prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
Uporabniški avatar
 RoKo
Saj ne kritiziramo tja u en dan, samo poskušamo dosečt da bo za vse(čimveč nas) prav.

Zdaj je že boljše.
Uporabniški avatar
 Damijan
Ero, hvala!

Meni zdaj kar ustreza!
 mojA
aleksander napisal/-a:Jaz pa zmeraj kliknem vrstico "poglej nove objave od zadnjega obiska" in tam je vse lepo pregledno.Priznam da tudi prej nikoli nisem nikoli hodil na konec gledat katere so zadnje objave...

LP Aleksander

O, to pa sploh ne znam in tudi ne najdem, kje bi to bilo. Aleksander, me lahko naučiš? :?
Uporabniški avatar
 EčO
Ko se prijaviš na TF s svojim uporabniškim imenom in geslom imaš zgoraj desno tri vrstice, in seicer:

Poglej nove objave od prejšnjega obiska
Poglej svoje prispevke
Poglej neodgovorjena sporočila

Klikneš na prvo možnost in si tam!
Uporabniški avatar
 lunca
ero napisal/-a:bo tako bolje?

:clap:
 ŽULJ
zdaj imamo vse kar smo imeli prej... :)
pa vseeno malo bode mar ne.. :?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
mojA napisal/-a: ...O, to pa sploh ne znam in tudi ne najdem, kje bi to bilo...

Na osnovni strani, desno zgoraj. Pogoj je, da si prijavljen/a.
 Marinka
Imam predlog: mislim, da bi bile novosti bolj opazne in berljive, če bi se rolale od zgoraj navzdol in ne obratno. Tako bi jih takoj opazil, ko vstopiš na stran. Hkrati bi bile posamezne novice bolj pregledne, zdaj ko so daljše od ene vrstice, če bi se vsaka od njih začela z buletom (pikico ali kakšno drugo nevsiljivo oznako).
 Marinka
Jemljem zadnji predlog nazaj. Vidim, da ste že poskrbeli za oznake.
Uporabniški avatar
 EčO
Super :clap:

Sam še obrni vrstni red. Najprej se naj prirolajo najnovejše objave pol bo pa mega :cast:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Še en tečni!
Kaj pa če se ne bi rolalo, spljoh.
Bi bil statični seznam zadnjih n sporočil?!??!
Čao, Bajsi
Uporabniški avatar
 Damijan
Bajsi napisal/-a:Helou!
Kaj pa če se ne bi rolalo, spljoh. Bi bil statični seznam zadnjih n sporočil?!??!
Čao, Bajsi

Tudi meni je to že padlo na misel... Potem ni treba čakat da se ti odrola do neprebranega posta nor. na 7. mestu... in potem znova čakat na rolanje na tistega na 8. mestu itd...

Statika rulz![/list]
Uporabniški avatar
 ero
Bajsi napisal/-a:Helou!
Še en tečni!
Kaj pa če se ne bi rolalo, spljoh.
Bi bil statični seznam zadnjih n sporočil?!??!

hja, rolanje je zato, ker je v originalu v tistem oknu bilo manj prostora, kot vrstic. zdaj, ko je okno višje, ta razlog nekako odpade :)

je pa to malce večja sprememba kode in je med službo ne morem narediti. bom pripravil še eno testno stran in bomo skupaj pogledali...

itak bom na koncu naredil še eno vstopno stran, ki bo čisto klasična - brez rolanj in druge navlake. in če vam novotarije ne bodo všeč, si boste pač to stran nastavili za začetno in bo mir :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA