Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ej fantje sneg se bo stajal ko bodo prišli ti kerlci :lol: .Ko bodo pa odtekli ta svoje bo pa čist posušeno :wink: !
Bolj se bliža dan D bolj je napeto to je prima :wink: !
Da vidimo kdo bo najboljši na tej zimski preizkušnji pred novim letom na Kališče! :lol:
ČAO!
 janezu
startna lista je že sedaj huda,vendar čas za prijave je do petka,ko bo nekaj minut pred pol eno vse jasno,kot danes vreme.nekaj hitrih ,ki so te dni spoznavali kališče še ni na listi,nekatere pa sem danes videl na kredarici(višina?).vsem na progi želim veliko športnega duha,varen spust,potem pa kar najboljšo žurko! časa za analize,debate zakaj ni zmagal ta ali on ,pa bomo imeli eno leto. SREČNO in LP ju
 marjan
Sem danes v Dolskem nagovarjal še Hrovat Boštjana :D , pa je rekel, da ga tudi vleče. Moti ga samo to da ne pozna bližnjic dol. :( Morda se pa še premisli :lol: ...

Konkurenca je pa resnično huda.

Se vidimo v petek.

lp,
Marjan
tomaz.zupancic napisal/-a:
janezu napisal/-a: časa za analize,debate zakaj ni zmagal ta ali on ,pa bomo imeli eno leto. SREČNO in LP ju

Ekola to je beseda JanezU :wink: .
ČAO!

Ma dej kaj morajo zmer eni neki pametovati za tekme,povrh se jih pa še udeležijo sploh ne,po mojem sploh nisi ne jest ne ti en strokovnjak,d bi o tem razglabljala.
RAJ SE PRJAV pa pokaž,kaj si,če si sploh kj.
Po zadnjih informacijah,kokr sm jih dubu,si je Sebastjan Zarnik na treningu na Kališču zlomil nogo,poleg tega pa se je še pošteno potovkel,ko mu je spodrsnilo malo pod 2. klopco,ko je dirkal proti štartu.
Informacija je še neuradna,a kokr sem slišal,je bilo zelo hudo.
UPAM,DA NE BO ŠE VELIKO TAKIH POŠKODB. :shock: :shock: :shock:
GORSKI KOZEL napisal/-a:Po zadnjih informacijah,kokr sm jih dubu,si je Sebastjan Zarnik na treningu na Kališču zlomil nogo,poleg tega pa se je še pošteno potovkel,ko mu je spodrsnilo malo pod 2. klopco,ko je dirkal proti štartu.
Informacija je še neuradna,a kokr sem slišal,je bilo zelo hudo.
UPAM,DA NE BO ŠE VELIKO TAKIH POŠKODB. :shock: :shock: :shock:

U to je pa res pol neprijetno dijo porko.
Kar se tiče prejšnega komentarja je pa takole, kar ti rečem.Jaz sem omenil samo to da se pač potem zmeraj pojavijo komentarji kaj pa če bi ta nastopil ali oni ali pa tretji kdo bi pol zmagal in podobno.
Vsak lahko seveda pove svoje mnenje ali ni tako.
Kot sem rekel pa je tako da bo zmagal trenutno najboljši ki se bo seveda tega udeležil.Pol pa kdorkoli bi bil to.
Tako da se niti najmanj nisem pametoval ali kaj podobnega.
Samo človek se zmeraj vpraša na nek način kje so človekove meje zmogljivosti in dosežkov ali ni tako?
Lepo se imejte na tekmi!
ČAO!
Uporabniški avatar
 firbec
Tako!
Petek je pred nami!
Kolikor ste natrenirani, toliko boste šibali!
Kdor ne more z nami v živo gledat tekme, bo pa mogoče v ŽIVO GLEDAL VSAJ REZULTATE !
Mobitel je naš sponzor!
LP Marjan
Uporabniški avatar
 firbec
Pozdrav s Kališča!
Veza dela!
Cesta je suha!
LP
 bojanm
Dobro odtečte,veliko veselja in na koncu nazdravite :toast:
Uporabniški avatar
 mirko1
me veseli da so zmagali gorski tekači. bravo ,za vse udeležence.
lp, mirko
 vajaja
mirko1 napisal/-a:me veseli da so zmagali gorski tekači. bravo ,za vse udeležence.
lp, mirko

Super! Vidiš, tudi kolesarji so dobri. Drugo mesto je osvojil profesionalni kolesar. Bravo!!!
 Bato.
vidim, da gorski tekači le niso tako lahko opravili s kolesarji.dobro so se upirali kolesarji in najbolj fer bi bilo, da bi se še gorski tekači udeležili kakšnega kolesarskega tekmovanja. bistvo je bilo seveda druženje, ki se je odvijalo potem.drugače pa vsa čast Nejcu Kuharju za zmago in še naprej veliko tekaških uspehov.Fant je res pokazal, da je trenutno najboljši.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA