPLETNA POVEZAVA

Po tekmi se v cilju na trgu "Rivarela " v Novigradu obeta party & fešta, pizzeria "Tomato". Gremo v tople kraje!!

lp

MatjazV
Uporabniški avatar
 RoKo
Zanimivo, brez rezultatske obveznosti, intervalni trening, debata, spremstva, gostoljubni Istrijani, nekako v stilu Rokovega teka, samo malenkost daljše.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
miro napisal/-a:...Gre še kdo?

Mamljivo ... nič pa nisem zasledil o organiciji logistike garderobe na cilj, prevoz nazaj na start po tekmi ali prevoz iz cilja na start že pred tekmo ...?
Uporabniški avatar
 RoKo
Enostavno. En avto, 2 ali 4 tekači, 1 voznik (logistična podpora), lahko pelje dikektno ob obali do Novigrada ali pa ob trasi, vsakih npr. 10 km počaka, pošlihta tekače in dalje.

Škoda da nimam v nogah zadosti za to. več kot 25 še nisem tekel.
Če se tek prime drugo leto garantirano. Z vso logistično podporo.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Roko, odlična ideja. Bomo res rabili suport iz avta - kakšen gel pa napitek bodo prav prišli.

No, da vidmo če bo še kakšen kandidat za tek ali pa suport.

MatjazV
Uporabniški avatar
 predrag
:cast1:
...Komplimenti ... odlično shvaćeno ... "it s just training day" ... no ipak ... "samo za legende"... jer je i sama staza takva, kombinirana i razigrana ... enostavno pravljična ... za logistiko in lepe spomine ... poskrbljeno .... pač zagarantirano ... pričakujemo vas ...
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Vidimo se!

To bo pravljični tek in to se ne sme zamuditi :lol:, ker to so sanje, teči ob morju v tem času in doživljati morsko zimske lepote na poti. Vesel sem tega srečanja in teka.

Lp
Uporabniški avatar
 miro
Predrag upam , da si prejel mojo prijavo!
Lp Miro
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Predrag, upam, da si prejel tudi mojo prijavo.
LP
Zdravko
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a:Predrag, upam, da si prejel tudi mojo prijavo.
Brzina velja. Imam že potrjeno od Predraga. samo tja je še treba prit pa odlaufat.
Uporabniški avatar
 predrag
:lol:
...Brez skrbi, vsi ste prijavljeni ... tudi brki nam se smejijo ...zaradi sončne vremenske napovedi ... poriktan tudi turistični razgled svetilnika v Savudriji, pred štartom ... zmenjen tudi dodatni support za vse ...
Uporabniški avatar
 tini
predrag napisal/-a::lol:
...Brez skrbi, vsi ste prijavljeni ... tudi brki nam se smejijo ...zaradi sončne vremenske napovedi ... poriktan tudi turistični razgled svetilnika v Savudriji, pred štartom ... zmenjen tudi dodatni support za vse ...

Super - le se maserke v Novigradu nam zrihtaj, Presidente :) !
lptini
Uporabniški avatar
 predrag
:idea:
... Bomo poskusili ::: menda eno dobro tajlandsko :::
 hitrohodec
Sem se še jaz prijavil, ker bi bil to zame odličen trening za pripravo na Italijansko Državno prvenstvo v hoji na 50km (11.02.2007). Itak bi moral tisti dan napraviti 32km, tako pa jih bom 20 več toda bom vsaj v družbi (če bo seveda kdo želel iti z mano v ritmu 5'10" - 5'15"/km). Edini problem je v trasi, ker ne vem če je vsa po asfaltu, ker se hitra hoja ne da po makadamu ali celo gozdnih poteh. Ali kdo od vas že pozna progo? Hvala in pozdrav iz zamejstva!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA