vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No tole o smrečicah sem se bolj šalil, kot pa resno mislim.Ker če bi resnično doživel bljižnje srečanje s mrečicami bi še cel teden iz telesa dajal vse bodice :o :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ma kje pa, se mi takoj priskuti turna smuka.
Sem pa prišel do informacij, da so kar v redu smučke za turno smuko HAGAN, mislim da sem prav napisal.Ma jaz ponavadi napišem tako kot govorim :lol: :lol: .
Tudi o vezeh sem se že nekaj pozanimal in srenači.
Skratka želel bi opremo ob kateri bi užival ko bi vozil po kakem klancu navzdol.
Bajsi sem bom v kratkem pozanimal kako in kdaj bi mi lahko posodil smuči, da sprobam, če Ingerman Stenmark še zna smučati po vseh teh hribih. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Matokc
Sas!

Kar se tice opreme, al pa tur,ki jih lahko nardimo skupaj ,se lahko (Tomaž-marathon) obrnete tud name! Sem pa seveda za,da kaksno nedeljo res skup stopmo in nardimo eno lepo turco!
lp Matokc
Uporabniški avatar
 Lucifer
Ja Maraton s tole turno opremo je res križ, nova je draga, rabljeno pa redko kdo prodaja, beri: jo sfu....do konca in zavrže. Če misliš to počet jo je najbolje nabavit novo pa maš nekaj let mir.
Glede kakšne skupne ture sem takoj za, samo sem redko za vikend frej. Če vam mal pomagam: razmere v Jalovčevem ozebniku, na Kotovem sedlu, Mojstrovki in Kamnitem lovcu(I) so še vedno odlične.
LP Lucifer
PS Če greste kam za vikend bom pa probal kej scimprat! Če hočte vas tud popeljem na eno od omenjenih destinacij.
Uporabniški avatar
 Lucifer
Turna smučarija se je tud začela, res da na bolj nenevarnih terenih (ne silite v Julijce :!: ), prav lepo se da smučati z Babe (nad Dovjem) in pa s Tromeje (Rateče), kjer se lahko tud spustite s sankami od koče pod Tromejo, odlična destinacija s pobalini za čez vikend.
 TomiBacardi
Čau,

Lucifer a maš slučajno info kake so razmere na Viševniku? Vikend bo očitno nedelaven pa mi sneg v gorah ne da miru :D
No pa szi Bordom se še mau bolj uživa kot na smučeh :twisted:

Lep vikend vsem,
T.B.
 Branka
Tomi, odgovor ne bo iz prve roke, ampak iz druge :

v sredo je bilo okoli Lipance meter in pol zbitega snega, na njem pa 20 cm pršiča. Kolega je bil navdušen 8) !
Viševnik je pa tako v tistem koncu...

:)
 TomiBacardi
Branka najlepša hvala za "drugo roko"
Pol bomo pač v nedeljo prijetno gazili nekje nad pokljuko :D

Lep sončnosnežni vikend vsem
Tomi
Uporabniški avatar
 Lucifer
Dons sem bil na Dovški babi. Sonce, sneg-eno samo vriskanje!!
Cesta vas ne pripele prov daleč, tko, da je kr neki pešačenja. Je pa tud zgaženo, tko da se je možno povzpeti brez smuči.
LP Lucifer
Evo še za pokušino kako je blo!
http://community.webshots.com/album/523680569gpVrBH
Uporabniški avatar
 Lucifer
Danes sem bil na Višarjah (I), pot uhojena, smučišče pošamfano. Teleferika še ne obratuje.
LP Lučifero
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Informacije in slikce o predbožični Dovški babi http://tabla.bike.si/viewtopic.php?t=39162 so tle. Udeleženci smo bili večinoma začetniki s sposojeno opremo. Smo že zastrupljeni in sanjamo o novih podvigih in novi opremi.
Uporabniški avatar
 športnik
Končno ena prava tema zame! :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA