prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Fotr
Tričlanska ekipa novinarjev 1. jutranjega programa Radia Slovenija, Lucija Fatur, Maja Pavlovič in Mitja Blažič se pod strokovnim vodstvom Bena Piškurja, pripravlja preteči polmaraton v Radencih 19. maja 2007. Namen priprav na maraton je tudi ozaveščanje vseh poslušalcev o pomembnosti gibanja za zdravo življenje.
Program vsakotedenskega tekaškega treninga najdete tukaj
Obenem pa Mitja Blažič, eden od udeležencev treninga piše svojblog, kjer opisuje potek treninga, svoje občutke in doživljanja.
Zanimivo in poučno, posebno za začetnike.
Skoraj kot na Tekaškem forumu. :D
 Radijci v Radencih
Živeli!

Tako je. Mi smo se pred kratkim pridružili tekaškim radostim. In ker smo na radiu, bi radi s sabo potegnili še naše poslušalke in poslušalce. V čim večjem številu.

Teniramo od 19. novembra, to bomo počeli 6 mesecev in se nato v Radencih preizkusili na polmaratonu. Nekateri od nas imajo že nekaj malega izkušenj s tekom, nekateri so popolni začetniki... Vendar imamo dobro vodstvo - z navodili, nasveti in namigi nam pomaga Beno Piškur.

Ob ponedeljkih imamo v rubriki Rekreacija z Uršulo Majcen na 1. programu Radia Slovenija, kratke prispevke z namigi in nasveti + objavimo tudi tedenski program teka za tekoči teden.

Evo, zdaj smo se vpisali tudi na tekaški forum in za kakšen nasvet bomo povprašali tudi tukaj. In se gotovo pridružili tudi kakšnemu srečanju.

No, bodite dobro, vabljeni tudi na naš sredin tek ob 16.30 izpred živalskega vrta v Lj. OK, pridite zaenkrat bolj začetniki, mi smo namreč šele v fazi pridobivanja kilometrine.

ekola,
to je to,
Hvala za pozornost in spodbudne besede.
in sledite našemu napredku na www.rtvslo.si/radioprvi.

Mitja
Uporabniški avatar
 PUHKO
Dobr ste si tole zamislil. Morda se vam jutri celo pridružim če bo služba dopuščala. Drgač pa Beno je dobra izbira, ga poznam, ker je med drugim tudi moj sodelavc.

:) Dober tek! :D
 gogo
:D moram reci, da je ta Benov (Piskur) program zares narejen za vsakega rekreativca ki bi si zadal cilj 21-ko. Bravo Beno, ocitno je da v prejsnji ekipi ni prislo do izraza tvoje znanje. Najbrz ti niso dali prostih rok.
Radijci bravo.
Uporabniški avatar
 milkec
Vsem radijcem in ostalim želim, da bi vam uspelo!
 mojA
Čestitam k odločitvi za trening ter še bolj za izbiro trenerja. Boljšega ni ! Odkar ne piše več za Poletovega maratonca je le-ta neprimerno slabši. Beno je visoko strokoven, je analitičen in glavno, je pravi tekač s tekmovalnimi izkušnjami na svetovni ravni. Stvari razume.
Vodil je prvo poletovo tekaško ekipo, katere član sem bila tudi sama in lahko samo rečem: kapo dol. To je bil začetek pravega tekaškega buma v Sloveniji, tisti prvi dve leti s Piškurjem, potem pa so stvari postale take, kot so. Ni slabo, bi bilo pa lahko odlično, udarno, kot nekoč. .-.. še vedno ...

Srečno! Vas spremljam!
Uporabniški avatar
 stari
Izbira trenerja je sigurno pravi izbor,tudi sam sem bil član prve Poletove ekipe in nas je Beno pripravil ,da smo brez problema pretekli 42 km,malo se je sicer bilo treba potruditi,ampak je šlo. Se vidimo v Radencih .
Želim vam veliko uspeha!
:lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA