Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dpop
za tusiranje pred, med in po teku poskrbljeno

ptujskih pet... z marelo...

balone nej pa kar vsak sam prinese... ker se mi zdi da
drugacnih ne bo "v luftu" ce bo dez

ja KUUUUUUUUUUUU.....ACCCCCCCCCCC
a bo letos kej poletja al ne?!

SlikaSlikaSlika

LP

P.S. ce ma pa kdo veze "tam gor" pa pliiiiiiiiiiizzzzzzz....
Nazadnje spremenil dpop, dne 21 Maj 2004, 19:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lojzeP
o, hudo ! Sem že mislil, da bom Natašo za nekaj prijel ( besed jasno - packi ), pa ne bo nič. Tudi jaz sem mislil, da bom od sobote naprej ponosni lastnik čipa, a vidim, da še ne bo šlo.
NAMERNO se nisem sklonil, ker sem itaq hotel enkrat priti do tehnike, potlej pa ...
Staničeva prihajam !!! :driver:

2x LP
Uporabniški avatar
 matjaz
Natasˇa napisal/-a:Frutek pasˇe PO teku :twisted:. A bo mel Maks ksˇne zaloge s sabo?
cajt bo pa izvanredan, tko k zmer. Matjazˇ, a loh skajlonke obujem al morm spet tastare???
:D :D :D TASTARE, saj mal teka po hosti.
Uporabniški avatar
 MihaPR
ce bo sreca se pridruzim v soboto v Bevkah, danes videl na stari cesti za Vrhniko ze velik pano z reklamo, tako da obiska verjetno ne bo manjkalo :) sicer pa zurka zame odpade, ucenje na višku :)
 Nataša
matjaz napisal/-a:TASTARE, saj mal teka po hosti.

DAMN! :bum:
tastare šlape bom vrgla v smeti in se pol tolk časa sama seb smileča plazla po bajti z izrazom skrajne žalosti na faci, da se me bo kdo usmilu in mi kupu mizunke....al pa bom šla pet na čopovo...
Uporabniški avatar
 simi
Uživajte v Bevkah, pred med in po teku :D - , žal me ne bo zraven, domače kraje že prav pogrešam in MORAM domov :lol:
Se vidimo na naslednjem...kjerkoli že to bo 8)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Nataša napisal/-a:.al pa bom šla pet na čopovo...

:-) Yeesss. To mi deli. :-) :rol: :cast:

lp, oranzni slon
 Nataša
ampak oranžni slon, ti si men tok znan. sigurn se kej z musko ukvarjaš??
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:ampak oranžni slon, ti si men tok znan. sigurn se kej z musko ukvarjaš??

He, he, o tem nic ne vem in se vse zanikam. :-) Ja, so mi ze povedali, da se po SLO klatijo vsaj trije tipi, ki so mi zelo podobni in se pecajo z muziko. Bom moral tem zamenjavam enkrat konec naredit. :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Ko sva skupaj tekla v trojki, ni zraven nič pel. Če je imal s seboj kakšen inštrument, ga je dobro skrival. :shock:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
AndrejaT. napisal/-a:Ko sva skupaj tekla v trojki, ni zraven nič pel. Če je imal s seboj kakšen inštrument, ga je dobro skrival. :shock:

8) O, boh, kako bi pa lahko pel med trojkami, saj sem te komaj lovil po vseh tistih klancih. :D Sele na karlovskem mostu sem malo do sape prisel. :-) Jaz se spoznam na muziko ravno toliko kot zajec na boben. Nista. :-) Osciloskopi in volt-metri res niso za na tek nosit. Malo storaste zadeve za telovadbo se mi zdijo. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

dpop napisal/-a:P.S. ce ma pa kdo veze "tam gor" pa pliiiiiiiiiiizzzzzzz....

Kaj bo v nedeljo nas pa za Bevke res en drek briga. :-) Datumi v vremenski napovedi so foo. :twisted:

lp, oranzni slon
 dpop
oranzni_slon napisal/-a:
dpop napisal/-a:P.S. ce ma pa kdo veze "tam gor" pa pliiiiiiiiiiizzzzzzz....

Kaj bo v nedeljo nas pa za Bevke res en drek briga. :-) Datumi v vremenski napovedi so foo. :twisted:

kva prav'š? :lol: :lol:

LP Darko

P.S. oranzni sloni, roza krokodili in vijolicne žirafe niso obcutljivi
na dez, mi "povprecnezi" pa smo, J..I GA :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

dpop napisal/-a:P.S. oranzni sloni, roza krokodili in vijolicne žirafe niso obcutljivi
na dez, mi "povprecnezi" pa smo, J..I GA :twisted: :wink:

He, he, datun na napovedi je za nedeljo zato nas to nic ne briga. 8) Jasno pa je, da zgoraj nastete zivali niso iz cukra in se ne stopijo ob prvem dezju. :-)

lp, oranzni slon

p.s.: dpop, ves se vidi kdaj si zbrisal vremensko prognozo. :-) :twisted: :rol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA